Libnet.ro
watchshop.ro

01:05

Psd Marcel

Libnet Ro
Marcel Ciolacu, de Hanuca: Tarile noastre se bucura de relatii puternice, consolidate prin incredere si prietenie, care au facut din Statul Israel cel mai apropiat aliat al Romaniei in Orientul Mijlociu (VIDEO)

Marcel Ciolacu, de Hanuca: Tarile noastre se bucura de relatii puternice, consolidate prin incredere si prietenie, care au facut din Statul Israel cel mai apropiat aliat al Romaniei in Orientul Mijlociu (VIDEO)

Marcel Ciolacu, lider PSD si presedinte al Camerei Deputatilor, a participat la festivitatea organizata cu prilejul Sarbatorii Hanuca, duminica, la Opera Nationala Bucuresti, unde a manifestat intreaga deschidere a partii romane de a colabora la .

Dacian Ciolos le-a cerut presedintilor Camerelor Parlamentului sa o schimbe pe Laura Vicol de la sefia Comisiei juridice

Dacian Ciolos le-a cerut presedintilor Camerei Deputatilor si Senatului, Marcel Ciolacu si Florin Citu, sa o schimbe pe deputata PSD Laura Vicol de la sefia Comisiei juridice a Camerei.

MARCEL CIOLACU: Astazi vom avea rectificare bugetara

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat ca Guvernul va adopta, astazi, rectificarea bugetara.

RARES BOGDAN: Arogantele nu au ce cauta intr-o coalitie

Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL, l-a atacat dur pe Marcel Ciolacu, dupa discursul critic pe care liderul PSD l-a avut la adresa liberalilor chiar in momentul in care noul guvern a primit votul de investitura in Parlament.

Rares Bogdan, despre Marcel Ciolacu: Arogantele nu au ce cauta intr-o coalitie. in 2023 voi veni ministru, sa ma asigur ca face ce promite

Prim-vicepresedintele PNL, Rares Bogdan, l-a atacat pe Marcel Ciolacu, dupa discursul critic pe care liderul PSD l-a avut la adresa liberalilor chiar in momentul in care noul guvern a primit votul de investitura in Parlament. Arogantele nu au ce cauta intr-o coalitie, a afirmat europarlamentarul, care a anuntat in premiera ca in mai 2023, cand va avea loc rotatia guvernamentala, va renunta la functia actuala pentru a deveni ministru.

Florin Citu s-a facut ca nu a vazut criticile lui Marcel Ciolacu

Florin Citu a declarat ca nu a bagat in seama declaratiile presedintelui PSD, Marcel Ciolacu, din Parlament, prin care liderul PSD critica guvernarea liberala. Presedintele PNL, Florin Citu, a afirmat ca declaratiile taioase ale lui Marcel Ciolacu reprezinta un discurs politic. Nu am bagat in seama acel discurs. Este un discurs politic. Oamenii vad si .

FLORIN CITU: Oamenii vad cum a evoluat economia

Presedintele PNL, Florin Citu, a afirmat astazi ca nu a bagat in seama declaratiile liderului PSD, Marcel Ciolacu, despre guvernarea din ultimii doi ani, facute in sedinta de investire a noului guvern din Parlament. Este un discurs politic, a continuat Citu, spunand ca romanii au vazut si vad in continuare cum a evoluat economia in ultimul an, potrivit Digi24.

carturesti.ro

Ciolacu, atac dur la adresa PNL: Nu voi minti niciodata ca am invins pandemia

Incep primele intepaturi in Coalitie, chiar in ziua investirii Guvernului. De la tribuna Parlamentului, liderul PSD, Marcel Ciolacu a lansat un atac voalat la adresa partenerilor de coalitie si a presedintelui Iohannis.

Se dau bani de la stat pentru plata facturilor din aceasta iarna. Marcel Ciolacu, anuntul momentului despre beneficiari

Liderul PSD a transmis in urma cu putin timp ca o anumita categorie de romani va primi ajutor financiar pentru plata facturilor din aceasta iarna. De asemenea, Marcel Ciolacu le-a promis romanilor ca, impreuna cu colegii sai va lupta pentru imbunatatirea situatiei grele de trai cu care se confrunta categoriile defavorizate din Romania. PSD nu .

VIDEO Dan Barna l-a felicitat pe Ciolacu: Ati reusit ceea ce nici Ion Iliescu nu a reusit: ati scos PNL din istorie si l-ati pus la buzunarul de la piept al PSD

Vicepresedintele USR, Dan Barna, a lansat un atac dur la adresa PNL, in sedinta de plen in care va fi votat Guvernul PNL-PSD-UDMR si l-a felicitat pe liderul PSD, Marcel Ciolacu: Ati reusit ceea ce nici Ion Iliescu nu a reusit - ati scos PNL din istorie si l-ati pus la buzunarul de la piept al PSD.

Marcel Ciolacu: Romania se afla intr-un punct critic. Au fost 2 ani pierduti, 2 ani de instabilitate, de criza economica si sanitara

Marcel Ciolacu a declarat joi in plenul pentru investirea noului Guvern, ca PSD a fost nevoit sa intre la guvernare dupa ce a asistat la doi ani pierduti pentru Romania: Romania se afla intr-un punct .

Marcel Ciolacu: Pensionarii cu venituri mici vor primi un ajutor pentru a-si plati facturile in aceasta iarna

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat, joi, ca pensionarii cu venituri mici vor primi un ajutor in aceasta iarna pentru a se putea intretine si a-si achita facturile.

Marcel Ciolacu a confirmat ca a semnat acordul politic PNL-PSD-UDMR si minoritati

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a confirmat, astazi, ca a semnat acordul politic PNL-PSD-UDMR si minoritati, precizand ca este ferm convins ca aceasta alianta va dura.

Ciolacu critica, in plenul Parlamentului, fosta guvernare: Doi ani pierduti.PSD este cel mai responsabil. Romania are nevoie de un nou drum

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a transmis in plenul Parlamentului, unde va fi votat viitorul guvern, ca partidul pe care il conduce a intrat la guvernare din responsabilitate, pentru a-si folosi priceperea sa stabilizeze tara si sa fie alaturi de romani.

watchshop.ro

Marcel Ciolacu: Pandemia nu s-a terminat, sa daramam zidul urii dintre vaccinati si nevaccinati

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, spune ca au fost doi ani pierduti, de criza economica si sanitara, iar partidul sau a decis sa ofere din experienta pentru a opri aceasta situatie de destabilizare a tarii.

MARCEL CIOLACU: Romania se afla intr-un punct critic

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, astazi, in plenul Parlamentului, la votul pentru investirea Guvernului Ciuca, ca social-democratii au fost nevoiti sa ia o decizie clara de a intra la guvernare, dupa doi ani pierduti.

VIDEO Marcel Ciolacu: Au fost 2 ani pierduti, de instabilitate si criza Atac la Iohannis: Nu vom minti niciodata ca am invins pandemia

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a sustinut, in discursul sau din Parlament la votul de investire a Cabinetului Ciuca, ca ultimii doi ani au fost pierduti, cu instabilitate politica si criza, in care milioane de romani au fost abandonati de stat, iar PSD vine la guvernare pentru ca este responsabil: Trebuie sa aplicam masurile PSD inca din prima zi de guvernare.

ASTAZI Parlamentul se intruneste pentru votul de investire a Guvernului propus de Nicolae Ciuca

ACTUALIZARE - S-a incheiat votul pentru Cabinetul propus de Nicolae Ciuca --- *ACTUALIZARE - A inceput votul pentru Guvernul propus de Nicolae Ciuca --- *ACTUALIZARE - Oana Toiu: Media pensiilor speciale, de 8 ori mai mare decat a pensiilor contributive --- *ACTUALIZARE - Ionut Stroe: Urmatorii trei ani nu sunt un concurs de frumusete politica, ci mai degraba un mers pe sarma --- *ACTUALIZARE - Diana Sosoaca: Raed Arafat are o armata de soldati care va intra peste noi in case sa ne vaccineze --- *ACTUALIZARE - Claudiu Tarziu: Armata politica din spatele generalului Nicolae Ciuca este compromisa --- *ACTUALIZARE - Anca Dragu: Programul de guvernare este slab si incoerent --- *ACTUALIZARE - Violeta Alexandru: PNL a tradat electoratul --- *ACTUALIZARE - Gabriel Andronache: Actuala coalitie de guvernare reprezinta o solutie pragmatica --- *ACTUALIZARE - Varujan Pambuccian: Grupul minoritatilor nationale va contribui activ in actuala guvernare --- *ACTUALIZARE - Turos Lorand, liderul senatorilor UDMR: Cetatenii ne cer sa depasim certurile si sa ne comportam responsabil --- *ACTUALIZARE - George SimionAUR): Unde este Florin Citu? Unde s-a ascuns, e speriat micutul? --- *ACTUALIZARE - Dan Barna: Presedintele Romaniei, nasul colaborarii care se naste azi --- *ACTUALIZARE - Daniel Fenechiu: Singura solutie pragmatica, responsabila, realista si inteleapta - un guvern de larga coalitie --- *ACTUALIZARE - Marcel Ciolacu: Romania se afla intr-un punct critic --- *ACTUALIZARE - Nicolae Ciuca: Guvernul pe care il propun va garanta stabilitatea si dezvoltarea Romaniei --- *ACTUALIZARE - Marcel Ciolacu a confirmat ca a semnat acordul politic PNL-PSD-UDMR si minoritati --- *ACTUALIZARE - A inceput sedinta de investire a guvernului propus de Nicolae Ciuca --- Senatul si Camera Deputatilor se reunesc, astazi, in sedinta comuna pentru votul de investire a Guvernului propus de premierul desemnat Nicolae Ciuca.

ASTAZI Guvernul propus de Nicolae Ciuca a primit votul de incredere al Parlamentului

ACTUALIZARE - Guvernul Ciuca a primit votul de incredere al Parlamentului --- *ACTUALIZARE - Guvernul Nicolae Ciuca a trecut --- *ACTUALIZARE - S-a incheiat votul pentru Cabinetul propus de Nicolae Ciuca --- *ACTUALIZARE - A inceput votul pentru Guvernul propus de Nicolae Ciuca --- *ACTUALIZARE - Alfred Simonis, catre USR: Pe voi, progresistii, va incurca Ministerul Familiei la treaba aia cu tata 1, parinte 1 *ACTUALIZARE - Oana Toiu: Media pensiilor speciale, de 8 ori mai mare decat a pensiilor contributive --- *ACTUALIZARE - Ionut Stroe: Urmatorii trei ani nu sunt un concurs de frumusete politica, ci mai degraba un mers pe sarma --- *ACTUALIZARE - Diana Sosoaca: Raed Arafat are o armata de soldati care va intra peste noi in case sa ne vaccineze --- *ACTUALIZARE - Claudiu Tarziu: Armata politica din spatele generalului Nicolae Ciuca este compromisa --- *ACTUALIZARE - Anca Dragu: Programul de guvernare este slab si incoerent --- *ACTUALIZARE - Violeta Alexandru: PNL a tradat electoratul --- *ACTUALIZARE - Gabriel Andronache: Actuala coalitie de guvernare reprezinta o solutie pragmatica --- *ACTUALIZARE - Varujan Pambuccian: Grupul minoritatilor nationale va contribui activ in actuala guvernare --- *ACTUALIZARE - Turos Lorand, liderul senatorilor UDMR: Cetatenii ne cer sa depasim certurile si sa ne comportam responsabil --- *ACTUALIZARE - George SimionAUR): Unde este Florin Citu? Unde s-a ascuns, e speriat micutul? --- *ACTUALIZARE - Dan Barna: Presedintele Romaniei, nasul colaborarii care se naste azi --- *ACTUALIZARE - Daniel Fenechiu: Singura solutie pragmatica, responsabila, realista si inteleapta - un guvern de larga coalitie --- *ACTUALIZARE - Marcel Ciolacu: Romania se afla intr-un punct critic --- *ACTUALIZARE - Nicolae Ciuca: Aderarea la Spatiul Schengen, statul de drept si independenta justitiei sunt prioritare --- *ACTUALIZARE- NICOLAE CIUCA:in scopul indeplinirii obiectivelor, e necesara reforma statului prin revizuirea Constitutiei --- *ACTUALIZARE - NICOLAE CIUCA:Vom pastra cota unica, vom incuraja capitalul autohton --- *ACTUALIZARE- NICOLAE CIUCA: PNRR reprezinta axul principal in indeplinirea obiectivelor noastre --- *ACTUALIZARE - Nicolae Ciuca: Guvernul pe care il propun va garanta stabilitatea si dezvoltarea Romaniei --- *ACTUALIZARE - Marcel Ciolacu a confirmat ca a semnat acordul politic PNL-PSD-UDMR si minoritati --- *ACTUALIZARE - A inceput sedinta de investire a guvernului propus de Nicolae Ciuca --- Senatul si Camera Deputatilor se reunesc, astazi, in sedinta comuna pentru votul de investire a Guvernului propus de premierul desemnat Nicolae Ciuca.

VIDEO Citu l-a lasat pe Ciuca singur cu Ciolacu Sedinta pentru investirea guvernului plina de promisiuni ale PSD, explicatii ale PNL si atacuri ale USR si ale oamenilor lui Orban

Florin Citu nu a venit la sedinta de investire a Guvernului condus de Nicolae Ciuca decat ca sa voteze. Seful PNL nu a asistat la prezentarea programului, nici la dezbaterile in care Marcel Ciolacu a prezentat PSD ca pe salvatorul Romaniei, promitand aplicarea masurilor pesediste din prima zi. Atacati din toate partile, liberalii au incercat sa justifice, de la tribuna Parlamentului, coalitia cu PSD. Nu au convins USR si nici pe fostii colegi care au plecat odata cu fostul presedinte PNL, Ludovic Orban. AUR a votat impotriva cerand alegeri anticipate in primavara. in final, Guvernul PNL-PSD-UDMR, condus de Nicolae Ciuca, a obtinut 318 voturi pentru si 126 impotriva.

actualitate, 01:05

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )