Libnet.ro
UNICEF

09:45

Programul Rabla 2020. Veste excelenta pentru milioane de romani: anuntul facut azi

Playtech Playtech,
Programul Rabla 2020. Veste excelenta pentru milioane de romani: anuntul facut azi

Vineri, Administratia Fondului pentru Mediu AFM) a anuntat intr-un comunicat ca, sesiunile de depunere a dosarelor in cadrul programelor Rabla Clasic si Rabla Plus au fost prelungite pana pe 20 noiembrie 2020. Programul Rabla 2020. Veste excelenta pentru milioane de romani Conform AFM, in cadrul Programului Rabla Plus, ca si noutate, a fost introdusa eligibilitatea . continuă pe Playtech

Veste buna pentru soferii romani: vehiculele rutiere lente, inmatriculabile la RAR in Romania

Dupa un efort de mai bine de un an din partea unor senatori, un proiect de lege referitor la legalitatea vehiculelor rutiere lente a fost adoptat in Parlament. Epopeea acestei legi a incepu in.

Ce se intampla la granita Romaniei de azi, 29 octombrie. Vesti proaste pentru milioane de romani

Ministerul Sanatatii din Bulgaria a anuntat noi restrictii anti-epidemice care vor intra in vigoare pe 29 octombrie. Restrictiile vor fi in vigoare timp de doua saptamani, pana pe 12 noiembrie. Bulgaria introduce noi restrictii in ultimele 24 de ore in Bulgaria au fost anuntate inca 25 de decese, iar cazurile active cresc cu 2251, cu .

UE vine cu cea mai proasta veste despre vaccinul anti-covid. Ce se va intampla cu dozele pentru milioane de oameni

In cadrul unei reuniuni interne, oficialii europeni au declarat ca, pana in anul 2022, doar o parte din populatia Uniunii Europene va fi imunizata impotriva noului coronavirus, in conditiile in care vaccinurile pe care UE si le asigura ar putea sa nu fie eficiente sau sa nu fie destule, transmite agentia de presa Reuters. Uniunea .

Romania are nevoie de nuclee de excelenta pentru stoparea migrarii specialistilor IT

Romania are nevoie de crearea unor nuclee de excelenta pentru stoparea migrarii specialistilor IT pe.

Veste uriasa pentru cei cu masini pe benzina si motorina. Se intampla chiar acum cu pretul petrolului

Veste pentru cei cu masini pe benzina si motorina: pretul petrolului este la minimul ultimelor trei saptamani pe fondul cresterii cazurilor de infectie cu COVID-19. Cazurile cresc, pretul petrolului scade. A ajuns la minimum ultimelor 3 saptamani Ieri, pretul petrolului Brent cu livrare in decembrie era in scadere cu 3,52%, la 40,32 dolaribaril, dupa ce .

Se dau bani pentru sportivii romani. Cine va primi cate 150 de lei in fiecare luna

Marti, 27 octombrie, Camera Deputatilor a adoptat un proiect prin care se prevede ca Ministerul Tineretului si Sportului acorda sportivilor romani tichete valorice in valoare de 150 de lei lunar. Acestea sunt valabile timp de un an si pot fi utilizate doar pe teritoriul Romaniei. Se dau bani pentru sportivii romani Potrivit proiectului de lege, .

Pensii 2020. Venituri colosale pentru pensionarii reangajati la stat. Aici se duc banii tai

Pensii 2020. Venituri colosale pentru angajatii la stat. Legea, care este deja in vigoare, ajuta aceasta cateogorie de romani sa incaseze sume uriase atat din pensii, precum si din salarii. Si intr- situatie si in alta, cheluielile sunt din acelasi loc, respectiv bugetul statului. Cele mai cunoscute persoane care beneficiaza de pensii speciale. Cati bani .

Horoscop 30 octombrie 2020. Schimbari drastice pentru o zodie care s-a saturat de rutina

Astrele indica din nou viitorul celor 12 semne ale horoscopului. Ce schimbari drastice va avea parte una din zodii? Din fericire, vine intr-un moment oportun cand aceasta tocmai se saturase de rutina in care a intrat. Horoscop 30 octombrie 2020. Previziuni pentru zodii Berbec Ai parte de recunoastere a meritelor. Tu stiai ca ceea .

Se dau bani in plus la salarii: 1.575 de lei pentru acesti romani, chiar de acum

In ciuda dificultatilor din 2020, sunt anumiti romani care au primit si vesti bune. Un caz recent priveste o marire considerabila de salariu. Potrivit ultimelor vesti despre salarii, de la.

Se dau cate 2.000 de lei pentru acesti romani. Ce conditii sunt si ce trebuie sa faca chiar acum

In 2020, Guvernul si parlamentarii au incercat sa contracareze efectele crizei medicale prin diverse stimulente. Unele mai populiste, altele chiar de un real ajutor. Ultima idee vizeaza.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )