Libnet.ro
carturesti.ro

01:06

Psd Reducerea

Libnet Ro
PSD, despre compensarea la carburanti: Respectam decizia premierului, dar credem ca decizia noastra ar fi fost mai buna si ar fi condus la rezultate mult mai apropiate de asteptarile romanilor

PSD, despre compensarea la carburanti: Respectam decizia premierului, dar credem ca decizia noastra ar fi fost mai buna si ar fi condus la rezultate mult mai apropiate de asteptarile romanilor

Partidul Social Democrat spune ca respecta decizia premierului Nicolae Ciuca in ceea ce priveste solutia pentru reducerea preturilor la carburanti, dar credem in continuare ca alternativa PSD ar fi fost mai buna si ar fi condus la rezultate mai apropiate de asteptarile romanilor. Dupa sedinta de Guvern de joi, prim-ministrul Nicolae Ciuca a anuntat o solutie de compensare in suma fixa de 50 de bani care se va aplica direct la pompa. Liberalul a precizat ca mecanismul v fi aplicat pe o perioada de trei luni si ca, la final, Guvernul va analiza daca va fi necesar un set nou de masuri.

PSD a pregatit solutii pentru reducerea preturilor la carburanti: Ar fi o greseala ca Guvernul sa opteze pentru solutii care au esuat in alta parte

PSD a prezentat solutiile pentru reducerea preturilor la combustibili prin plafonare, respectiv introducerea unui pret maximal sau limitarea adaosului pe lantul comercial. Acest lucru nu a exclus colaborarea intre toate partidele din Coalitie pentru identificarea solutiei potrivite.

Masurile propuse de PSD in Guvern pentru reducerea pretului la carburanti: Actul normativ trebuie initiat de Ministerul Energiei

PSD a prezentat solutiile pentru reducerea preturilor la combustibili prin plafonare, respectiv introducerea unui pret maximal sau limitarea adaosului pe lantul comercial, iar Ministerul Finantelor a pus la dispozitia Ministerului Energiei toate datele necesare pentru o reglementare justa.

PSD spune ca a pregatit solutiile pentru reducerea preturilor la carburanti: Ministerul Finantelor a pus la dispozitia Ministerului Energiei toate datele necesare pentru o reglementare justa

Partidul Social Democrat a anuntat, miercuri, ca a pregatit solutiile pentru ca Ministerul Energiei sa poata elabora actul normativ privind reducerea preturilor la carburanti. Solutiile PSD pentru reducerea preturilor la carburanti .

Solutiile PSD pentru reducerea preturilor la carburanti: plafonarea, stabilirea unui pret maximal sau limitarea adaosului pe lantul comercial

Partidul Social-Democrat a anuntat solutiile pe care le-a propus in coalitie pentru reducerea preturilor la carburanti. Social-democratii sustin plafonarea, introducerea unui pret maximal sau limitarea adaosului pe lantul comercial.

Florin Citu: Solutiile pe care le vedem sunt comuniste. Vrem sa aruncam totul in aer si sa stea lumea la coada la benzinarii acum, cand vine sezonul estival? Ar trebui sa ne intrebam daca Marcel Ciolacu nu e Liviu Dragnea, astazi

Presedintele Senatului, liberalul Florin Citu, considera ca solutiile propuse de PSD pentru reducerea pretului la combustibil sunt comuniste si a comparat discursul lui Liviu Dragnea cu cel pe care il expune actualul lider al social-democratilor, Marcel Ciolacu, potrivit News. ro. Florin Citu: Ar trebui sa ne intrebam daca Marcel Ciolacu nu este Liviu Dragnea, astazi .

FLORIN CITU: Solutiile propuse de PSD pentru reducerea preturilor la combustibil sunt comuniste

Presedintele Senatului, Florin Citu a afirmat, astazi, despre solutiile propuse de cei de la PSD, pentru reducerea pretului la combustibil, ca sunt comuniste.

watchshop.ro

Ionut Stroe (PNL): E o doza de subiectivism politic in ce exprima PSD in ultimele zile. Dialogul, din pacate, s-a mutat in presa. Noi suntem orientati spre solutii, nu ne dorim acest meci politic (VIDEO)

Ionut Stroe, purtatorul de cuvant al PNL, s-a aratat nemultumit de iesirile PSD pe subiectele Cod Fiscal si reducerea preturilor la carburanti. Acesta a afirmat ca normal era ca social-democratii sa spuna in coalitie ce au de spus, inainte de a iesi in media. PSD insista in ultima perioada pe modificarea Codului Fiscal supraimpozitarea salariilor mari si a pensiilor speciale si contributii pentru Educatie si Sanatate de la companiile mari.

PSD: Guvernul trebuie sa intervina pentru reducerea preturilor la carburanti. Ministerul Energiei sa prezinte urgent fie o propunere de plafonare, fie alta solutie

PSD solicita ministrului Energiei, Virgil Popescu, sa prezinte urgent in coalitia de guvernare propunerea de reglementare pentru a combate cresterea preturilor la carburanti, fie ca este vorba despre plafonare sau despre o alta solutie. Guvernul trebuie sa intervina pentru reducerea preturilor la carburanti, spune PSD .

PSD someaza Guvernul Ciuca sa intervina pentru reducerea pretului la carburanti. Mesaj pentru ministrul Virgil Popescu

PSD face apel la Guvernul Romaniei sa intervina urgent cu solutii pentru combaterea cresterii preturilor la carburanti. in acest sens, social-democratii solicita ministrului Energiei,.

PSD: Guvernul trebuie sa intervina pentru reducerea preturilor la carburanti

PSD saluta acordul partidelor din Coalitie cu privire la necesitatea unei interventii hotarate din partea Guvernului pentru combaterea cresterii preturilor la carburanti. in acest sens, PSD solicita ministrului Energiei, Virgil Popescu, sa prezinte urgent in Coalitie propunerea de reglementare pentru realizarea acestui obiectiv, fie plafonare, fie alta solutie identificata in acest sens.

LIDERUL DEPUTATILOR, IONUT MESTEANU Coalitia saraciei refuza sa voteze proiectele USR de reducere a TVA la carburant si supraimpozitare a pensiilor speciale

Liderul deputatilor USR, Ionut Mosteanu, a solicitat, astazi, in Comitetul Liderilor introducerea pe ordinea de zi a plenului Camerei Deputatilor a doua initiative USR care stau de luni de zile la sertar: reducerea TVA la carburant si supraimpozitarea pensiilor speciale. Propunerea a fost refuzata de liderii PSD-PNL-UDMR.

PROIECT DE MODIFICARE A CODULUI RUTIER Sanctiuni mai blande pentru soferi, desi suntem in topul european al insecuritatii rutiere

Deputatii PSD-PNL-UDMR din comisiile de specialitate au aprobat, cu amendamente, OUG 12022 * Amendamentele prevad reducerea unor sanctiuni contraventionale * Decizia este ciudata, deoarece, potrivit ministrului Lucian Bode, aplicarea OUG 12022 a dus la o reducere a accidentelor rutiere si a numarului victimelor acestora * Catalin Drula: in tara din Uniunea Europeana cu cel mai mare numar de victime in accidente, smecherii vor ramane din nou cu permisul Proiectul legislativ de aprobare a OUG 12022 privind Codul Rutier, care se afla spre dezbatere si vot in Camera Deputatilor, a primit aviz pozitiv din partea reprezentantilor majoritatii parlamentare din comisiile de specialitate Industrii si Servicii, Juridica, Transporturi si Aparare), desi cei din coalitia PSD-PNL-UDMR au introdus cateva amendamente ce prevad o reducere a sanctiunilor actuale ce pot fi aplicate conducatorilor auto.

Anca Dragu (USR): Daca pui impozit pe cifra de afaceri, este o imensa tampenie. Firmele ce ar putea face?

Senatoarea USR Anca Dragu, fost ministru al Finantelor, a declarat, miercuri, la Profit News TV, despre propunerea PSD de a pune un impozit pe cifra de afaceri, ca este o imensa tampenie. Firmele ce ar putea face? Ar putea sa creasca preturile, sa opreasca investitiile sau ar putea reduce costurile, prin reducerea fortei de munca, a spus aceasta, potrivit News. ro.

carturesti.ro

Bode, despre Codul Fiscal: Sunt discutii. Modificarile vor fi prezentate pana la 1 iulie. Posibila decizie privind reducerea accizei la carburanti

Ministrul de Interne, secretarul general al PNL Lucian Bode a declarat, miercuri, despre propunerile inaintate de PSD privind modificarea Codului Fiscal, ca au fost mai multe sedinte ale coalitiei si sunt la nivel de discutii. Tot ceea ce vrem sa aplicam de la 1 ianuarie 2023 va fi prezentat public pana cel tarziu la 1 iulie, a spus el, aratand ca este posibil ca Guvernul sa ia in calcul o decizie privind reducerea accizei la carburanti.

Schimbarile fiscale propuse de PSD: supraimpozitarea pensiilor speciale si a salariilor mai mari decat al presedintelui, impozite scazute pentru veniturile mici

PSD anunta propunerile fiscale transmise colegilor din Coalitie, acestea vizand supraimpozitarea salariilor mai mari decat al presedintelui Romaniei si a pensiilor speciale, precum si reducerea impozitelor in cazul persoanelor cu venituri mici.

PSD isi doreste reducerea poverii fiscale asupra persoanelor cu venituri mici. Masurile propuse

Una dintre masurile fiscale propuse de Partidul Social Democrat este reducerea poverii fiscale asupra persoanelor cu salarii mici si deduceri in zona de salariu mediu brut, posibil inspre 6. 000 de lei brut.

Ciolacu, despre noul pachet de masuri economice: Este prima oara cand statul strange cureaua si nu romanii

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a transmis ca este pentru prima oara cand statul strange cureaua si nu romanii, facand referire la noul pachet de masuri economice care prevede reducerea cheltuielilor publice.

PNL: Cand se opun reducerii CAS, ministrul Adrian Caciu si PSD refuza cresterea veniturilor tuturor romanilor

PNL atrage atentia ca ministrul PSD al Finantelor, Adrian Caciu, ar trebui sa stie ca masura de reducere a CAS cu 5% este pozitiva pentru toti romanii si pentru economie, potrivit unui comunicat de presa al partidului. Reducerea CAS de la 25% la 20% inseamna o crestere a salariului mediu cu 317 lei.

PNL: Adrian Caciu ar trebui sa stie ca reducerea CAS cu 5% e pozitiva pentru toti romanii. E discriminatoriu ca PSD se opune cresterii salariilor din mediul privat

PNL a transmis, vineri, ca reducerea CAS cu 5 puncte procentuale inseamna o crestere a salariului mediu cu 317 lei si un ajutor pentru pensionarii care, incepand din acest an, trebuie sa achite contributia la .

actualitate, 01:06

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
adblock
Confidenţialitate | Contact Sitemap
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1527 seconds )