Libnet.ro
UNICEF

22:30

Raed Arafat

Libnet Ro
Ministrul Educatiei a anuntat ca are COVID-19. Ligia Deca tocmai a fost in Emiratele Arabe Unite alaturi de Klaus Iohannis, Raed Arafat si alti oficiali

Ministrul Educatiei a anuntat ca are COVID-19. Ligia Deca tocmai a fost in Emiratele Arabe Unite alaturi de Klaus Iohannis, Raed Arafat si alti oficiali

Ministrul Educatiei, Ligia Deca, a anuntat ca are COVID-19, marti, la o zi dupa vizita in Emiratele Arabe Unite, acolo unde a facut parte din delegatia presedintelui Klaus Iohannis si a fost insotita si de alti oficiali romani, printre care si seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, arata imaginile transmise de Administratia Prezidentiala.

Poligon de pregatire a pompierilor romani si ucraineni, inaugurat la Suceava in prezenta lui Lucian Bode si Raed Arafat FOTO

Cei doi demnitari au asistat miercuri, 15 martie 2023, la Suceava, la simulari de interventii la incendii cu victime si la accident rutier pentru a vedea cum se antreneaza pompierii in noul poligon dotat cu spatii speciale.

Raed Arafat: in scenariile noastre luam si eventualitatea unui cutremur de 8 grade. Nu inseamna ca sigur va fi, dar noi trebuie sa ne pregatim

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a vorbit despre exercitiile efectuate de salvatori si a explicat ca acestia se pregatesc inclusiv pentru eventualitatea unui cutremur de 8 grade, ceea ce nu inseamna neaparat ca seismul se va produce, ci mai degraba ca autoritatile trebuie sa se antreneze si pentru o astfel de posibilitate, transmite News. ro.

Ce trebuie evitat imediat dupa cutremur si care este primul lucru pe care ar trebui sa il facem Arafat, despre scenariul unui cutremur cu magnitudinea 8

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a anuntat sambata lansarea unui ghid cu informatii despre cum sa reactionam in cazul unui dezastru natural, precizand ca acesta va fi distribuit cu precadere in mediul rural. in cazul unui seism puternic, Arafat a indicat ca populatia trebuie sa foloseasa telefonul cat mai putin si sa nu se grabeasca sa foloseasca masinile pentru a lasa drumurile libere pentru salvatori.

VIDEO Romania, alarmata cu sirene care nu au functionat Cate dintre sistemele testate miercuri erau stricate

Miercuri, in Romania au fost testate la nivel national sirenele de alarmare a populatiei in situatii de protectie civila. Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a declarat sambata ca 15% din aceste echipamente nu au fost functionat.

Arafat: Toate zonele seismice ajung sa aiba un cutremur. Nimeni nu stie insa cand

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a spus intr-o conferinta de presa, ca este de asteptat sa se produca un nou cutremur, dar nu se stie cand va avea loc si de ce intenstitate va fi.

Mai multe cluburi inchise din cauza ca au permis intrarea peste capacitate

Raed Arafat a vorbit despre faptul ca in unele cluburi inca se permite intrarea unui numar mai mare de persoane fata de cat prevede capacitatea. Astfel, 15 locatii au fost inchise la finalul lui 2022. Colegii de la pompieri merg si fac verificari. Legea prevede ca daca se elibereaza in fata lor iesirea de urgenta .

Mai multe cluburi inchise din cauza ca au permis intrarea peste capacitate

Raed Arafat a vorbit despre faptul ca in unele cluburi inca se permite intrarea unui numar mai mare de persoane fata de cat prevede capacitatea. Astfel, 15 locatii au fost inchise la finalul lui 2022. Colegii de la pompieri merg si fac verificari. Legea prevede ca daca se elibereaza in fata lor iesirea de urgenta .

Raed Arafat, anunt dupa exercitiile de alarmare a populatiei: 15% din sirenele testate nu au functionat (VIDEO)

Miercuri, 1 martie, au fost testate la nivel national sirenele care anunta alarmarea populatiei, in cadrul evenimentului Miercurea Sirenelor. Raed Arafat a anuntat in cadrul unei conferinte de presa sustinuta sambata ca 15% dintre sirenele testate nu au functionat la exercitiul de miercuri, anuntand ca in viitorul apropiat se vor repeta astfel de probe. Arafat: 15% din sirenele testate nu au functionat .

Raed Arafat: Am lansat Ghidul pentru Situatii de Criza

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a prezentat Ghidul Pentru Situatii de Criza , cu rol de pregatire si preventie, in scopul reducerii riscului in cazul dezastrelor, ghid ce cuprinde informatii dedicate situatiilor de.

ULTIMA ORA: Departamentul pentru Situatii de Urgenta a lansat ghidul pentru situatii de criza Raed Arafat anunta ca acesta va fi distribuit in zonele cu risc (VIDEO)

Raed Arafat a anuntat sambata dimineata ca Departamentul pentru Situatii de Urgenta a lansat ghidul pentru situatii de criza, pe care in special romanii aflati in zone de risc trebuie sa il detina, astfel incat sa beneficieze de o informare corecta, din surse autorizate. Ghidul urmareste educarea publicului si invatarea acestuia de a reactiona in momente de maxima tensiune. Ghidul pentru situatii de criza, lansat de DSU .

Raed Arafat, anunt dupa exercitiul de alarmare a populatiei: 15% din sirenele testate nu au functionat

15% din sirenele testate miercuri, 1 martie, cand a avut loc evenimentul Miercurea Sirenelor, nu au functionat, a anuntat astazi Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta.

Ghidul pentru situatii de criza, lansat de DSU. Raed Arafat: Vom distribui acest ghid in toate zonele in care exista riscuri

Departamentul pentru Situatii de Urgenta a lansat un ghid pentru situatii de criza la care romanii vor avea acces pentru a afla cum trebuie sa se comporte in diferite situatii de criza.

De ce nu sunt anuntati romanii inainte de producerea cutremurelor? Raspunsul lui Raed Arafat

Populatia din Romania nu este anuntata inainte de producerea cutremurelor, pentru ca nu este pregatita si s-ar crea panica, a declarat seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat.

Alarmele au sunat in toata Romania. Raed Arafat: in aplicatia DSU puteti gasi adaposturile

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, a transmis ca alarmele au sunat in toata Romania.

Raed Arafat, despre Miercurea Alarmelor: Asteptam raportul. O periodicitate trebuie sa existe. Populatia din fiecare zona trebuie sa stie foarte bine la ce riscuri poate fi expusa si cum sa reactioneze (VIDEO)

Populatia din fiecare zona trebuie sa stie foarte bine la ce riscuri poate fi expusa si cum sa reactioneze la riscul respectiv, a declarat seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, miercuri, in contextul exercitiului national Miercurea Alarmelor.

Raed Arafat, despre Miercurea Sirenelor: Maine, populatia nu trebuie sa faca nimic

Raed Arafat a anuntat unde va avea loc Miercurea Sirenelor, exercitiul de alarmare a populatiei. Ce trebuie sa facem cand suna sirenele.

Sirenele de alarmare incep sa sune din nou. Raed Arafat: O sa fie testate. Lumea sa se obisnuiasca

Un exercitiu de alarmare a populatiei, prin sistemul de sirene, se va desfasura miercuri, in cadrul actiunilor pregatite de IGSU ca parte a programului din Saptamana Protectiei Civile, a anuntat Raed Arafat.

Suna alarmele in Romania. Raed Arafat, anunt important, ce trebuie sa faca romanii

Sirenele aflate pe blocurile din toata tara vor incepe sa sune din nou! Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta a anuntat ca se va relua exercitiul de alarmare publica ce este cunoscut ca ,,Miercurea Alarmelor. Acestea ajuta la verificarea functionalitatii sirenelor din toata tara, iar din data de 1 martie se vor auzi din nou .

Arafat: Tu trebuie sa fii responsabil pentru tine. Nu intri intr-un spatiu despre care stii ca este cu risc seismic clasa I

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, recomanda celor care merg pentru diverse activitati precum cursuri extrascolare sau intalniri de socializare care se desfasoara in cladiri incadrate in clasa I de risc seismic sa evite sa se afle in astfel de imobile. Tu trebuie sa fii responsabil pentru tine. Nu intri intr-un spatiu, daca nu esti chiar obligat, care este cu risc seismic si stii despre el ca este cu risc seismic de clasa I, spune seful DSU.

actualitate, 22:30

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2023 Libnet.roibNet.ro

( 0,1577 seconds )