Libnet.ro

00:05

Raed Arafat explica ce noi restrictii pot aparea in valul patru al pandemiei: Pana la carantinare, exista alte masuri

Antena3 Antena3,
Raed Arafat explica ce noi restrictii pot aparea in valul patru al pandemiei: Pana la carantinare, exista alte masuri

Seful DSU, Raed Arafat, a fost invitatul lui Mihai Gadea, marti seara, la emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3, unde a explicat la ce restrictii se pot astepta romanii, odata cu cresterea numarului de infectari cu COVID-19, in valul patru al pandemiei. continuă pe Antena3

Raed Arafat rupe tacerea despre noile restrictii introduse in valul patru al pandemiei. Ce se va intampla cu persoanele care nu s-au vaccinat

Situatia cazurilor de Covid-19 in Romania incepe sa devina de la o zi la alta si mai ingrijoratoare, astfel ca numarul infectarilor creste in ritm alert, iar o noua criza sanitara este pe cale de a se instala. Seful DSU, Raed Arafat, a vorbit in cursul serii de marti despre conditiile in care se va .

Raed Arafat, anuntul momentului despre vaccinarea obligatorie: Daca te imbolnavesti, nu mai are cine sa lucreze

Raed Arafat a explicat recent situatia angajatiilor din institutiile care apartin sectoarelor esentiale de activitate, sustinand ca acestia au o pozitie diferita fata de alte persoane. Potrivit sefului DSU, in cazul infectarii acestora, functionarea institutiilor publice va fi afectata, risc pe care nimeni nu doreste sa si-l asume. De aceea, secetarul de stat in MAI .

Raed Arafat: Daca nu va fi vaccinarea obligatorie in institutiile cu expunere publica, vom avea cel putin testarea periodica

Daca nu va fi introdusa vaccinarea obligatorie in institutiile cu expunere publica, va fi impusa cel putin testarea periodica, a declarat secretarul de stat Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, care a explicat .

Noi restrictii in judetul Ilfov. Prefectul Tudorel Zamfir explica masurile luate impotriva COVID-19 (VIDEO)

Noi restrictii intra in vigoare in judetul Ilfov, din cauza pandemiei. Localitatile Voluntari, Bragadiru si Berceni au depasit rata de 2 cazuri la mia de locuitori iar de azi au intrat in vigoare mai multe .

Formidabila armata a lui Raed Arafat

Chiar asa! Pare de necrezut, dar in scurt timp Raed Arafat va dispune in Romania de o armata de 90. 000 de combatanti. in uniforme. Dotati cu armament.

Se pregatesc noi restrictii. Accesul in spatiile publice s-ar putea face doar cu certificatul de vaccinare

Guvernul pregateste noi restrictii. Accesul in spatii sau evenimente publice, precum nunti, botezuri, meciuri, sali de sport, s-ar putea face doar cu certificatul de vaccinare.

Noi restrictii anti-COVID-19, in Ilfov. De cand intra in vigoare

Noi restrictii anti-COVID-19 vor fi introduse in mai multe localitati din Ilfov, dupa ce rata de infectare a trecut de 2. 00 la 1. 000 de locuitori in ultimele 14 zile. Potrivit CNSU, in Berceni, Bragadiru si .

actualitate, 00:05

ştirile zilei

Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )