Libnet.ro
UNICEF

23:15

Racice Cehia

Libnet Ro
 Elisabeta Lipa, mesaj dur pentru ministrul Eduard Novak: Vad ca ati venit total nepregatit

Elisabeta Lipa, mesaj dur pentru ministrul Eduard Novak: Vad ca ati venit total nepregatit

Delegatia Romaniei care a obtinut patru medalii de aur la Campionatul Mondial de canotaj de la Racice Cehia) a revenit in tara in cursul zilei de luni. A fost un bun prilej pentru Elisabeta Lipa presedintele FR Canotaj) sa aiba un discurs taios la adresa lui Eduard Novak, ministrul Sportului.

inca o medalie de aur pentru Romania, in proba de canotaj 8+1, feminin, la Campionatele Mondiale din Cehia

Echipajul feminin de 8+1 al Romaniei a obtinut medalia de aur duminica la Campionatele Mondiale de canotaj de la Racice, Cehia. Felicitari echipajului compus din Magdalena Rusu, Iuliana Buhus, Adriana Ailincai, Maria Tivodariu, Madalina Beres, Amalia Beres, Ioana Vrinceanu, Simona Radis si Victoria-Stefania Petereanu, a transmis Federatia Romana de Canotaj.

Romania obtine a patra medalie de aur la Campionatul Mondial de canotaj din Cehia

Ultima cursa a Campionatului Mondial Canotaj de la Racice Cehia) a dus inca o medalie de aur pentru delegatia Romaniei, in proba regina a canotajului, 8+1 feminin W8+).

Canotaj: Romania, campioana mondiala si la 8+1 feminin Tricolorii au cucerit aurul in patru probe de la Racice

Echipajul de 8+1 feminin al Romaniei a obtinut medaliile de aur la Campionatele Mondiale de canotaj de la Racice, in ultima proba desfasurata duminica in competitia din Cehia.

Aur pentru Romania la canotaj feminin opt plus unu, la Mondialele din Cehia

Echipajul feminin de opt plus unu al Romaniei a cucerit medaliile de aur la Campionatele Mondiale de canotaj de la Racice, in ultima proba desfasurata duminica in competitia din Cehia.

Ancuta Bodnar si Simona Radis, aur la dublu vasle la Mondialele de Canotaj din Cehia

Bodnar si Radis au condus cursa detasat, de la un capat la altul, impunandu-se cu timpul de 06 min 47 sec 77100. Acestea au adus totodata si a treia medalie de aur a Romaniei la Mondialele de la Racice.

Canotaj: Ancuta Bodnar si Simona Radis, campioane mondiale in proba de dublu vasle

Ancuta Bodnar si Simona Radis au cucerit medaliile de aur in proba de dublu vasle feminin, duminica, la Campionatele Mondiale de la Racice Cehia).

Aur pentru Romania la Campionatul Mondial de Canotaj. Ancuta Bodnar si Simona Radis, campioane in proba de dublu vasle

Sportivele romane Ancuta Bodnar si Simona Radis, campioanele olimpice en titre, au cucerit medaliile de aur la Campionatele Mondiale de la Racice Cehia), duminica, in proba de dublu vasle feminin.

Romania, clasata pe locul 4 la proba de patru rame, la Mondialele de canotaj din Cehia

Echipajele de patru rame ale Romaniei, atat la masculin, cat si la feminin, s-au clasat pe locul al patrulea in finalele desfasurate sambata la Campionatele Mondiale de canotaj de la Racice Cehia).

Aur pentru Romania in proba masculina de canotaj dublu rame, la Mondialele din Cehia

Echipajul alcatuit din sportivii romani Marius Cozmiuc si Sergiu Bejan a cucerit medaliile de aur in proba masculina de dublu rame, sambata, la Campionatele Mondiale de canotaj de la Racice Cehia).

inca un aur pentru Romania - Marius Cozmiuc si Sergiu Bejan, campioni mondiali la dublu rame masculin

Echipajul format din Marius Cozmiuc si Sergiu Bejan a cucerit medaliile de aur in proba masculina de dublu rame, sambata, la Campionatele Mondiale de canotaj de la Racice Cehia).

Ionela Cozmiuc, campioana mondiala la canotaj. Este prima medalie de aur pentru Romania la competitia de la Racice

Ionela Cozmiuc a devenit campioana mondiala in proba de simplu vasle feminin categorie usoara LW1x), vineri, cand a adus Romaniei prima medalie de aur la competitia de la Racice, Cehia, a anuntat Federatia Romana de Canotaj. Ionela Cozmiuc, medalie de aur la Campionatul Mondial de Canotaj de la Racice .

Romania, medalie de aur la Mondialele de canotaj din Cehia

Sportiva romana Ionela Cozmiuc a cucerit medalia de aur in proba de simplu vasle feminin, categorie usoara, vineri, la Campionatele Mondiale de canotaj de la Racice Cehia).

Medalie de aur pentru Ionela Cozmiuc la mondialele de canotaj

Sportiva romana Ionela Cozmiuc a cucerit medalia de aur in proba de simplu vasle feminin, categorie usoara, vineri, la Campionatele Mondiale de canotaj de la Racice Cehia).

Rezultat mare pentru Romania - Ionela Cozmiuc, medaliata cu aur la Mondialele de Canotaj de la Racice

Ionela Cozmiuc a cucerit medalia de aur in proba de simplu vasle feminin, categorie usoara, vineri, la Campionatele Mondiale de canotaj de la Racice Cehia).

Campionatele Mondiale de canotaj din Cehia: Sapte echipaje romanesti s-au calificat in finale

Sase echipaje romanesti trei feminine si trei masculine) s-au calificat joi in finalele Campionatelor Mondiale de canotaj de la Racice Cehia), care se adauga ambarcatiunii feminine de opt rame plus carmaci 8+1), ajunsa deja in ultimul act.

CM Kaiac-canoe: Catalin Chirila, medalie de argint in proba de canoe simplu 1.000 m

Catalin Chirila a cucerit medalia de argint in finala probei de canoe simplu 1. 000 metri disputata duminica, la Racice Cehia), in cadrul Cupei Mondiale de kaiac-canoe.

CM Kaiac-canoe: Catalin Chirila, medalie de bronz in proba de canoe simplu 500 m

Catalin Chirila a cucerit medalia de bronz, sambata, in finala probei de canoe simplu 500 metri, disputata la Racice Cehia), in cadrul Cupei Mondiale de kaiac-canoe.

CM Kaiac-canoe: Catalin Chirila, calificat in finala la canoe simplu 500 m si in semifinale la 1.000 m

Catalin Chirila s-a calificat vineri in finala probei de canoe simplu 500 m si in semifinala de la 1. 000 m, in cadrul Cupei Mondiale de kaiac-canoe de la Racice Cehia), dupa ce a castigat seriile in care a participat.

O medalie de aur si una de bronz pentru Romania la Campionatul Mondial de Canotaj pentru Tineret U23 din Cehia

Canotorii romani au obtinut doua medalii la Campionatul Mondial de Tineret U23, desfasurat in perioada 7-11 iulie 2021 la Racice Republica Ceha).

actualitate, 23:15

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1648 seconds )