Libnet.ro

Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/localhost/htdocs/libnet.ro/www.libnet.ro/resurse/mediash/baner_header.php on line 15

00:05

Putin intra in carantina dupa ce persoane din anturajul sau s-au infectat cu Covid-19

Hotnews Hotnews,
 Putin intra in carantina dupa ce persoane din anturajul sau s-au infectat cu Covid-19

Presedintele rus Vladimir Putin intra in izolare dupa ce mai multi membri ai anturajului sau s-au infectat cu Covid-19, relateaza Reuters. Kremlinul insista ca liderul rus nu este infectat si starea sa de sanatate este una buna. Decizia de a intra in carantina vine la scurt timp dupa ce Putin s-a intalnit cu presedintele Siriei, Bashar al Assad. continuă pe Hotnews

evomag.ro

Novavax ar urma sa livreze in 2022 cel putin 2 miliarde de doze din vaccinul sau pentru Covid-19

Dezvoltatorul american de vaccinuri Novavax anticipeaza ca in 2022 va livra cel putin 2 miliarde de doze din vaccinul sau pentru Covid-19.

Novavax anunta ca in 2022 va livra cel putin 2 miliarde de doze din vaccinul sau pentru Covid-19

Prodcatorul de vaccinuri Novavax anunta ca in 2022 va livra cel putin 2 miliarde de doze din vaccinul sau pentru Covid-19, transmite Reuters. Compania a anuntaat ca este pe cale sa depuna o cerere de .

Scandal la Dinamo dupa umilinta din derby. Cornel Dinu lanseaza acuzatii grave

Fostul mare jucator si antrenor al lui Dinamo critica politica celor care se ocupa in prezent de destinele clubului din Stefan cel Mare.

Alina Gorghiu cere sanctionarea parlamentarilor AUR dupa scandalul din sedinta plenului Parlamentului

Vicepresedintele Senatului Alina Gorghiu a solicitat, astazi, Birourilor permanente ale Parlamentului sanctionarea parlamentarilor AUR implicati in agresiunea asupra liberalului Florin Roman din sedinta de plen reunit de saptamana trecuta si delimitarea publica de astfel de comportamente.

actualitate, 00:05

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
evomag.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2397 seconds )