Libnet.ro
UNICEF

20:45

Protopopesti Judetul

Libnet Ro
Vasluianul impuscat de politisti, dupa ce si-a lovit parintii cu salbaticie, a devastat ambulanta care il transporta la spital

Vasluianul impuscat de politisti, dupa ce si-a lovit parintii cu salbaticie, a devastat ambulanta care il transporta la spital

Scene desprinse din filmele de actiune noaptea trecuta in Protopopesti, judetul Vaslui. Un barbat in varsta de 33 de ani a luat un topor si si-a lovit parintii cu salbaticie. Politistii ajunsi la fata locului au fost nevoiti sa foloseasca armamentul din dotare pentru a-l calma pe agresor. Barbatul impuscat de politisti a distrus ambulanta care il ducea la spital .

Tanar impuscat de politisti dupa ce si-a macelarit parintii. A devastat ambulanta care il ducea la spital

Cazul s-a intamplat in satul Protopopesti, din judetul Vaslui, iar echipajul de la ambulanta a fost nevoit sa apeleze la politisti dupa ce agresorul a sarit cu cutitul la ei.

Ambulantierul care a ajuns primul la cazul tanarului din Vaslui, care si-a lovit parintii cu toporul: Privirea tulbure, nu am vazut pana acum asa ceva!

Caz socant in judetul Vaslui. Un tanar de 33 de ani, extrem de violent, din satul Protopopesti, comuna Tacuta, a fost impuscat de politistii vasluieni in picior si abdomen, dupa ce si-a atacat parintii cu toporul, lovindu-i in cap cu muchia obiectului contondent.

Tanarul impuscat de politisti la Vaslui a devastat ambulanta care il ducea la spital: Colegii nostri au trecut prin niste clipe groaznice

Tanarul in varsta de 33 de ani, din Protopopesti, judetul Vaslui, impuscat de politisti dupa ce si-a bagat parintii in coma, a devastat ambulanta care il ducea la spital.

Un tanar a fost impuscat de politisti in casa, dupa ce si-a injunghiat ambii parinti, la Protopopesti, in Vaslui

Echipajul unei ambulante a fost solicitat sa intervina in aceasta seara la Protopopesti, in comuna Tacuta din Judetul Vaslui. Cand au ajuns acolo, paramedicii nu au putut intra in casa din cauza unui barbat de 33 de ani extrem de agitat si agresiv, asa ca au chemat Politia.

actualitate, 20:45

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
watchshop.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1457 seconds )