Libnet.ro
watchshop.ro

01:06

Raed Arafat

Libnet Ro
Raed Arafat, anunt categoric cu privire la descoperirea ingrijoratoare facuta de OMS in Romania: Exista acest pericol sa apara, in orice moment

Raed Arafat, anunt categoric cu privire la descoperirea ingrijoratoare facuta de OMS in Romania: Exista acest pericol sa apara, in orice moment

Delegatia OMS a ajuns in Romania, iar vestile nu sunt dintre cele mai bune. Din pacate, potrivit expertilor in sanatate, Romania este pandita de un nou pericol, in contextul in care tara noastra se confrunta cu un numar mare de cazuri Covid-19. Dupa atentionarile mai multor medici, Raed Arafat confirma posibilitatea aparitiei unei noi mutatii .

Raed Arafat, apel de ultima ora pentru romani: Oamenii au fost pacaliti. Punct. Trebuie sa recunoastem

Raed Arafat izbucneste in aceasta lupta fara de final cu care se confrunta tara noastra. Din pacate, Romania este pe primul loc in Europa la numarul de decese, iar acest lucru se datoreaza in mare parte procentului mic de vaccinare. Seful DSU arata cu degetul catre toate persoanele care au contribuit voit la diseminarea informatiilor .

Digi24 - Raed Arafat: Oamenii au fost pacaliti. Punct. Trebuie sa recunoastem. Au reusit unii sa pacaleasca populatia in halul acesta

In Romania sunt persoane care vin si spun in dezbateri televizate inclusiv ca pandemia nu exista, dar asta se intampla pentru ca li se pun la dispozitie platforme ce ii ajuta sa raspandeasca astfel de informatii false, pe care unii oameni, mai simpli, le cred, a declarat, duminica seara, la Digi24, Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta.

Arafat a gasit vinovatii pentru dezastrul sanitar: Libertatea de dezinformare din partea unor oameni. Seful DSU nu sufla nicio vorba despre valul de relaxari anuntat in vara si despre festivaluri mamut cu 75.000 de participanti

Raed Arafat a gasit vinovatii pentru dezastrul sanitar pe care Romania il cunoaste in aceste zile in plin val patru al pandemiei de COVID-19. Seful DSU arata cu degetul spre cei care dezinformeaza si care .

RAED ARAFAT: Noi nu mai vorbim de dreptul la libera exprimare, am ajuns deja la libertatea de dezinformare din partea unor oameni

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, considera ca in Romania nu mai vorbim de dreptul la libera exprimare, ci am ajuns la libertatea de dezinformare din partea unor oameni, care comenteaza niste lucruri la care nu se pricep, vin cu informatii false, iar astfel am ajuns sa avem 300 de morti de COVID in fiecare zi, transmite News. ro.

Raed Arafat: Oamenii au fost pacaliti. Punct. Trebuie sa recunoastem!

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, sustine ca romanii au fost pacaliti de cei care au mintit si care au venit cu informatii false si au reusit sa le raspandeasca mult mai bine decat informatiile corecte sau informatiile bazate pe stiinta, acesta fiind motivul pentru care doar 30% din populatie s-a vaccinat.

Raed Arafat, anunt categoric cu privire la pedeapsa primita de medicii care dezinformeaza populatia: Esti liber sa spui ce vrei, dar raspunzi de acest lucru

Seful DSU a criticat in termeni extrem de aspri medicii care transmit mesaje antivacciniste sau informatii fara fundament stiintific intr-o perioada extrem de greu incercata. Mai mult, Raed Arafat sustine ca orice mesaj transmis de un medic are un impact dublu sau si mai mult in comparatie cu informatiile transmise de persoane care nu au .

carturesti.ro

RAED ARAFAT: Noi nu mai vorbim de dreptul la libera exprimare

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, considera ca in Romania nu mai vorbim de dreptul la libera exprimare, ci am ajuns la libertatea de dezinformare din partea unor oameni, care comenteaza niste lucruri la care nu se pricep, vin cu informatii false, iar astfel am ajuns sa avem 300 de morti de COVID in fiecare zi.

Raed Arafat: Noi nu mai vorbim de dreptul la libera exprimare, am ajuns deja la libertatea de dezinformare din partea unor oameni

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, considera ca in Romania nu mai vorbim de dreptul la libera exprimare, ci am ajuns la libertatea de dezinformare din partea unor oameni, care comenteaza niste lucruri la care nu se pricep, vin cu informatii false, iar astfel am ajuns sa avem 300 de morti de COVID in fiecare zi.

Arafat, despre decizia de sanctionare a medicilor care expun teorii nevalidate stiintific: Face mai mult rau decat o persoana obisnuita, impactul lui este dublu

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a afirmat ca un medic care prezinta teorii nevalidate stiintific face mai mult rau ca o persoana obisnuita si impactul sau este dublu, precizand ca este de acord cu decizia Colegiului Medicilor de sanctionare a acestor medici, mentionand ca trebuiau deja sa fie luate astfel de masuri.

Arafat, despre decizia de sanctionare a medicilor care expun teorii nevalidate stiintific: Trebuiau sa fie luate deja astfel de masuri

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a afirmat ca un medic care prezinta teorii nevalidate stiintific face mai mult rau ca o persoana obisnuita si impactul sau este dublu, precizand ca este de acord cu decizia Colegiului Medicilor de sanctionare a acestor medici, mentionand ca trebuiau deja sa fie luate astfel de masuri, potrivit News.

Raed Arafat: As taia microfonul la toti care dezinformeaza si spun oamenilor sa nu se vaccineze

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), a explicat, astazi, ca romanii au nevoie de o informare corecta si ca trebuie oprit microfonul celor care spun oamenilor sa nu se vaccineze.

Raed Arafat, reactie vehementa: Trebuie oprit microfonul celor care dezinformeaza

Raed Arafat, seful DSU, a spus ca trebuie oprit microfonul celor care dezinformeaza si care le spun oamenilor sa nu se vaccineze. Tot el a spus ca toata lumea, inclusiv DSP, in situatie de dezastru trebuie sa se adapteze si accepte anumite devieri altfel, daca vrem totul sa functioneze ca in situatia de normalitate inseamna .

Raed Arafat (DSU): Trebuie oprit microfonul tuturor celor care dezinformeaza si spun oamenilor sa nu se vaccineze, pur si simplu

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a declarat ca trebuie oprit microfonul celor care dezinformeaza si spun oamenilor sa nu se vaccineze. Raed Arafat DSU): Am trecut printr-o perioada grea, printr-o perioada .

watchshop.ro

Arafat e de neoprit. Vrea sa-i cenzureze pe cei care se opun vaccinarii

Raed Arafat, secretarul de stat in MAI, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a afirmat, sambata, ca trebuie oprit microfonul celor care dezinformeaza si incurajeaza oamenii sa nu se vaccineze. Declaratia a fost facuta de Raed Arafat la Centrul National de Coordonare si Conducere a Interventiei de la Ciolpani, unde a ajuns sambata ajutorul oferit .

Raed Arafat:Trebuie oprit microfonul tuturor celor care vin si dezinformeaza si spun oamenilor sa nu se vaccineze

Trebuie oprit microfonul celor care dezinformeaza si incurajeaza oamenii sa nu se vaccineze, a afirmat, sambata, Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, secretarul de stat in MAI.

Cele 16 paturi care stateau degeaba la Spitalul Coltea vor putea fi folosite pentru pacientii Covid

Cele 16 paturi cu oxigen care stateau nefolosite in plina pandemie la Spitalul Coltea vor gazdui pacienti incepand de sambata dupa-amiaza dupa ce seful DSU Raed Arafat a semnat ordinul de operationalizare imediata a acestor paturi, relateaza News. ro.

Raed Arafat: Trebuie crescuta capacitatea ATI pentru a elibera pacientii din unitatile de Primiri Urgente

Raed Arafat a tras un semnal de alarma sambata, in ceea ce priveste adaptarea la situatia pandemica dezstruoasa si gasirea de solutii pentru o a mai buna gestionarea a acesteia. Seful Departamentului pentru Situatii de .

Arafat este revoltat Ce spune despre cei care incurajeaza oamenii sa nu se vaccineze

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a transmis ca trebuie oprit microfonul celor care dezinformeaza si incurajeaza oamenii sa nu se vaccineze, transmite Agerpres. El a fost prezent la Centrul National de Coordonare si Conducere a Interventiei de la Ciolpani,unde a ajuns sambata ajutorul oferit de Danemarca, prin Mecanismul European de Protectie Civila, .

RAED ARAFAT: Trebuie sa inteleaga foarte clar toata lumea, in situatiile de dezastru ne adaptam si acceptam anumite devieri

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a afirmat ca trebuie sa inteleaga toata lumea, inclusiv Directia de Sanatate Publica faptul ca in situatii de dezastru ne adaptam si sunt acceptate anumite devieri, precizand ca daca vrem ca totul sa mearga ca in vremuri normale inseamna ca nu stim in ce situatie ne aflam.

actualitate, 01:06

carturesti.ro

ştirile zilei

watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2415 seconds )