Libnet.ro
watchshop.ro

01:05

Protest al lucratorilor din industria spectacolelor, in Piata Victoriei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Protest al lucratorilor din industria spectacolelor, in Piata Victoriei

Lucratori din industria spectacolelor protesteaza astazi, in Piata Victoriei, in cadrul campaniei NuSuntemInvizibili, solicitand Guvernului masuri compensatorii pentru pierderile financiare din ultimii doi ani, sprijin constant si consecvent din partea autoritatilor pentru liber-profesionistii din acest domeniu si un plan de reluare a activitatii predictibil si coerent, adaptat specificului activitatii din aceasta industrie. continuă pe Ziarul Bursa

Industria spectacolelor a organizat un protest sambata in fata Guvernului

Lucratori din industria spectacolelor manifesteaza sambata, in Piata Victoriei, in cadrul unui protest din campania NuSuntemInvizibili, solicitand Guvernului masuri compensatorii pentru pierderile financiare din ultimii doi ani, sprijin constant si consecvent din partea autoritatilor pentru liber-profesionistii din acest domeniu si un plan de reluare a activitatii predictibil si coerent, adaptat specificului activitatii din aceasta industrie.

Protest al lucratorilor din domeniul cultural

Pandemia a lasat urme adanci si in ceea ce priveste sectorul cultural. Lucratorii din domeniu au foarte multe nemultumiri si au decis sa le faca publice, mai vocal, chiar intr-o zi in care cultura nationala este sarbatorita.

Se reiau protestele in Piata Victoriei. Ce se intampla de maine la Guvern si la sediile PSD si PNL

Legea salarizarii aprobate in 2017 ar fi trebuit sa-si faca efectele din luna septembrie 2020, in cazul personalului din educatie. Datorita crizei si a lipsei banilor de la buget, aceasta marire nu a mai avut loc, nici in 2020 si nici in 2021. Desi actualul guvern anunta o majorare de 4%, adica 65 de lei .

carturesti.ro

actualitate, 01:05

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,153 seconds )