Libnet.ro
watchshop.ro

13:00

Pumnul loveste, Indiferenta ucide. Alina, femeia care si-a schimbat destinul

Antena3 Antena3,
Pumnul loveste, Indiferenta ucide. Alina, femeia care si-a schimbat destinul

Astazi v-o prezentam pe Alina in campania Pumnul loveste, indiferenta ucide!. Acum educatoare, Alina a fost fost victima zeci de ani. A fost batuta, umilita, vanduta, obligata sa se uite cum tatal sau ii batea mama. Pana intr-o zi cand a sters tot si si-a dat o noua viata. Alina este exemplul ca se poate. continuă pe Antena3

Pumnul loveste, indiferenta ucide. Felicia a trecut prin doua relatii abuzive consecutive

De ce sta, daca o bate, e intrebarea pe care si-o pun adesea cei care afla despre abuzuri. Pentru ca firesc, nu e asa, ar fi sa plece. Dar raspunsurile sunt multe si complicate, asa cum sunt si relatiile dintre oameni.

Pumnul loveste, indiferenta ucide. 90% din cazurile de violenta vin din consumul de alcool

Victimele violentei domestice indura batai crunte, care le pun viata in pericol, inainte sa ceara ajutor. De cele mai multe ori, bataile vin pe fondul consumului de alcool. Studiile tind sa confirme asta, chiar daca deocamdata nu sunt suficiente informatii stiintifice. Denisa, de exemplu, o fata de 20 de ani din Salaj, a fost batuta atat de rau de iubitul ei beat incat acum, la un an de la agresiune, are dezvoltarea motrica si neurologica a unui bebelus.

Pumnul loveste, indiferenta ucide. Solutii pentru femeile abuzate

Iesirea dintr-o relatie violenta nu este usoara. Dar victima trebuie sa stie ca are dreptul la o viata demna. Exista institutii si organizatii neguvernamentale. Exista resurse disponibile pentru femeile abuzate si batute, inclusiv adaposturi, centre de formare pentru specializarea intr-o profesie, servicii juridice si de ingrijire a copiilor.

Femeia care a dizolvat un cui in doar 3 zile. Tehnica geniala care poate salva planeta

Planeta pe care traim are moduri surprinzatoare prin care ne poate ajuta. Acest lucru, daca mai era nevoie, a fost demonstrat de un cercetator din Chile. Nadac Robles a testat bacteriile consumatoare de metale. Prin cercetarile sale spera ca ar putea ajuta la curatarea industriei miniere extrem de poluante din tara natala. Nadac Robles, de .

Ce spunea femeia care a angajat-o pe Printesa Diana ca bonadespre aceasta. Ce adora sa le faca oamenilor

O viata ca-n basmele cu printese si un sfarsit tragic ca-n filmele de blockbuster. Printesa Diana este, si astazi, una dintre cele mai iubite si populare personalitati din toate timpurile, iar viata ei a fost o adevarata sursa de inspiratie pentru milioane de oameni din toate colturile mapamondului. Ce fel de bona era Printesa Diana .

Pumnul loveste, indiferenta ucide. Majoritatea tarilor UE au servicii sociale pentru femeile maltratate de partener

In majoritatea tarilor din Uniunea Europeana, autoritatile au dezvoltat foarte mult serviciile sociale care ofer sprijin femeilor maltratate de parteneri.

carturesti.ro

actualitate, 13:00

watchshop.ro

ştirile zilei

carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )