Libnet.ro

Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/localhost/htdocs/libnet.ro/www.libnet.ro/resurse/mediash/baner_header.php on line 15

00:05

Raed Arafat, anunt despre certificatul verde la restaurant, mall si nunti

Antena3 Antena3,
Raed Arafat, anunt despre certificatul verde la restaurant, mall si nunti

Oamenii ar putea intra la restaurant, mall si nunti cu certificatul verde, acolo unde rata de infectare depaseste 3 la mie, spune seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat. continuă pe Antena3

evomag.ro

Raed Arafat rupe tacerea despre noile restrictii introduse in valul patru al pandemiei. Ce se va intampla cu persoanele care nu s-au vaccinat

Situatia cazurilor de Covid-19 in Romania incepe sa devina de la o zi la alta si mai ingrijoratoare, astfel ca numarul infectarilor creste in ritm alert, iar o noua criza sanitara este pe cale de a se instala. Seful DSU, Raed Arafat, a vorbit in cursul serii de marti despre conditiile in care se va .

Raed Arafat, anuntul momentului despre vaccinarea obligatorie: Daca te imbolnavesti, nu mai are cine sa lucreze

Raed Arafat a explicat recent situatia angajatiilor din institutiile care apartin sectoarelor esentiale de activitate, sustinand ca acestia au o pozitie diferita fata de alte persoane. Potrivit sefului DSU, in cazul infectarii acestora, functionarea institutiilor publice va fi afectata, risc pe care nimeni nu doreste sa si-l asume. De aceea, secetarul de stat in MAI .

Cand se introduce certificatul verde in Romania. Florin Citu a facut anuntul care vizeaza milioane de romani

Premierul Florin Citua facut anuntul privind intrarea in vigoare a certificatului verde in Romania. Premierul a vorbit despre intrarea in vigoare in tara noastra a certificatului verde. Cand apare in Romania certificatul verde Cel mai tarziu saptamana viitoare. Saptamana aceasta vom avea discutii si cu INSP. Vreau ca scoala sa fie cu prezenta fizica.

Raed Arafat: Daca nu va fi vaccinarea obligatorie in institutiile cu expunere publica, vom avea cel putin testarea periodica

Daca nu va fi introdusa vaccinarea obligatorie in institutiile cu expunere publica, va fi impusa cel putin testarea periodica, a declarat secretarul de stat Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, care a explicat .

Raed Arafat explica ce noi restrictii pot aparea in valul patru al pandemiei: Pana la carantinare, exista alte masuri

Seful DSU, Raed Arafat, a fost invitatul lui Mihai Gadea, marti seara, la emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3, unde a explicat la ce restrictii se pot astepta romanii, odata cu cresterea numarului de infectari cu COVID-19, in valul patru al pandemiei.

Premierul Citu a anuntat cand va intra in vigoare certificatul verde in Romania: Cel mai tarziu saptamana viitoare

Florin Citu a anuntat ca certificatul verde electronic va intra in vigoare, in tara noastra, incepand de saptamana viitoare.

Florin Citu despre nuntile programate in localitati cu incidenta crescuta: Ar trebui sa folosim certificatul verde, daca se poate

Premierul Florin Citu propune ca la nuntile programate in perioada urmatoare in localitati in care incidenta este crescuta sa fie folosit certificatul verde.

Formidabila armata a lui Raed Arafat

Chiar asa! Pare de necrezut, dar in scurt timp Raed Arafat va dispune in Romania de o armata de 90. 000 de combatanti. in uniforme. Dotati cu armament.

Certificatul verde ar putea fi folosit si pentru evenimente sportive si private

Masuri de ultima ora! Miercuri in sedinta CNSU se va discuta impunerea certificatului verde in salile de sport, la evenimente sportive, dar si la nunti si botezuri potrivit unor surse guvernamentale.

Accesul in sali de sport, evenimente sportive si evenimente private, doar cu certificatul verde COVID-19

Masuri de ultima ora! Miercuri in sedinta CNSU se va discuta impunerea certificatului verde in salile de sport, la evenimente sportive, dar si la nunti si botezuri potrivit unor surse guvernamentale.

actualitate, 00:05

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
evomag.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2455 seconds )