Libnet.ro
watchshop.ro

01:05

RAED ARAFAT: Noi nu mai vorbim de dreptul la libera exprimare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
RAED ARAFAT: Noi nu mai vorbim de dreptul la libera exprimare

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, considera ca in Romania nu mai vorbim de dreptul la libera exprimare, ci am ajuns la libertatea de dezinformare din partea unor oameni, care comenteaza niste lucruri la care nu se pricep, vin cu informatii false, iar astfel am ajuns sa avem 300 de morti de COVID in fiecare zi. continuă pe Ziarul Bursa

Raed Arafat: Noi nu mai vorbim de dreptul la libera exprimare, am ajuns deja la libertatea de dezinformare din partea unor oameni

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, considera ca in Romania nu mai vorbim de dreptul la libera exprimare, ci am ajuns la libertatea de dezinformare din partea unor oameni, care comenteaza niste lucruri la care nu se pricep, vin cu informatii false, iar astfel am ajuns sa avem 300 de morti de COVID in fiecare zi.

Raed Arafat, despre propunerea privind obligativitatea certificatului verde: Nu vorbim de magazinele alimentare, unde sunt lucrurile esentiale la care trebuie sa aiba oricine acces

Raed Arafat, seful Departamentului penru Situatii de Urgenta, spune ca a discutat cu premierul interimar Florin Citu, iar acesta i-a transmis ca nu se referea si la magazinele esentiale atunci cand a spus ca obligativitatea .

Raed Arafat: Suntem aici din cauza ca 70% din populatie a refuzat sa se vaccineze. Romania a pus la dispozitia populatiei cea mai buna arma pentru a controla pandemia - vaccinul

Noi suntem acum unde suntem din cauza ca populatia nu a ascultat de specialisti, ci de oameni care nu se pricep. Oamenii au mers dupa ei in loc sa mearga dupa medici, dupa INSP. 70% dintre romani au crezut ca medicii ii pacalesc, dar despre cei fara studii medicale nu au crezut ca ii pacalesc, a declarat vineri seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, adaugand ca Romania a pus la dispozitia populatiei cea mai buna arma pentru a controla pandemia - vaccinul.

Raed Arafat, raport dezastruos al pandemiei in Romania: 404 copii internati cu COVID-19, 38 in ATI

Raed Arafat a prezentat vineri noi date despre situatia pandemica din Romania, precum si masurile de contracarare pe care le statul le ia in aceasta privinta.

Raed Arafat atrage atentia: Bolnavii de covid ajung tardiv la spital pentru ca au auzit ca oxigenul este toxic. Prefera tratamentele citite pe Facebook

Raed Arafat, seful DSU, a afirmat ca sunt pacienti cu coronavirus care nu merg la spital de teama ca acolo li se face mai mult rau sau care, odata ce ajung la spital, refuza tratamentul propus de medici. Raed Arafat atrage atentia: Bolnavii de covid ajung tardiv la spital pentru ca au auzit ca oxigenul .

Raed Arafat prezinta situatia epidemiologica din tara. Cati copii sunt internati cu Covid-19 la ATI - VIDEO

404 copii romani sunt internati in spitale cu COVID-19, 38 dintre ei in sectii de Terapie Intensiva, a anuntat vineri seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat. 396 de ventilatoare din depozitele Unifarm vor fi transferate de urgenta, gratuit, catre Departamentul pentru Situatii de Urgenta, de unde vor ajunge in spitale, mai spune Raed Arafat.

Ce a facut Raed Arafat la bordul unui avion care traversa o zona cu turbulente. Gestul lui a fost aplaudat de toti pasagerii

Intr-o perioada in care romanii, o parte dintre ei, au ajuns sa nu mai creada in Raed Arafat, vine acest moment ce ii poate ridica popularitatea, pe alocuri sifonata. intr-un material difuzat de Prima TV, Secretarul de Stat a devenit pentru cateva minute eorul unui zbor Air France, de la Paris la Bucuresti. Imaginile au .

Raed Arafat:Trebuie oprit microfonul tuturor celor care vin si dezinformeaza si spun oamenilor sa nu se vaccineze

Trebuie oprit microfonul celor care dezinformeaza si incurajeaza oamenii sa nu se vaccineze, a afirmat, sambata, Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, secretarul de stat in MAI.

Raed Arafat: Trebuie crescuta capacitatea ATI pentru a elibera pacientii din unitatile de Primiri Urgente

Raed Arafat a tras un semnal de alarma sambata, in ceea ce priveste adaptarea la situatia pandemica dezstruoasa si gasirea de solutii pentru o a mai buna gestionarea a acesteia. Seful Departamentului pentru Situatii de .

Raed Arafat, anuntul momentului despre carantinarea Bucurestiului si a judetului Ilfov. Hotararea adoptata dupa solicitarea Institutului National de Sanatate Publica

Situtia Covid-19 in Romania depaseste orice asteptare, astfel ca rata de incidenta atinge valori record in mai multe judete din tara, printre care, Ilfov cu 16,01 la mia de locuitori, urmat de Bucuresti, cu 15, 42. in urma inregistrarii acestor valori, expertii in sanatate au solicitat carantinarea Capitalei si a judetului Ilfov. in urma cererii .

carturesti.ro

actualitate, 01:05

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,1619 seconds )