Libnet.ro
UNICEF

01:05

Programul Waiver

Libnet Ro
Vor scapa romanii de vizele pentru SUA in 2025? Kathleen Kavalec: Cred ca este foarte posibil, dar nu pot prezice 100%

Vor scapa romanii de vizele pentru SUA in 2025? Kathleen Kavalec: Cred ca este foarte posibil, dar nu pot prezice 100%

2025 ar putea fi anul din care romanii ar putea calatori in Statele Unite fara vize, spune Kathleen Kavalec, ambasadoarea SUA la Bucuresti, care explica intr-un interviu pentru HotNews. ro de ce depinde includerea Romaniei in programul Visa Waiver.

Premierul, la Ambasada americana pentru viza. Marcel Ciolacu: impreuna, putem atinge obiectivul ca din 2025 romanii sa calatoreasca fara vize in SUA

Prim-ministrul Marcel Ciolacu a anuntat, vineri, ca s-a alaturat romanilor care in aceste zile isi iau vize pentru SUA, context in care a vorbit si despre obiectivul Romaniei de a intra in Programul Visa Waiver. Marcel Ciolacu: Putem atinge obiectivul ca din 2025 romanii sa calatoreasca fara vize in SUA .

Ambasadorul Andrei Muraru este optimist cu privire la intrarea Romaniei in programul Visa Waiver. Cand crede ca se va intampla acest lucru

Ambasadorul Romaniei in SUA, Andrei Muraru, a declarat, luni, ca este foarte optimist ca tara noastra va intra in programul Visa Waiver chiar de anul viitor.

Romanii cu vize pentru SUA isi pot reinnoi documentele fara interviu

Romanii care au o viza SUA de tip B1B2 sunt incurajati sa-si reinnoiasca documentele fara interviu la Ambasada SUA. Scopul acestei actiuni este ca Romania sa intre in programul Visa Waiver, pana la finele anului fiscal american, adica 30 septembrie 2024. Acest demers este sprijinit de Ambasada SUA la Bucuresti, iar campania este o initiativa a Alianta. org.

Alfred Simonis: Aderarea la Visa Waiver ramane un obiectiv prioritar pentru Parlamentul Romaniei

Presedintele interimar al Camerei Deputatilor, Alfred Simonis, a subliniat, in cadrul unei intalniri avute marti cu ambasadorul Statelor Unite in Romania, Kathleen Kavalec, ca aderarea la Programul Visa Waiver ramane un obiectiv prioritar pentru Parlamentul de la Bucuresti.

Calatorie in SUA fara viza, pentru romani |Noutati din programul Visa Waiver

Visul de a calatori in Statele Unite fara vize este mai aproape ca oricand, dupa vestea ca am putea intra in programul Viza Waiver.

Cum ar putea scapa romanii de vizele pentru SUA si de ce accederea in programul Visa Waiver nu e garantata pentru 2025 cum anunta Ciolacu

Romania nu are garantata accederea in programul Visa Waiver in 2025, chiar daca premierul Ciolacu se declara optimist ca romanii vor putea calatori in Statele Unite fara vize din 1 decembrie 2025. in realitate, insa, Romania are de depasit un criteriu pe care nu a reusit sa-l imbunatateasca ani la randul. Exista totusi o reteta prin care ar putea s-o faca in anul ce vine.

Veste buna pentru romanii care isi doresc sa mearga in SUA. Cum am putea sa scapam de vize in curand

Potrivit unor surse guvernamentale americane, cu cat se primesc mai multe cereri de viza pentru intrarea pe teritoriul SUA din partea celor care deja, cu atat s-ar obtine o rata de refuz mai mica, o conditie pe care romanii trebuie s-o indeplineasca pentru a putea intra in in programul Visa Waiver de calatorii fara vize.

Ciolacu, despre Visa Waiver: Romania conteaza pe sprijinul Congresului Mai avem de indeplinit un criteriu tehnic

Romania mai are de indeplinit un criteriu tehnic pentru a fi admisa in programul Visa Waiver si este nevoie de efortul tuturor cetatenilor pentru ca acest obiectiv sa poata fi aplicat incepand cu anul 2025, a declarat, marti, la Washington, premierul Marcel Ciolacu, relateaza Agerpres.

Ciolacu: Romania mai are de indeplinit un criteriu tehnic pentru a fi admisa in programul Visa Waiver

Romania mai are de indeplinit un criteriu tehnic pentru a fi admisa in programul Visa Waiver si este nevoie de efortul tuturor cetatenilor pentru ca acest obiectiv sa poata fi aplicat incepand cu anul 2025, a declarat, marti, la Washington, premierul Marcel Ciolacu, transmite Agerpres.

Ciolacu: Doar un criteriu tehnic mai trebuie rezolvat ca Romania sa intre in Visa Waiver

Romania mai are de indeplinit un criteriu tehnic pentru a fi admisa in programul Visa Waiver si este nevoie de efortul tuturor cetatenilor pentru ca acest obiectiv sa poata fi aplicat incepand cu anul 2025, a declarat, la Washington, premierul Marcel.

Ciolacu, intrevedere cu Antony Blinken. Programul Visa Waiver si securitatea din zona Marii Negre, pe agenda discutiilor

Premierul Marcel Ciolacu a avut o intrevedere cu Secretarul de stat american Antony Blinken, cei doi discutand cu privire la consolidarea relatiei bilaterale dintre Romania si SUA, includerea Romaniei in programul Visa Waiver, securitatea din Marea Neagra si rolul Romaniei in reconstructia Ucrainei.

Ciolacu, estimare optimista privind ridicarea vizelor de SUA pentru romani

Premierul Marcel Ciolacu estimeaza ca tara noastra va intra anul viitor in programul Visa Waiver, prin care romanii nu vor mai avea nevoie de vize pentru Statele Unite ale Americii SUA). Din ce-am convenit astazi, cred ca anul viitor se va face anuntul. Va fi un efort sustinut atat de catre partea americana, cat si .

Marcel Ciolacu estimeaza ca romanii nu vor mai avea nevoie de vize pentru a intra in SUA incepand de anul viitor

Premierul Marcel Ciolacu, presedintele PSD, estimeaza ca Romania va intra anul viitor in programul Visa Waiver, adica romanii nu vor mai avea nevoie de vize pentru a intra in Statele Unite. Ciolacu, despre intrarea Romaniei in programul Visa Waiver .

Romania va intra anul viitor in Visa Waiver, estimeaza Marcel Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat, luni, ca estimeaza ca Romania va intra anul viitor in programul Visa Waiver, transmite Agerpres.

Cand vor renunta SUA la vizele pentru romani? Ciolacu da un termen

Premierul Marcel Ciolacu a anuntat, in contextul vizitei pe care o face in SUA, ca renuntarea la vize si programul Visa Waiver devin realitate din 2025.

Ciolacu: Renuntarea la vize si programul Visa Waiver vor deveni realitate din anul 2025 Tensiuni intre premier si ambasadorul Muraru

Premierul Romaniei s-a intalnit cu romanii stabiliti in SUA, seful Guvernului declarandu-se optimist privind ridicarea vizelor pentru compatrioti in 2025. Evenimentul nu a fost lipsit de tensiuni, dupa ce ambasadorul Andrei Muraru l-a criticat pe Marcel Ciolacu, liderul PSD venind cu replica.

Ciolacu: Renuntarea la vize si programul Visa Waiver vor deveni realitate din anul 2025 Tensiuni intre premier si ambasadorul Muraru

Premierul Romaniei s-a intalnit cu romanii stabiliti in SUA, seful Guvernului declarandu-se optimist privind ridicarea vizelor pentru compatrioti in 2025. Evenimentul nu a fost lipsit de tensiuni, dupa ce ambasadorul Andrei Muraru l-a criticat pe Marcel Ciolacu, liderul PSD venind cu replica.

Romanii vor scapa de viza pentru SUA. Anuntul premierului Marcel Ciolacu: Va deveni realitate

Premierul Marcel Ciolacu a anuntat, in contextul vizitei pe care o face in SUA, ca renuntarea la vize si programul Visa Waiver va deveni realitate.

Ciolacu anunta progrese privind includerea Romaniei in programul Visa Waiver

Premierul Marcel Ciolacu a avut o intalnire cuambasadoarea Statelor Unite ale Americii, Kathleen Ann Kavalec, in urma careia a anuntat progrese privind discutiile pentru includerea Romaniei in programul Visa Waiver.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (https://translate.google.com)
 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2414 seconds )