Libnet.ro
watchshop.ro

05:00

Raed Arafat

Libnet Ro
 VIDEO Arafat acuza manipulari si tentative de invrajbire a personalului de pe Ambulanta si impotriva DSU

VIDEO Arafat acuza manipulari si tentative de invrajbire a personalului de pe Ambulanta si impotriva DSU

Seful DSU, Raed Arafat, a prezentat marti motivarea inaltei Curti in cazul unui proces initial pierdut de DSU in fata Federatiei Sindicale Ambulanta, acuzand manipulari si tentative de invrajbire a personalului din cadrul serviciilor de ambulanta si SMURD, unii impotriva altora.

Procesul in care se decide daca Raed Arafat este seful DSU. CA Alba Iulia a amanat dezbaterile pentru luna iunie

Curtea de Apel Alba Iuliaa amanat pentru luna iunie discutarea aspectelor ce tin de conformitatea cadrului procesual cu privire la calitatea de reprezentant al Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU) a lui Raed Arafat.

Raed Arafat, o noua replica pentru Alexandru Rafila in lupta pentru SMURD: Nu poti compara mere cu pere

Ideea trecerii SMURD in subordinea Ministerului Sanatatii este respinsa de Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta.

Cati angajati au votat sa nu se mute la DSU. Raed Arafat, fata in fata cu cifrele: Informatii false, incorecte

Raed Arafat vorbeste despre cati angajati ar fi votat sa nu se mute la DSU. Secretarul de stat a distribuit un mesaj kilometric pe retelele sociale, in care trage un semnal de alarma pentru toti romanii. Care ar fi adevarul din spatele informatiilor publicate de Ministerul Sanatatii privind referendumul angajatilor serviciilor de ambulanta. Cati angajati .

AUR se opune intentiei lui Raed Arafat de a-si subordona intregul sistem medical de urgenta

Alianta pentru Unirea Romanilor critica proiectul de lege prin care asistenta medicala de urgenta ar urma sa fie coordonata de Departamentul pentru Situatii de Urgenta DSU) din cadrul Ministerul Afacerilor Interne.

Raed Arafat explica de ce medicina de urgenta trebuie sa treaca de la Ministerul Sanatatii la Ministerul de Interne

Secretarul de stat Raed Arafat a explicat, in aceasta seara, de ce considera ca proiectul pus in transparenta privind trecerea medicinei de urgenta la Ministerul de Interne trebuie sa fie aplicat. Proiectul l-a deranjat foarte mult pe Ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, care ameninta cu demisia.

S-a gasit un microfon in biroul lui Arafat. Ce spune ministrul de Interne

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a confirmat ca s-a gasit un microfon in biroul lui Arafat, care este subordonatul sau direct. Raed Arafat este secretar de stat si sef al Departamentului pentru Situatii de Urgenta din Ministerul Afacerilor Interne MAI). Ministrul Lucian Bode a confirmat, marti, 3 mai, gasirea dispozitivului electronic in biroul secretarului de .

carturesti.ro

Ancheta de amploare dupa ce in biroul lui Raed Arafat a fost gasit un microfon. Ce spune ministrul de Interne

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a declarat marti ca a fost gasit un microfon in biroul secretarului de stat Raed Arafat. Acesta a precizat caParchetul General a deschis o ancheta, dar nu a oferit mai multe detalii pe aceasta tema.

Descoperire socanta in biroul lui Raed Arafat. Era ascuns bine. Parchetul General face verificari

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a transmis marti ca Parchetul General a efectuat o verificare la sediul MAI in urma gasirii unui microfon in biroul secretarului de stat, Raed Arafat. Am acordat sprijin unitatii de parchet pentru desfasurarea acestei anchete, asa cum am facut de fiecare data cand MAI a fost solicitat de catre Parchet, .

Ce a spus Lucian Bode despre microfonul gasit in biroul lui Raed Arafat

Lucian Bode PNL), ministrul de Interne, a confirmat, marti, faptul ca in biroul secretarului de stat Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a fost gasit un microfon. Parchetul General face verificari. Parchetul General, verificari dupa ce in biroul lui Arafat a fost gasit un microfon .

Microfon gasit in biroul lui Raed Arafat. Ministrul de Interne confirma

Un microfon a fost descoperit intamplator in biroul de la Ministerul Afacerilor de Interne in care isi desfasura activitatea secretarul de stat Raed Arafat.

Au fost achizitionate 12 ambulante de transport neonatal. Lucian Bode: Valoarea proiectului este de peste doua milioane de lei

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta,a declarat marti ca au fost achizitionate 12 ambulante de transport neonatal, care vor inlocui autospecialele care erau folosite pana acum cu o vechime de 13 ani. Totodata, ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a precizat ca valoarea acestui proiect este de doua milioane de lei.

Un microfon a fost gasit in biroul lui Raed Arafat. Ministrul de Interne confirma

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a declarat marti ca in urma gasirii unui microfon in biroul secretarului de stat Raed Arafat, Parchetul General a efectuat o verificare.

12 ambulante noi pentru copiii din Romania. Raed Arafat: Va aduc aminte ca inainte de 2004 decesul pe timpul transportului era foarte ridicat

SMURD va fi dotat cu 12 ambulante noi pentru transportarea copiilor. Anuntul a fost facut de seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, astazi, intr-o conferinta de presa.

watchshop.ro

in conflict deschis cu Arafat, Rafila vrea sa-i scoata pe reprezentantii DSU din comisiile de concurs pentru serviciile de ambulanta

Ministerul Sanatatii se pregateste sa organizeze concurs la serviciile judetene de ambulanta si la Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov, in conditiile in care, potrivit surselor HotNews. ro, toate serviciile de ambulanta sunt conduse in acest moment de manageri interimari sau aflati in prelungire a contractului de management. Marea schimbare pe care vrea insa sa o faca actualul ministru al Sanatatii: Alexandru Rafila, aflat in conflict deschis cu Raed Arafat, vrea sa ii excluda pe reprezentantii DSU din comisiile de concurs pentru serviciile de ambulanta.

Alexandru Rafila: Nu cred ca Raed Arafat este proprietarul medicinei de urgenta din Romania

Ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, a facut vineri noi declaratii cu privire la preluarea serviciilor de urgenta de la DSU, condus de Raed Arafat. Nu cred ca domnul doctor Raed Arafat este proprietarul medicinei de urgenta din Romania, spune Alexandru Rafila, potrivit Antena3. Alexandru Rafila, despre preluarea serviciilor de urgenta .

Noi detalii in scandalul de la MAI. Cine a pus un microfon in biroul lui Raed Arafat

Secretarul de stat Raed Arafat ar fi fost interceptat chiar in biroul de la Ministerul Afacerilor de Interne. Un microfon a fost descoperit intamplator de o persoana care a venit la niste discutii in biroul demnitarului. Iata cine l-ar fi amplasat acolo si de ce.

Alexandru Rafila, detalii in scandalul cu Raed Arafat: Nu e vorba sa cedam. Nu cred ca domnul doctor este proprietarul medicinei de urgenta din Romania

Alexandru Rafila, ministrul Sanatatii, a oferit detalii in scandalul cu Raed Arafat. Nu e vorba sa cedam. Nu cred ca domnul doctor Raed Arafat este proprietarul medicinei de urgenta din Romania, spune acesta.

Alexandru Rafila, detalii in scandalul cu Raed Arafat: Nu e vorba sa cedam. Nu cred ca domnul doctor este proprietarul medicinei de urgenta din Romania

Alexandru Rafila, ministrul Sanatatii, a oferit detalii in scandalul cu Raed Arafat. Nu e vorba sa cedam. Nu cred ca domnul doctor Raed Arafat este proprietarul medicinei de urgenta din Romania, spune acesta.

Marcel Ciolacu, reactie la proiectul MAI care-l nemultumeste pe Alexandru Rafila: Trebuie sa aiba si avizul Ministerului Sanatatii, ca vizeaza o activitate pe care o desfasoara (VIDEO)

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a declarat, vineri, ca proiectul de lege care vizeaza reorganizarea Ministerului de Interne ar trebui sa aiba si avizul Ministerului Sanatatii, deoarece proiectul vizeaza o activitate aflata acum in subordinea lui Alexandru Rafila PSD). Proiectul in cauza prevede, printre altele, ca asistenta medicala de urgenta ar urma sa fie coordonata de catre Departamentul pentru Situatii de Urgenta, acum condus de Raed Arafat.

actualitate, 05:00

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
adblock
Confidenţialitate | Contact Sitemap
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1452 seconds )