Libnet.ro
carturesti.ro

01:06

Raed Arafat: Nu cred ca vom ajunge la a carantina Bucurestiul

Hotnews Hotnews,
 Raed Arafat: Nu cred ca vom ajunge la a carantina Bucurestiul

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a declarat, joi, ca nu crede ca Bucurestiul si Ilfovul vor fi carantinate, cum a propus Institutul National de Sanatate Publica INSP). continuă pe Hotnews

Raed Arafat raspunde la propunerea INSP privind carantinarea Bucurestiului si judetului Ilfov

Raed Arafat, secretar de stat, a comentat propunerea Institutul National de Sanatate Publica INSP) privind instituirea carantinei in Capitala si judetul Ilfov. Impactul este unul mult mai complex decat aspectul sanitar. Vom analiza si alte masuri suplimentare.

Anuntul lui Raed Arafat despre cum vor functiona scolile in perioada urmatoare

Raed Arafat, seful DSU Departamentul pentru Situatii de Urgenta), a anuntat, joi, in exclusivitate la Antena 3, cum vor functiona scolile in perioada urmatoare.

DOCUMENT INSP cere Ministerului Sanatatii si lui Raed Arafat instituirea carantinei in Bucuresti si Ilfov, pentru 14 zile Citu nu vrea sa carantineze Capitala si Ilfovul

Institutul National de Sanatate Publica cere instituirea carantinei zonale pentru 14 zile in zona metropolitana a municipiului Bucuresti definita conform legii 3512001) - Bucuresti + judetul Ilfov - avind in vedere cresterea alarmanta a numarului de infectii COVID-19. Documentul care recomanda carantinarea Capitalei si a judetului Ilfov pentru 14 zile, obtinut de HotNews. ro, a fost transmis Ministerului Sanatatii si lui Raed Arafat, comandantul actiunii, care nu au luat inca o decizie.

Raed Arafat nu exclude posibilitatea unui val cinci al pandemiei: Virusul a gasit un teren foarte prielnic

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, nu exclude posibilitatea unui val cinci al pandemiei, intrucat, in lipsa vaccinarii, virusul gaseste aici un teren foarte prielnic.

Raed Arafat: Masurile se adapteaza evolutiei pandemiei. Nu s-a discutat intrarea in lockdown a Bucurestiului

Avand in vedere explozia de cazuri de COVID-19 din tara, Raed Arafat a vorbit despre eventualele restrictii pe care autoritatile le-ar putea impune in acest context. in primul rand, este important sa respectam masurile deja .

watchshop.ro

actualitate, 01:06

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2329 seconds )