Libnet.ro
UNICEF

22:30

Programelor Rabla

Libnet Ro
Rabla 2022, ce trebuie sa stie toti romanii care vor sa-si schimbe masina: se intampla pana la 31 ianuarie 2023

Rabla 2022, ce trebuie sa stie toti romanii care vor sa-si schimbe masina: se intampla pana la 31 ianuarie 2023

Administratia Fondului de Mediu, responsabila de particularitatile programului Rabla 2022, a venit cu un anunt foarte important pentru cei care sperau sa-si schimbe autoturismul in perioada urmatoare cu ajutorul statului roman. Sesiunea actuala de depunere a dosarelor in cadrul programelor Rabla Clasic si Rabla Plus s-a prelungit pana la 31 ianuarie 2023, dupa cum se .

Rabla 2022. Se prelungeste sesiunea de inscriere in programele Rabla Clasic si Rabla Plus

Rabla 2022. Sesiunea de depunere a dosarelor in cadrul programelor Rabla Clasic si Rabla Plus a fost prelungita pana pe data de 31 ianuarie 2023, anunta Administratia Fondului pentru Mediu.

Rabla Clasic si Rabla plus continua. Anuntul autoritatilor

Sesiunea de depunere a dosarelor in cadrul programelor Rabla Clasic si Rabla Plus a fost prelungita, anunta Administratia Fondului pentru Mediu AFM). Pana la data de 31 ianuarie 2023, pot depune dosarele de finantare in cele doua programe persoane fizice, juridice si unitati administrativ-teritoriale UAT). Administratia Fondului pentru Mediu anunta prelungirea sesiunii de depunere a dosarelor de finantare in cadrul Programului de stimulare a innoirii parcului auto national si a Programului privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera in transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante si eficiente din punct de vedere energetic pentru solicitantii persoane fizice, persoane juridice si unitati administrativ-teritoriale. Solicitantii se pot inscrie pana la data de 31 ianuarie 2023 in limita bugetului disponibil se mentioneaza intr-un comunicat al institutiei.

Programul Rabla: AFM prelungeste sesiunea de depunere a dosarelor. Care este noul termen

Sesiunea de depunere a dosarelor in cadrul programelor Rabla Clasic si Rabla Plus a fost prelungita pana pe data de 31 ianuarie 2023, a anuntat, miercuri, Administratia Fondului pentru Mediu.

Ministrul Mediului anunta descentralizarea programelor Rabla Local si Casa Verde Fotovoltaice

Ministrul Mediului, Tanczoz Barna, anunta, joi, descentralizarea programelor Rabla Local si Casa Verde Fotovoltaice. Rabla Local se va aplica inca din 2022, pentru primariile care vor sa deruleze propriul program de casare a autovehiculelor uzate.

Schimbare majora in programele Rabla Local si Casa Verde Fotovoltaice. Anuntul ministrul Mediului

Ministrul Mediului Tanczos Barna a anuntat joi anunta descentralizarea programelor Rabla Local si Casa Verde Fotovoltaice.

Rabla 2022 si Rabla Plus 2022 incep pe 30 septembrie: ce trebuie sa stii, cand se fac inscrierile

Autoritatile romane se chinuie de ceva sa gaseasca solutii pentru innoirea parcului auto din Romania. Programele Rabla si Rabla Plus sunt niste piloni fundamentali in acest sens si tocmai va incepe cea mai nou editie a initiativelor. Cea mai noua editie a programelor Rabla si Rabla Plus pentru persoanele fizice, persoanele juridice si institutiile publice .

Programele Rabla Clasic si Rabla Plus. Cand incepe ultima sesiune de inscrieri din acest an

Ultima sesiune de inscriere in cadrul programelor Rabla Clasic si Rabla Plus va incepe pe 30 septembrie 2022, anunta Administratia Fondului pentru Mediu AFM).

inscrierea in cadrul Programelor Rabla Clasic si Rabla Plus se va desfasura in perioada 30 septembrie - 25 noiembrie

Administratia Fondului pentru Mediu AFM) anunta, marti, ca ultima sesiune de inscriere in cadrul Programelor Rabla Clasic si Rabla Plus din acest an se va desfasura in perioada 30 septembrie - 25 noiembrie 2022.

Rabla 2022 si Rabla Plus 2022 |incep noi sesiuni de inscrieri

Ultima sesiune de inscriere in cadrul programelor Rabla si Rabla Plus pentru persoanele fizice, persoanele juridice si institutii publice va incepe pe data de 30 septembrie, informeaza Administratia Fondului pentru Mediu AFM).

AFM: O noua sesiune de inscriere in programele Rabla si Rabla Plus incepe pe 30 septembrie

Ultima sesiune de inscriere in cadrul programelor Rabla si Rabla Plus pentru persoanele fizice, persoanele juridice si institutii publice va incepe pe data de 30 septembrie, informeaza Administratia Fondului pentru Mediu AFM), intr-un comunicat de presa.

Este oficial pentru toti cei cu masini mai vechi de 15 ani. Ce e interzis sa faca daca vor sa primeasca banii din programul Rabla Local

Anunt important pentru romanii care au autoturisme mai vechi de 15 ani. Va intra in vigoare programul Rabla Local, acesta fiind deja publicat in Monitorul Oficial. Se vor alaturi programelor.

AFM a acceptat alte 589 de dosare de finantare pentru Rabla Clasic si Rabla Plus

Un numar de 589 de dosare de finantare au fost aprobate in cadrul Programelor Rabla Clasic si Rabla Plus pentru persoane juridice, listele celor admisi fiind publicate pe site-ul Administratiei Fondului pentru Mediu AFM).

Sesiunile de depunere a dosarelor in cadrul programelor finantate de AFM au fost prelungite

Sesiunile de depunere a dosarelor in cadrul Programelor Rabla Clasic, Rabla Plus si Statii de reincarcare pentru vehicule electrice in localitati au fost prelungite, informeaza Administratia Fondului pentru Mediu.

Rabla 2022. A inceput o noua sesiune de inscrieri |Presedintele AFM: Am facut o reasezare a bugetelor

Rabla 2022. Astazi a inceput o noua sesiune de inscriere in programele Rabla si Rabla Plus. O noutate a programelor, in acest an, este ca pot aplica si institutiile publice si unitatile administrativ-teritoriale.

inscrierile in programele Rabla Clasic si Rabla Plus incep pe 13 mai. Tanczos Barna: Interesul e urias pentru masinile electrice si hibrid. E un record european (VIDEO)

Inscrierile pentru programele Rabla Clasic si Rabla Plus au fost amanate cu o saptamana, urmand sa inceapa pe 13 mai. Ministrul Mediului, Tanczos Barna UDMR), a declarat vineri, pentru B1 TV, ca numarul de solicitari mai ales pentru Rabla Plus este foarte mare, motiv pentru care si bugetele alocate programelor au crescut. Ministrul s-a referit in mod special la interesul urias al romanilor pentru masinile electrice si hibrid.

Programul Rabla 2022, dupa scumpirea Dacia: care sunt cele mai ieftine masini pe care le poti cumpara in Romania

In cazul in care te gandeai sa te arunci la achizitia unei masini noi in Romania, prin intermediul programului Rabla 2022, merita sa ai in vedere ca Dacia nu mai este cea mai ieftina. Ai optiuni foarte bune sub 10. 000 de euro, dar creatiile constructorului de la Mioveni nu se mai incadreaza. in contextul programelor .

incep Rabla Clasic si Rabla Plus. Bugetele programelor

A treia sesiune de inscriere pentru Programele Rabla Clasic si Rabla Plus persoane juridice se deruleaza incepand de astazi, a anuntat Administratia Fondului pentru Mediu pe pagina sa de Facebook. Bugetul alocat acestei etape este de 17,5 milioane de lei pentru Rabla Clasic si 26,5 milioane de lei pentru Rabla Plus. Programele Administratiei Fondului pentru .

Programele Rabla si Casa Verde vor continua. Masurile anuntate de Nicolae Ciuca la inceputul sedintei de Guvern de miercuri (VIDEO)

Guvernul Romaniei ia in sedinta de miercuri decizii in mai multe domenii, a anuntat premierul Nicolae Ciuca, care printre altele a anuntat continuarea programelor Rabla, Casa Verde si Rabla pentru electrocasnice. Masurile anuntate de .

Rabla 2022. S-au terminat banii din prima etapa a programelor Rabla Clasic si Rabla Plus pentru persoanele fizice

Rabla 2022. Bugetul primei etape a Programului Rabla Clasic si Rabla Plus pentru persoanele fizice a fost epuizat, a anuntat, astazi, Fulop Lorand, presedintele Administratiei Fondului pentru Mediu.

actualitate, 22:30

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,149 seconds )