Libnet.ro
watchshop.ro

19:30

Psd Marcel

Libnet Ro
Marcel Ciolacu: Cresterea economica din primul trimestru nu se regaseste in buzunarele romanilor Guvernul trebuie sa vina cu anumite masuri

Marcel Ciolacu: Cresterea economica din primul trimestru nu se regaseste in buzunarele romanilor Guvernul trebuie sa vina cu anumite masuri

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a efectuat vineri o vizita in judetele Galati si Braila si a declarat ca Romania este asigurata alimentar in acest moment, insa cresterea economica din primul trimestru nu se regaseste in buzunarele romanilor. Acesta a subliniat ca Guvernul trebuie sa vina cu anumite masuri, amintind de pachetul Sprijin pentru Romania. Liderul PSD a lansat un apel la fermierii romani, cerandu-le sa devina si exportatori de alimente la cu totul alt nivel. Aceasta crestere nu se regaseste in buzunarele romanilor .

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu si prim-vicepresedintele PSD, Sorin Grindeanu,la Santierul Podului de la Braila

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, presedintele Camerei Deputatilor, si prim-vicepresedintele PSD, Sorin Grindeanu, viceprim-ministru si ministrul Transporturilor si Infrastructurii, au facut declaratii de presa la Santierul Podului de la Braila.

Marcel Ciolacu, la Podul suspendat peste Dunare: Daca am face o socoteala la vaccinurile comandate de unii filosofi de la USR, vaccinuri de un miliard de euro pe care nu le folosim, am fi facut doua poduri (VIDEO)

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a efectuat vineri o vizita in judetele Galati si Braila, context in care a mers sa vada si stadiul lucrarilor la Podul suspendat peste Dunare. Cu aceasta ocazie, social-democratul a spus ca banii irositi pe vaccinurile comandate de unii filosofi de la USR ar fi putut sa mearga catre constructia a doua poduri.

Marcel Ciolacu, despre prezenta unor parlamentari UDMR la premierea secuilor condamnati pentru terorism: Suntem intr-o perioada de provocari. Noi, romanii, am fost intotdeauna cu picioarele pe pamant (VIDEO)

Suntem intr-o perioada de provocari, a declarat presedintele PSD, Marcel Ciolacu, vineri, cand a fost intrebat cum comenteaza prezenta a doi parlamentari UDMR la ceremonia desfasurata astazi la Budapesta pentru premierea lui Istvan Beke si Zoltan Szocs, doi secui condamnati pentru terorism in Romania, de catre organizatii civice din Ungaria.

Marcel Ciolacu: Avem o crestere economica buna datorata masurilor corecte de sprijin pentru economie si agricultura. Trebuie sa se simta urgent in buzunarele oamenilor care se lupta cu preturile

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, sustine ca masurile de sprijin pentru economie si agricultura au generat o crestere economica buna, dar ea trebuie sa se simta urgent in buzunarele oamenilor care se lupta cu preturile. Cresterea economica trebuie sa se simta urgent in buzunarele oamenilor care se lupta cu preturile, spune Marcel Ciolacu PSD) .

Marcel Ciolacu, despre sistemul de impozitare: Vom lua o decizie corecta pentru romani si pentru Romania

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, spune ca in zece zile ministrul Finantelor, Adrian Caciu, va prezenta la nivelul coalitiei de guvernare un proiect privind impozitarea pe capital si cea pe munca, iar propunerile vor fi discutate ulterior cu factorii implicati mediu de afaceri, sindicate si in cele din urma se va lua o decizie de comun acord, transmite Agerpres.

Ciolacu: Cei care vorbesc despre noi taxe si impozite sunt cei care vor sa isi pastreze de fapt privilegiile si luxul pe spatele romanilor cinstiti

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirma ca formatiunea sa a castigat alegerile cu un program de guvernare in care a propus scaderea impozitarii muncii pentru romanii cu venituri mici si cei din clasa medie. Ciolacu a subliniat ca cei care vorbesc despre noi taxe si impozite sunt cei care vor sa isi pastreze de fapt privilegiile.

carturesti.ro

Marcel Ciolacu, atac la cei care vor noi taxe si impozite: Sunt cei care vor sa isi pastreze privilegiile si luxul pe spatele romanilor

Cei care vorbesc despre noi taxe si impozite sunt cei care care vor sa isi pastreze de fapt privilegiile si luxul pe spatele romanilor cinstiti, afirma presedintele PSD, Marcel Ciolacu. El sustine scaderea impozitarii muncii pentru romanii cu venituri mici.

MARCEL CIOLACU: Cei care vorbesc despre noi taxe si impozite sunt cei care vor sa isi pastreze de fapt privilegiile si luxul pe spatele romanilor cinstiti

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirma ca formatiunea a castigat alegerile cu un program de guvernare in care a propus scaderea impozitarii muncii pentru romanii cu venituri mici si cei din clasa medie.

Ciolacu, raspuns pentru Ciuca, dupa ce premierul a transmis ca PNL sustine in continuare cota unica: Probabil s-a referit la acest an

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, i-a raspuns lui Nicolae Ciuca, dupa ce premierul a transmis ca PNL sustine in continuare cota unica, nu impozitarea progresiva. Liderul PSD a spus ca probabil premierul s-a referit la acest an, precizand ca in 2022 nu va fi nicio modificare si a subliniat ca este nevoie de proiecte pe termen lung.

Marcel Ciolacu: Nu pot sa vin cu un slogan, trebuie sa tinem cota unica, fara sa explic de ce

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, vineri, la o intalnire cu antreprenorii, ca cei care sustin mentinerea cotei unice trebuie sa prezinte argumentele: Eu nu pot sa vin in fata dvs cu un slogan - trebuie sa tinem cota unica, fara sa explicam de ce trebuie sa tinem cota unica, care sunt avantajele.

Ciolacu, sageti pentru PNL: Nu pot sa vin cu sloganul Sa tinem cota unica fara sa explic de ce.M-am saturatca PSDsa fie pompierul de serviciu

Marcel Ciolacu a declarat vineri, la Galati, ca nu poate sa vina in fata oamenilor cu un slogan prin care sa sustina mentinerea cotei unice, fara sa explice care ar fi avantajele si dezavantajele, aluzie la iesirile publice ale liberalilor privind sustinerea cotei unice de impozitare in detrimentul unei impozitari progresive, asa cum doresc social-democratii. Liderul PSD a precizat ca s-a saturat ca partidul sau sa fie pompierul de serviciu.

MARCEL CIOLACU: Eu nu pot sa vin in fata dvs cu un slogan - trebuie sa tinem cota unica - fara sa explicam de ce trebuie sa tinem cota unica

Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat, astazi, la Galati, la evenimentul Ziua intreprinzatorilor, ca nu poate sa vina in fata oamenilor cu un slogan - trebuie sa tinem cota unica - fara sa explice de ce trebuie sa tinem cota unica.

MARCEL CIOLACU: Nu vor aparea impozite noi

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, se declara din nou un sustinator al impozitarii progresive, al aratand ca in Romania impozitarea pe munca este ridicata, dar scazuta in zona luxului.

watchshop.ro

MARCEL CIOLACU: Vedem cresterea economica cea mai mare din Europa

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirma ca Romania inregistreaza cea mai mare crestere economica la nivel european, dar admite ca ea nu se resimte in nivelul de trai al populatiei. in acest context, Ciolacu avanseaza ideea unui nou pachet social.

Marcel Ciolacu, despre legea offshore: Este corecta si favorabila. Nu ne fura nimeni niciun gaz

Liderul PSD Marcel Ciolacu a vorbit despre legea offshore despre care a afirmat ca este corecta si favorabila, nu doar pentru statul roman, ci si pentru Romania.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, despre performantele economiei Romaniei la nivel european: Guvernul va trebui sa vina cu un nou pachet pentru a echilibra lucrurile

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a vorbit joi despre performantele economiei Romaniei la nivel european si a admis ca in buzunarele romanilor cresterea nu se resimte. Cu toate acestea, liderul PSD a avansat ideea unui nou pachet social. Marcel Ciolacu, noi precizari despre ideea unui nou pachet social .

Marcel Ciolacu: E prea mare impozitarea pe munca, omoram oamenii cu venituri mici

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, spune ca in Romania este o impozitare prea mare a muncii si ca trebuie gasit un echilibru intre impozitarea muncii si impozitarea capitalului.

Ciolacu: Guvernul va trebui sa vina cu un nou pachet de sprijin pentru romani. Eu sustin impozitarea progresiva

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca Guvernul trebuie sa vina cu un nou pachet de sprijin pentru romani, astfel incat sa fie ajutati cei cu situatii financiare precare. De asemenea, social-democratul a pledat pentru introducerea impozitarii progresive.

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu: Nu am zis ca trebuie sa renuntam la cota unica, am zis ca trebuie o analiza Cu totii ne dorim o tara ca afara, atunci trebuie sa ne comparam cu sistemul fiscal din Europa

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, insista ca trebuie analizata optiunea renuntarii la cota unica, desi a subliniat joi ca nu a propus aceasta masura: Marcel Ciolacu, noi precizari despre impozitare Nici eu nu am zis ca trebuie sa renuntam la cota unica, am zis ca trebuie o analiza, a spus Marcel Ciolacu.

actualitate, 19:30

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
adblock
Confidenţialitate | Contact Sitemap
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,194 seconds )