Libnet.ro
watchshop.ro

01:05

Proiectul privind impozitarea la sursa a castigului din tranzactii pe bursa. Consiliul Fiscal: Instituie o noua categorie de exceptii Impact bugetar redus

Hotnews Hotnews,
 Proiectul privind impozitarea la sursa a castigului din tranzactii pe bursa. Consiliul Fiscal: Instituie o noua categorie de exceptii Impact bugetar redus

Sebastian Burduja, de la PNL, impreuna cu alti parlamentari, a initiat recent un proiect care prevede reducerea impozitului pe castigul din tranzactii de la 10% la 1%, pentru titluri detinute mai mult de un an, respectiv 3% pentru titluri detinute mai putin de un an. Este vorba despre investitorii individuali. Concomitent, proiectul propune implementarea unui sistem de retinere la sursa si eliminarea obligativitatii de declarare a pierderilor, asa cum este in prezent. continuă pe Hotnews

ASF CONFIRMA INFORMATIILE DIN ZIARUL BURSA: Consiliul de Administratie al Comvex SA functioneaza ilegal

Panait Ivanescu, membru al CA Comvex SA, a decedat in urma cu doi ani * De atunci si pana acum, Dan Dragoi si Viorel Panait nu au numit niciun membru provizoriu si nu au convocat AGOA pentru numirea unui membru in CA in locul defunctului Panait Ivanescu Relatarile din ziarul BURSA cu privire la ilegalitatea functionarii Consiliului de Administratie de la SC Comvex SA au fost in sfarsit observate si de Autoritatea pentru Supraveghere Financiara.

Florin Roman, despre proiectul privind certificatul verde: Decizia politica la nivelul coalitiei este cea anuntata de premier. Trebuie sa ajunga la vot cat mai repede in Parlament (VIDEO)

Florin Roman, vicepresedinte PNL, sustine ca decizia politica la nivelul coalitiei pe proiectul privind obligativitatea certificatului verde la locul de munca este cea anuntata de premierul desemnat, Nicolae Ciuca, care lansase un apel catre parlamentari .

Planurile noului guvern pe finante si fiscalitate: Contributii la sanatate pentru pensiile mai mari de 4.000 de lei O analiza privind impozitarea capitalului versus munca infiintarea unui Fond Roman de Investitii

Noul guvern PNL-PSD-UDMR vrea sa modifice Codul Fiscal in sensul eliminarii facilitatii de exceptare de la plata constributiei de asigurari sociale de sanatate pentru persoanele fizice care au calitatea de pensionari, pentru veniturile din pensii care depasesc 4. 000 de lei, reiese din draftul programului de guvernare pe zona de finante si fiscalitate.

carturesti.ro

actualitate, 01:05

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,1666 seconds )