Libnet.ro
carturesti.ro

14:00

Raed Arafat: Accesul la magazinele esentiale nu va fi conditionat de certificatul verde. Seful DSU nu crede ca se va ajunge la carantinarea Bucurestiului

Adevărul Adevărul,
Raed Arafat: Accesul la magazinele esentiale nu va fi conditionat de certificatul verde. Seful DSU nu crede ca se va ajunge la carantinarea Bucurestiului

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a declarat, joi,ca a discutat cu premierul interimar Florin Citu dupa ce acesta a spus ca ar trebui implementat certificatul verde si in magazine. Arafat a precizat ca afirmatia premierului nu se refera la cele esentiale. continuă pe Adevărul

Arafat: Am discutat cu premierul, accesul la magazinele esentiale nu va fi conditionat de certificatul verde

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a declarat joi seara ca a discutat cu premierul interimar Florin Citu dupa ce acesta a spus ca ar trebui implementat certificatul verde si in magazine si a precizat ca afirmatia sa nu se refera la cele esentiale.

Raed Arafat, despre propunerea privind obligativitatea certificatului verde: Nu vorbim de magazinele alimentare, unde sunt lucrurile esentiale la care trebuie sa aiba oricine acces

Raed Arafat, seful Departamentului penru Situatii de Urgenta, spune ca a discutat cu premierul interimar Florin Citu, iar acesta i-a transmis ca nu se referea si la magazinele esentiale atunci cand a spus ca obligativitatea .

Certificatul verde are restanta in mediul studentesc

In cadrul unei sedinte desfasurate la Brasov, Guvernului i-a fost solicitat de catre Consiliul National al Rectorilor introducerea certificatului verde pentru accesul in facultati. O sedinta de lucru a acestui for s-a tinut la Universitatea Transilvania din Brasov. La intrevedere a luat parte si ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu. Sorin Cimpeanu a luat act de deciziile .

Raed Arafat: Nu cred ca vom ajunge la a carantina Bucurestiul

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a declarat, joi, ca nu crede ca Bucurestiul si Ilfovul vor fi carantinate, cum a propus Institutul National de Sanatate Publica INSP).

Anuntul lui Raed Arafat despre cum vor functiona scolile in perioada urmatoare

Raed Arafat, seful DSU Departamentul pentru Situatii de Urgenta), a anuntat, joi, in exclusivitate la Antena 3, cum vor functiona scolile in perioada urmatoare.

Raed Arafat raspunde la propunerea INSP privind carantinarea Bucurestiului si judetului Ilfov

Raed Arafat, secretar de stat, a comentat propunerea Institutul National de Sanatate Publica INSP) privind instituirea carantinei in Capitala si judetul Ilfov. Impactul este unul mult mai complex decat aspectul sanitar. Vom analiza si alte masuri suplimentare.

DOCUMENT INSP cere Ministerului Sanatatii si lui Raed Arafat instituirea carantinei in Bucuresti si Ilfov, pentru 14 zile Citu nu vrea sa carantineze Capitala si Ilfovul

Institutul National de Sanatate Publica cere instituirea carantinei zonale pentru 14 zile in zona metropolitana a municipiului Bucuresti definita conform legii 3512001) - Bucuresti + judetul Ilfov - avind in vedere cresterea alarmanta a numarului de infectii COVID-19. Documentul care recomanda carantinarea Capitalei si a judetului Ilfov pentru 14 zile, obtinut de HotNews. ro, a fost transmis Ministerului Sanatatii si lui Raed Arafat, comandantul actiunii, care nu au luat inca o decizie.

Certificatul verde va fi obligatoriu si in magazine? Ce spune Florin Citu

Certificatul verde ar putea deveni obligatoriu, a spus azi premierul interimar Florin Citu. Eu spun ca a avea certificat verde pentru orice activitate economica este un pas important si ne gandim la acest lucru, a spus Citu. Ce a afirmat premierul interimar referitor la magazine. Certificatul verde va fi obligatoriu si in magazine? Luam in .

Certificatul verde pentru COVID-19 ar putea fi obligatoriu la intrarea in supermarket. Precizarile premierului Florin Citu (VIDEO)

Premierul Florin Citu a anuntat ca certificatul verde pentru COVID-19 ar putea fi obligatoriu la intrarea cetatenilor in supermarket. Afirmatiile vin dupa ce premierul a transmis ca nu se doreste, cel putin pentru moment un .

Cseke Attila: Certificatul verde ar trebui aplicat peste tot Testare obligatorie in sistemul medical sub sanctiunea concedierii

Certificatul verde ar putea fi folosit peste tot, spune la Digi 24 ministrul Sanatatii, Cseke Attila. Acesta considera ca tot personalul medical ar trebui vaccinat sau testat, dar pe cheltuiala proprie. in cazul refuzului, personalul medical ar putea fi concediat in 30 de zile. Eu cred ca fortele politice responsabile vor sustine un asemenea proiect legislativ, spune ministrul.

watchshop.ro

actualitate, 14:00

carturesti.ro

ştirile zilei

watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2424 seconds )