Libnet.ro
UNICEF

05:15

Radu Mihaiu

Libnet Ro
inca o zi de protest in Piata Victoriei. Oamenii cer alegeri corecte: Vrem renumarare, fara fraudare! (FOTO)

inca o zi de protest in Piata Victoriei. Oamenii cer alegeri corecte: Vrem renumarare, fara fraudare! (FOTO)

Cateva sute de persoane au protestat vineri, in Piata Victoriei, pentru a doua zi la rand, cerand renumararea voturilor in Sectoarele 1 si 2, date fiind acuzatiile de frauda. La manifestatie au ajuns si Clotilde Armand si Radu Mihaiu, primarii in functie si candidatii din partea USR, care reclama aceste fraude.

FOTO VIDEO A doua zi de proteste in Piata Victoriei pentru renumararea tuturor voturilor Vrem renumarare, fara fraudare

Peste 250 de persoane s-au adunat si vineri seara in fata Guvernului Romaniei pentru a cere renumararea voturilor, dupa ce primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, si primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, au acuzat fraude electorale.

Radu Mihaiu: Sectorul 2 este, de asemenea, locul cu cel mai mare procent de buletine nule din tara. Sunt alegatori care au primit buletinul deja stampilat (VIDEO)

Radu MihaiuUSR), primarul in exercitiu alSectorului 2si candidat pentru aceeasi functie, a transmis, vineri, in emisiunea Politica Zilei, moderata de Ioana Constantin, pe B1TV, ca Sectorul 2 este locul cu cel mai mare procent de buletine nule din tara. As spune ca Sectorul 2 este, de asemenea, locul cu cel mai mare procent de buletine nule din tara, desi, teoretic, la Bucuresti ar trebui sa fie cumva mai simplu.

Radu Mihaiu, despre cate voturi au disparut la Sectorul 2: Alta explicatie decat frauda nu poate sa existe (VIDEO)

Radu MihaiuUSR), primarul in exercitiu alSectorului 2si candidat pentru aceeasi functie, a precizat, vineri, in emisiunea Politica Zilei, moderata de Ioana Constantin, pe B1TV, ca, in total, au disparut 530 de voturi, dar mai sunt si buletine de vot care nu fost inmanate cetatenilor, ele au disparut din sectie.

Biroul Electoral Municipal spune ca s-a incheiat numararea voturilor la Sectoarele 1 si 2. Clotilde Armand si Radu Mihaiu continua sa acuze fraude: Metoda suveica

Numararea voturilor la Sectoarele 1 si 2 s-a incheiat, iar rezultatele vor fi anuntate saptamana viitoare, au transmis reprezentantii Biroului Electoral Municipal la solicitarea HotNews. ro. Primarul in functie din Sectorul 2, Radu Mihaiu, care a cerut renumararea voturilor, continua sa acuze fraude si vorbeste despre Metoda suveica. in acelasi, timp, contracandidatul lui Mihaiu de la PSD-PNL, Rares Hopinca, si-a adjudecat victoria la o diferenta de putin peste 300 de voturi. Si la Sectorul 1 candidatul PSD-PNL, George Tuta, si-a anuntat victoria, in timp ce actualul edil, Clotilde Armand, acuza fraudarea votului.

Radu Mihaiu: Desi numaratoarea initiala s-a finalizat la Sectorul 2, nu exista o decizie a Biroului Electoral de Sector, cu proces verbal, de finalizare a alegerilor (VIDEO)

Radu Mihaiu USR), primarul in exercitiu al Sectorului 2 si candidat pentru aceeasi functie, a fost prezent, vineri, in emisiunea Politica Zilei, moderata de Ioana Constantin, pe B1TV, unde a tinut sa sublinieze faptul ca desi numaratoarea initiala s-a finalizat la Sectorul 2, nu exista inca o decizie a Biroului Electoral de Sector, cu proces verbal, de finalizare a alegerilor.

Primarul Radu Mihaiu continua sa acuze probleme incredibil de grave in sectii de votare din Sectorul 2: Se incearca musamalizarea fraudei

In timp ce candidatul PSD-PNL la Primaria Sectorului 2, Rares Hopinca, anunta ca a fost finalizata numararea voturilor la Biroul Electoral de Sector BES) si s-a mentinut o diferenta de peste 300 de voturi in favoarea sa, primarul in functie Radu Mihaiu continua sa acuze probleme incredibil de grave in sectii de votare. El a cerut renumararea voturilor unde ar fi suspiciuni grave si spune ca de trei zile aceste solicitari ii sunt ignorate.

Rares Hopinca: S-a finalizat numararea voturilor, s-a mentinut o diferenta de 300 de voturi in favoarea mea, sunt castigatorul alegerilor pentru Primaria Sectorului 2 Ce spune despre acuzatiile lui Radu Mihaiu

Candidatul PSD-PNL la Primaria Sectorului 2, Rares Hopinca, a declarat, vineri, ca a fost finalizata numararea voturilor la Biroul Electoral de Sector si s-a mentinut o diferenta de peste 300 de voturi in favoarea sa, ceea ce arata ca este castigatorul alegerilor pentru Primaria Sectorului 2. El sustine ca discutia despre nereguli la vot reprezinta un refuz de a recunoaste infrangerea de catre USR. Amintim ca primarul in functie Radu Mihaiu acuza fraude la vot, cere renumararea voturilor, anunta ca a facut denunt penal pentru fals in inscrisuri oficial.

Rares Hopinca: S-a finalizat numararea voturilor, s-a mentinut o diferenta de 300 de voturi in favoarea mea, sunt castigatorul alegerilor pentru Primaria Sectorului 2 Ce spune despre acuzatiile lui Radu Mihaiu

Candidatul PSD-PNL la Primaria Sectorului 2, Rares Hopinca, a declarat, vineri, ca a fost finalizata numararea voturilor la Biroul Electoral de Sector si s-a mentinut o diferenta de peste 300 de voturi in favoarea sa, ceea ce arata ca este castigatorul alegerilor pentru Primaria Sectorului 2. El sustine ca discutia despre nereguli la vot reprezinta un refuz de a recunoaste infrangerea de catre USR. Amintim ca primarul in functie Radu Mihaiu acuza fraude la vot, cere renumararea voturilor, anunta ca a facut denunt penal pentru fals in inscrisuri oficial.

Radu Mihaiu, declaratii despre renumararea voturilor de la Sectorul 2: Am cerut renumararea pentru peste 30 de sectii. Cei de la Biroul electoral de sector refuza sa rezolve aceasta problema (VIDEO)

Radu Mihaiu USR), primarul in exercitiu al Sectorului 2 si candidat pentru aceeasi functie, a declarat vineri, pentru B1TV, ca a cerut renumararea voturilor pentru peste 30 de sectii din Sectorul 2 al Capitalei. Cei de la Biroul electoral de sector refuza sa rezolve aceasta problema .

Scandalul de la Sectorul 2 continua. Radu Mihaiu: Cineva a luat voturi, le-a bagat in geanta si a plecat cu ele. Rares Hopinca: A inceput sa faca plangeri cand a realizat ca pierde

La patru zile de la alegeri, inca se mai numara voturi si nu avem rezultate finale in Sectorul 2 al Capitalei. Scandalul continua dupa ce actualul edil in functie, Radu Mihaiu, a sustinut ca s-ar fi produs mai multe erori in sectii.

VIDEO Protest timid in Piata Victoriei, pentru renumararea tuturor voturilor dupa alegerile de duminica

Cateva persoane s-au adunat joi seara in fata Guvernului Romaniei pentru a cere renumararea voturilor, dupa ce primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, si primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, au acuzat fraude electorale.

Radu Mihaiu: La Sectorul 2, suspiciunile s-au transformat in dovezi clare de frauda

Suspiciunile cu privire la votul din Sectorul 2 au fost confirmate ca dovezi clare de frauda: semnaturi falsificate ale membrilor comisiei de vot pe procesele verbale urcate in platforma AEP, transmite USR Bucuresti.

Radu Mihaiu anunta ca a facut denunt penal si lanseaza acuzatii grave la adresa AEP

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, care acuza fraude la vot si cere renumararea voturilor, anunta ca a facut denunt penal pentru fals in inscrisuri oficiale, dupa ce semnatura reprezentantului USR ar fi fost falsificata pe un proces-verbal. Pe site-ul AEP sunt publicate procese verbale false. E o acuzatie foarte grava care vreau sa fie foarte bine inteleasa. Se dau oficial procese verbale care poarta semnaturi false, sustine Radu Mihaiu, aflat la aproximativ 300 de voturi in spatele contracandiatului sau de la PSD-PNL Rares Hopinca.

Radu Mihaiu: in Sectorul 2, sunt cazuri de cumparare de voturi, de buletine prestampilate. Sute de voturi au disparut pur si simplu. Toni Grebla (AEP) incearca sa musamalizeze aceste fraude electorale (VIDEO)

Radu Mihaiu USR), primarul in exercitiu al Sectorului 2 si candidat pentru aceeasi functie, a declarat joi, pentru B1 TV, ca a identificat noi dovezi de frauda in alegeri, una dintre ele chiar pe site-ul Autoritatii Electorale Permanente AEP), condusa de Grebla. Mihaiu a mai spus ca Grebla pur si simplu incearca sa acopere aceste fraude, in loc sa se asigure ca procesul electoral e corect.

Procurorii au deschis un dosar penal in rem dupa plangerea penala a primarului sectorului 2 Radu Mihaiu

Procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 2 au deschis un dosar penal in rem, in care sunt efectuate cercetari pentru savarsirea infractiunilor de coruperea alegatorilor, falsificarea documentelor si evidentelor electorale, in urma plangerii penale depuse de primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, care a reclamat fraude la votul de duminica, potrivit agerpres. ro. La .

Se fac cercetari in cazul plangerii penale depuse la parchet de Radu Mihaiu. Anuntul Parchetului

Primarul Sectorului 2 al Capitalei, Radu Mihaiu, a depus o plangere penala la Parchetul de pe langa Judecatoria Sector 2, in care acuza acte grave de corupere a alegatorilor si falsificare a documentelor electorale la alegerile din 9 iunie 2024.

Dominic Fritz, la Bucuresti pentru a-i sustine pe Clotilde Armand si Radu Mihaiu, care cer renumararea voturilor: Miza e viitorul democratiei romanesti

Primarul USR al Timisoarei, Dominic Fritz, reales pentru un nou mandat la scrutinul de duminica, a mers, joi, la Biroul Electoral al Sectorului 1, alaturi de Clotilde Armand, care acuza fraude la vot si cere renumararea voturilor, la fel ca primarul Radu Mihaiu. Miza acestor zile este viitorul democratiei romanesti si o repet, a declarat Fritz.

Dominic Fritz, despre acuzatiile de fraudare a alegerilor la Sectorul 1: Miza acestor zile este viitorul democratiei romanesti (VIDEO)

Primarul municipiului Timisoara, Dominic Fritz, a solicitat la randul sau ca voturile de la Sectorul 1 sa fie renumarate, in contextul neregulilor semnalate de Clotilde Armand. Acesta a precizat ca miza acestor zile este viitorul democratiei: Povestea nu este despre Clotilde Armand, nu este despre Radu Mihaiu. Miza acestor zile este viitorul democratiei romanesti. Peste tot in tara se intampla sa fie procese verbale gresite, din intentie, din neatentie, dar sunt. Peste tot in tara, acolo und ese descopera o neconcordanta in procesul verbal se numara din nou.

Radu Mihaiu anunta ca a recuperat 294 de voturi, in urma renumararii in doua sectii de votare

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, a anuntat pe Facebook ca, in urma renumararilor voturilor in doua sectii a recuperat 294 de voturi. Continua scandalul numararii voturilor Una dintre acestea este Sectia nr. 352, unde cele 333 de voturi pe care le-a obtinut Radu Mihaiu au fost inversate, in procesul verbal, cu cele ale unei contracandidate. Cei din sectia de vot recunoscusera greseala si au cerut corectarea ei.

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )