Libnet.ro
evomag.ro

01:05

PSD anunta solutii pentru plafonarea preturilor la energie: E asemanator cu ceea ce se intampla in Spania

B1 TV B1 TV,
PSD anunta solutii pentru plafonarea preturilor la energie: E asemanator cu ceea ce se intampla in Spania

PSD va propune miercuri, 15 septembrie, un pachet de legi prin care se urmareste plafonarea pretului la energie, o posibila solutie la scenariile apocaliptice care se anunta pentru urmatoarele luni, in Romania. Pachetul de legi . continuă pe B1 TV

carturesti.ro

Un vicepresedinte PSD vrea anticipate pentru a rezolva criza politica

Organizarea de alegeri anticipate ar fi solutia la actuala criza politica. Acestea este viziunea vicepresedintelui PSD, Gabriel Zetea. Desi motiunea USR PLUS si AUR nu va duce la scenariul dorit de social-democrati, ea va fi votata de catre PSD, mai spune acesta. O sa incep direct cu concluzia: alegerile anticipate. Clar, actualul Parlament si in .

Sorin Grindeanu anunta solutii pentru facturile uriase primite de romani: Noi maine iesim cu un pachet de legi pentru plafonarea pretului la energie

Sorin Grindeanu, prim-vicepresedintele PSD, a declarat marti seara, la emisiunea Subiectiv de la Antena 3, ca Partidul Social Democrat va propune miercuri un pachet de legi referitoare la plafonarea pretului la energie, o solutie pentru criza facturilor uriase primite de romani in ultima vreme de la furnizori.

Microsoft si LinkedIn dezvolta noi solutii pentru a facilita munca pe modelul hibrid

Tranzitia la munca de la distanta, la care am asistat in ultimele 18 luni, este una dintre cele mai semnificative schimbari in ceea ce priveste modul de lucru, iar pentru a intelege felul in care aceasta schimbare influenteaza clientii si angajatii Microsoft, compania efectueaza periodic sondaje interne. Astfel, datele din Work Trend Index, realizat recent, arata ca intr-un an in care 160. 000 de angajati ai Microsoft au lucrat de acasa si alte 25. 000 de persoane care au fost angajate au inceput sa lucreze de la distanta, procentul de angajati ai companiei care afirma ca au sentimentul de incluziune este la un nivel de 90%, conform unui comunicat remis redactiei.

actualitate, 01:05

watchshop.ro

ştirile zilei

evomag.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )