Libnet.ro
UNICEF

21:30

Rabla Rabla

Libnet Ro
Rabla pentru electrocasnice se va schimba radical. Programul nu va fi accesibil celor care au cerut vouchere si nu le-au folosit

Rabla pentru electrocasnice se va schimba radical. Programul nu va fi accesibil celor care au cerut vouchere si nu le-au folosit

Cei care au solicitat vouchere in cadrul programului Rabla pentru electrocasnice ar putea sa nu mai poata participa la program daca nu au folosit voucherele solicitate. Schimbari in programul Rabla pentru electrocasnice Ministrul Mediului, Tanczos Barna, a declarat vineri la TVR Info ca programul Rabla pentru electrocasnice va fi regandit.

TANCZOS BARNA: Nu vor mai avea voie sa se inscrie la Rabla pentru electrocasnice cei care si-au batut joc de acest sprijin

Ministrul Mediului, Tanczos Barna, a declarat astazi ca programul Rabla pentru electrocasnice va fi regandit, iar cei care au solicitat vouchere si nu le-au folosit vor primi interdictie de a mai participa.

Programul Rabla pentru becuri 2022 tot ce trebuie sa stii despre programul national de economisire a energie, anuntul oficial

Au trecut deja cateva luni de cand am aflat primele detalii despre programul Rabla 2022 pentru becuri, un sistem menit sa faca viata semnificativ mai usoara pentru romanii care incearca sa.

Vouchere pentru becuri cu led. Guvernul aloca 400 de milioane de lei pentru Rabla pentru becuri

Guvernul aproba o hotarare privind alocarea a 400 milioane lei pentru finantarea programului Rabla pentru becuri, prin care cetatenii vor primi vouchere la achizitionarea unor becuri noi cu led.

Nicolae Ciuca anunta o finantare de 400 milioane lei pentru programul Rabla pentru becuri

Guvernul va aproba, marti, o hotarare privind alocarea sumei de 400 milioane lei pentru finantarea programului and Rabla pentru becuri and , prin care cetatenii vor primi vouchere la achizitionarea unor becuri noi cu led, mai performante din punct de vedere al consumului de energie electrica.

Rabla 2022, ce trebuie sa stie toti romanii care vor sa-si schimbe masina: se intampla pana la 31 ianuarie 2023

Administratia Fondului de Mediu, responsabila de particularitatile programului Rabla 2022, a venit cu un anunt foarte important pentru cei care sperau sa-si schimbe autoturismul in perioada urmatoare cu ajutorul statului roman. Sesiunea actuala de depunere a dosarelor in cadrul programelor Rabla Clasic si Rabla Plus s-a prelungit pana la 31 ianuarie 2023, dupa cum se .

Vestea diminetii pentru romanii cu centrale termice de apartament: Rabla pentru electrocasnice, o solutie pentru micsorarea facturilor la energie

In ultima saptamana, s-a vehiculat de mai multe ori in spatiul public posibilitatea inlocuirii centralei termice de apartament cu alta noua, mai eficienta, prin intermediul programului.

Rabla 2022. Se prelungeste sesiunea de inscriere in programele Rabla Clasic si Rabla Plus

Rabla 2022. Sesiunea de depunere a dosarelor in cadrul programelor Rabla Clasic si Rabla Plus a fost prelungita pana pe data de 31 ianuarie 2023, anunta Administratia Fondului pentru Mediu.

Rabla Clasic si Rabla plus continua. Anuntul autoritatilor

Sesiunea de depunere a dosarelor in cadrul programelor Rabla Clasic si Rabla Plus a fost prelungita, anunta Administratia Fondului pentru Mediu AFM). Pana la data de 31 ianuarie 2023, pot depune dosarele de finantare in cele doua programe persoane fizice, juridice si unitati administrativ-teritoriale UAT). Administratia Fondului pentru Mediu anunta prelungirea sesiunii de depunere a dosarelor de finantare in cadrul Programului de stimulare a innoirii parcului auto national si a Programului privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera in transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante si eficiente din punct de vedere energetic pentru solicitantii persoane fizice, persoane juridice si unitati administrativ-teritoriale. Solicitantii se pot inscrie pana la data de 31 ianuarie 2023 in limita bugetului disponibil se mentioneaza intr-un comunicat al institutiei.

Programul Rabla: AFM prelungeste sesiunea de depunere a dosarelor. Care este noul termen

Sesiunea de depunere a dosarelor in cadrul programelor Rabla Clasic si Rabla Plus a fost prelungita pana pe data de 31 ianuarie 2023, a anuntat, miercuri, Administratia Fondului pentru Mediu.

Rabla pentru becuri, o noua minciuna

Administratia Fondului pentru Mediu AFM) va crea un nou sistem informatic in cazul programului Rabla pentru becuri, a anuntat, miercuri, ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Barna Tanczos. Potrivit acestuia, implementarea noului sistemva mai dura cateva saptamani sau luni. Cel mai important in cazul acestor programe, vazand experienta exact la AFM, este ca sistemul sa fie .

TANCZOS BARNA: AFM va crea un nou program informatic pentru Programul Rabla pentru becuri

Administratia Fondului pentru Mediu AFM) va crea un nou sistem informatic in cazul programului Rabla pentru becuri, iar implementarea acestuia va mai dura cateva saptamani sau luni, a anuntat, astazi, ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Barna Tanczos.

Rabla electrocasnice 2022: Cand se va desfasura prima etapa si ce vouchere se acorda

O noua editie a Programului Rabla pentru Electrocasnice a demarat luni, la ora 10:00, bugetul total alocat pentru cea de-a doua editie a programului fiind de 50 de milioane de lei.

Rabla Electrocasnice 2022 ultima sesiune incepe astazi, 21 noiembrie, la ora 10:00. Ce trebuie sa stie toti romani, ce produse sunt disponibile

Astazi, 21 noiembrie, incepand cu ora 10:00, Administratia Fondului pentru Mediu AFM) initiaza cea mai recenta sesiune a programului Rabla pentru Electrocasnice, ultima pe acest an. Programul.

Noua sesiune a Programului Rabla pentru Electrocasnice incepe astazi

Administratia Fondului pentru Mediu AFM) organizeaza, incepand de luni, ora 10:00, o noua sesiune a Programului national de inlocuire a echipamentelor electrice si electronice uzate cu unele mai performante din punct de vedere energetic.

Informatia momentului pentru romanii cu centrale de apartament, asa iti micsorezi facturile la incalzire, apa calda: solutia din Rabla electrocasnice

Indiferent cat de mult optezi sa micsorezi temperatura la calorifere in casa in speranta ca-ti vei scadea factura la energie, realitatea este un pic mai complicata decat atat. Cel mai.

Rabla pentru electrocasnice noiembrie 2022. Calendar de desfasurare a programului

Rabla pentru electrocasnice noiembrie 2022, program organizat de Ministerul Mediului, incepe luni, 21 noiembrie 2022, la ora 10.

Rabla pentru electrocasnice noiembrie 2022. Conditii de participare

Rabla pentru electrocasnice noiembrie 2022 are un buget de 50 de milioane de lei, insa romanii trebuie sa indeplineasca anumite conditii pentru a participa.

Rabla pentru electrocasnice noiembrie 2022. Vouchere de 400 de lei pentru masini de spalat si frigidere

Rabla pentru electrocasnice noiembrie 2022 este a doua editie a programului guvernamental din aces an si are un buget de 50 de milioane de lei.

Centralele de apartament ar putea fi schimbate prin Rabla pentru electrocasnice. Ministrul Energiei: Si statul castiga, pentru ca scade consumul

Un proiect legislativ prevede posibilitatea ca romanii care au centrale de apartament ar putea sa le schimbe cu unele mai performante, cu bani de la stat. Ministrul Energiei, despre schimbarea centralelor de apartament Proiectul a fost anuntat de ministrul Energiei, Virgil Popescu, care a spus intr-un interviu pentru Prima TV ca a discutat cu ministrul Mediului despre introducerea centralelor in programul Rabla pentru electrocasnice.

actualitate, 21:30

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1474 seconds )