Libnet.ro
carturesti.ro

01:06

Raceala, gripa sau COVID-19 -diferenta intre simptome. Explicatia unui medic infectionist

Adevărul Adevărul,
Raceala, gripa sau COVID-19 -diferenta intre simptome. Explicatia unui medic infectionist

Medicul infectionist Carolina Radu a facut o analiza a simptomelor care apar in raceala, gripa si COVID, pentru a le putea deosebi. intotdeauna este insa nevoie de un diagnostic al unui medic specialist. inca de la izbucnirea pandemiei, medicul crede ca boala care a dat peste cap planeta va rescrie patologia infectioasa, fiindca simptomele s-au schimbat sau au devenit tot mai complexe in timp. continuă pe Adevărul

Diferenta intre Meghan si Ducesa Kate: Nu stie sa mearga!

Meghan Markle a fost in repetate randuri criticata pentru ca nu respecta regulile de eticheta si protocol ale Casei Regale. Asta in comparatie cu Ducesa Kate Middleton, pe care lumea o admira pentru modul in care s-a adaptat si a imbratisat aceste reguli nescrise.

Cum faci diferenta intre gripa, raceala si COVID-19. Medicul infectionist explica prin ce se deosebesc simptomele

Gripa si raceala sunt intalnite in special in sezonul rece, iar COVID-19 prezinta simptome similare celor doua, ce i-ar putea induce in eroare pe oameni. Medicul infectionist a vorbit despre cum se pot deosebi cele .

watchshop.ro

actualitate, 01:06

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2378 seconds )