Libnet.ro
UNICEF

11:18

Proiectul Pensiilor

Libnet Ro
USR acuza: PSD, PNL si AUR au facut front comun, iar, pentru pastrarea pensiilor speciale ale primarilor (VIDEO)

USR acuza: PSD, PNL si AUR au facut front comun, iar, pentru pastrarea pensiilor speciale ale primarilor (VIDEO)

Radu Mihail, liderul grupului USR din Senat, acuza ca PSD, PNL si AUR s-au opus solicitarii USR de a pune pe ordinea de zi a sedintei de marti a Senatului proiectul de lege pentru eliminarea pensiilor speciale ale primarilor. Amintim ca acestea au tot fost prorogate in ultimii ani, dar vor intra in vigoare de la 1 ianuarie 2024 daca legea ce le introduce nu va fi prorogata din nou sau dau nu va fi abrogata. USR cere eliminarea completa a acestor privilegii, atragand atentia ca daca ele intra in vigoare fie si numai o zi, nu vor mai putea fi desfiintate apoi. USR: PSD, PNL si AUR nu vor desfiintarea pensiilor speciale ale primarilor .

Pensiile se vor majora in fiecare an in ianuarie. Anuntul Ministrului Muncii, ce se intampla si cu recalcularea pensiilor in 2024

In aceste zile se dezbate noua Lege a Pensiilor in Parlament, iar pe baza noilor norme introduse, pensiile se vor majora in fiecare an in ianuarie. De altfel, anuntul avea sa-l faca Ministrul Muncii, explicand si ce se intampla si cu recalcularea pensiilor in 2024. Se dezbate noua Lege a Pensiilor in Parlament Desi proiectul .

Marcel Ciolacu: Am dat si eu cautare la prim-ministrul Romaniei sa mi se puna si mie PNRR la dispozitie. Nu exista

Premierul Marcel Ciolacu a declarat luni ca nu a gasit documentul in Guvernul Romaniei. Ati mai auzit asa ceva?in Guvernul Romaniei proiectul PNRR nu exista. Astfel de oameni s-au ocupat de banii dumneavoastra, a spus Marcel Ciolacu, in contextul adoptarii Legii pensiilor: Vom vedea executia bugetara si, in functie de asta, vom hotari cum vom proceda. Eu cred ca adevarat provocare anul viitor va fi aceasta scadere a impozitarii munci. Am promis foarte clar ca nu vom veni cu impozite noi. Deci nu vom merge in oglinda cu impozitarea capitalului. Acel lucru sunt ferm convins ca se va gasi in reforma fiscala trecuta in PNRR, nu de catre Ciolacu. Eu nu am stiut, la fel ca si dumneavoastra, a afirmat Marcel Ciolacu.

Romanii ale caror pensii nu vor mai creste anii urmatori, in raport cu inflatia! Guvernul a decis

Astazi, noua lege a pensiilor intra la votul final in plenul Camerei Deputatilor. Proiectul a primit, in aceasta dimineata, raport de adoptare cu mai multe amendamente in cadrul Comisiei pentru Munca a Camerei Deputatilor.

NEWS ALERT. Legea pensiilor a fost adoptata de Parlament

Camera Deputatilor a adoptat, luni, proiectul legii pensiilor, elaborat de Guvern. S-au inregistrat 199 de voturi pentru, 39 de voturi impotriva si 17 abtineri. Conform proiectului, de la 1 ianuarie 2024 se majoreaza cu 13,8% punctul de pensie, de la 1. 785 de lei la 2. 032 de lei, iar de la 1 septembrie 2024 pensiile se .

Ultimele modificari la legea pensiilor publice. Proiectul trece fulger, dar nu fara scandal, de Parlament. Ce urmeaza

Camera Deputatilor a dat unda verde proiectului legii pensiilor dupa sedinte cu scantei, fiind aduse cateva modificari fata de forma de la Senat, astfel incat acestea sa nu scada deloc, iar minerii sa se poata pensiona mai devreme fata de alte categorii.

LIVE VIDEO Legea pensiilor intra in dezbaterea plenului la Camera Deputatilor Comisia de Munca a adoptat raport favorabil, cu modificari propuse de PSD si PNL

Deputatii dezbat luni, in sedinta de plen, legea pensiilor dupa ce comisia de Munca a dat raport favorabil proiectului propus de Guvern, dar cu amendamente admise din partea Puterii, de la PSD si PNL. Proiectul a fost dezbatut de Senat saptamana trecuta intr-o sedinta cu scandal si are termen de adoptare limita din partea Parlamentului pana pe 20 noiembrie. Camera Deputatilor este forul decizional in acest caz.

Proiectul legii pensiilor va intra la votul final in plenul Camerei Deputatilor

Proiectul legii pensiilor va intra luni la votul final in plenul Camerei Deputatilor.

Proiectul legii pensiilor intra la vot final in plenul Camerei Deputatilor

ACTUALIZARE - Ministrul Muncii: Proiectul legii pensiilor isi doreste sa aduca echitate romanilor --- *ACTUALIZARE - A inceput dezbaterea proiectului legii pensiilor in plenul Camerei Deputatilor --- *ACTUALIZARE - Camera Deputatilor: Legea pensiilor a primit raport de adoptare cu amendamente in Comisia de munca --- Proiectul legii pensiilor va intra luni la votul final in plenul Camerei Deputatilor.

Proiectul legii pensiilor a fost adoptat de Camera Deputatilor

ACTUALIZARE - Proiectul legii pensiilor, adoptat de Camera Deputatilor --- *ACTUALIZARE - Ministrul Muncii: Proiectul legii pensiilor isi doreste sa aduca echitate romanilor --- *ACTUALIZARE - A inceput dezbaterea proiectului legii pensiilor in plenul Camerei Deputatilor --- *ACTUALIZARE - Camera Deputatilor: Legea pensiilor a primit raport de adoptare cu amendamente in Comisia de munca --- Proiectul legii pensiilor va intra luni la votul final in plenul Camerei Deputatilor.

STENOGRAME. Scandal in PNL pe tema noii legi a pensiilor: Daca aceasta lege trece, pensiile si salariile viitoare sunt ca si taiate. Reactia lui Ciuca: S-a votat, nu mai vorbim!

Mai multi lideri importanti din PNL sunt in continuare impotriva noii legi pensiilor, care prevede cresteri substantiale ale pensiilor la anul, fix cu doua luni inainte de alegerile parlamentare. Cel putin asta rezulta din stenograme obtinute de Digi24. Public, insa, PNL-istii nu zic mai nimic, iar in Senat, saptamana trecuta, au votat aceasta lege. Proiectul a ajuns luni in Camera Deputatilor, iar presedintele partidului, Nicolae Ciuca, a anuntat ca deputatii PNL il vor vota.

Deputatii incep sa discute Legea Pensiilor

Deputatii incep sa discute proiectul privind Legea Pensiilor, dupa ce proiectul de lege a fost aprobat, saptamana trecuta, de Senatul Romaniei. La data de 20 noiembrie 2023, de la ora 11, proiectul se discuta in Comisia pentru munca si protectie sociala a Camerei Deputatilor. La discutie sunt invitati reprezentanti ai Ministerului Muncii, Ministerului Familiei, Ministerului .

Proiectul legii pensiilor, dezbatut luni in Camera Deputatilor

Deputatii sunt chemati, luni, sa dezbata si sa voteze Legea pensiilor, document aflat in procedura de urgenta si care a fost adoptat saptamana trecuta de catre Senat.

Sute de mineri au protestat la minele ce tin de Complexul Energetic Valea Jiului. Nemultumiri legate de proiectul de lege a pensiilor

Cateva sute de mineri de la exploatarile de carbune Lonea, Livezeni, Lupeni si Vulcan, ce apartin de Complexul Energetic Valea Jiului CEVJ), au protestat joi, in fata sucursalelor miniere, nemultumiti de prevederile proiectului de lege a pensiilor, conform agerpres. ro. La protest au luat parte minerii care au iesit din schimbul intai, dar si angajati care .

Viitoarea lege a pensiilor, contestata de sindicate si de pensionari

Proiectul legii pensiilor care a fost adoptat marti de plenul Senatului si care a fost inaintat Camerei Deputatilor - for decizional in privinta acestui act normativ - este contestat de Blocul National Sindical BNS) si de Federatia Nationala a Pensionarilor din Romania FNPR), membrii acesteia din urma amenintand cu proteste in toata tara.

Minerii din Valea Jiului ameninta cu proteste! Ce ii nemultumeste pe angajati: Este o demagogie sa spui ca

Minerii si energeticienii din cadrul Complexului Energetic Valea Jiului CEVJ) ameninta cu proteste, fiind nemultumiti de prevederile din proiectul noii legi a pensiilor. Ei vor protesta joi, 16 noiembrie, incepand cu orele 12:45, la sediile celor patru mine si la termocentrala de la Paroseni. Presedintele Sindicatului Muntele, de la CEVJ, Darius Campean, a mentionat ca aplicarea noii legi face ca minerii care vor iesi la pensie in anii urmatori sa aiba venituri mai mici cu 45%, in comparatie cu colegii lor care s-au pensionat deja. Minerii sunt nemultumiti de prevederile din noua lege a pensiilor .

BNS: Legea pensiilor ii sanctioneaza pe cei care sunt activi si le creeaza orizonturi de asteptare false

Proiectul de lege privind sistemul public de pensii ii sanctioneaza pe cei care sunt inca activi si le creeaza niste orizonturi de asteptare false, singurii beneficiari reali ai acestei legi fiind cei aflati la pensie, a declarat, miercuri, Dumitru Costin, presedintele Blocului National Sindical BNS), intr-o conferinta de presa. Este o lege care ii sanctioneaza .

Camera Deputatilor dezbate luni legea pensiilor

Comisia de munca din Camera Deputatilor va dezbate proiectul noii legi a pensiilor pe 20 noiembrie, a decis Biroul permanent, potrivit Agerpres. Sedinta ar urma sa inceapa luni, 20 noiembrie, la ora 10.

Cine sunt senatorii Puterii care au votat impotriva legii pensiilor

Doi senatori ai PNL si PSD sunt singurii membrii ai Puterii care au votat impotriva legii pensiilor. Proiectul a trecut de Senat cu o majoritate de voturi dupa lungi dezbateri.

Dupa Senat, parlamentarii PNL vor vota proiectul Legii pensiilor si in Camera Deputatilor

Parlamentarii PNL vor vota proiectul Legii pensiilor si in Camera Deputatilor, a anuntat Nicolae Ciuca, presedintele PNL, dupa ce proiectul a fost adoptat marti seara de Senat. O viata de munca trebuie respectata, iar romanii trebuie sa aiba un trai decent si la pensie. Acesta a fost principiul care a ghidat astazi Partidul National Liberal, .

actualitate, 11:18

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (https://translate.google.com)
 
watchshop.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2023 Libnet.roibNet.ro

( 0,3444 seconds )