Libnet.ro
evomag.ro

06:01

Raed Arafat, precizari cu privire la o posibila carantina nationala, in contextul valului patru al pandemiei (VIDEO)

B1 TV B1 TV,
Raed Arafat, precizari cu privire la o posibila carantina nationala, in contextul valului patru al pandemiei (VIDEO)

Seful DSU sustine ca Romania nu va mai ajunge la carantina nationala, in contextul valului patru al pandemiei li raspandirii variantei Delta pe teritoriul tarii. Raed Arafat spune ca acum exista alte mecanisme si masuri, . continuă pe B1 TV

carturesti.ro

Raed Arafat, anunt despre cea de-a treia doza de vaccin in Romania. Cine ar putea beneficia

Raed Arafat a vorbit despre situatia Covid-19 din tara noastra, cat si despre necesitatea celei de-a treia doze de vaccin. Potrivit sefului DSU, decizia ii apartine Agentiei Europene pentru Medicamente. Astfel, in cazul in care va fi aprobata, doza a treia va fi administrata si in Romania. E posibil sa se intample si in tara .

Raed Arafat, despre valul patru al pandemiei COVID-19: Nu vad revenirea la masuri radicale sau carantinare

Desi medicii avertizeaza ca a inceput valul patru al pandemiei de coronavirus, seful DSU, Raed Arafat, da asigurari ca nu vom mai fi inchisi in casa. Nu vad revenirea la carantinare, a declarat Arafat.

Raed Arafat: La acest moment, intoarcerea la scoala e planificata in conditii de normalitate (VIDEO)

Secretarul de stat Raed Arafat a declarat joi, la finalul sedintei de Guvern, ca, in acest moment, inceperea scolii de la 13 seotembrie e planificata in conditii de normalitate, sa zicem. in ultimele zile, ministrul .

De ce nu pot participa decat maxim 500 de persoane la un protest? Raed Arafat: Nu poti sa controlezi situatia acolo sau sa impui masuri de sanatate publica (VIDEO)

Secretarul de stat Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a explicat, joi, de ce la proteste nu pot participa decat maxim 500 de persoane. El a afirmat ca in cadrul acestui tip de .

Raed Arafat a explicat cum pot aparea incendiile de padure si de ce nu se folosesc in Romania avioane de interventii cu apa de mare

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), a declarat ca incendiile de padure pot aparea in urma unei tigari nestinse, aruncate intr-o zona impadurita, sau din cauza unui foc facut de drumeti si care nu a fost stins la plecare. Totodata, acesta a explicat si de ce interventia se face cu masina de incendii forestiere sau cu elicopterul.

Raed Arafat trage un semnal de alarma despre noua varianta de covid. Ce a observat deja in Romania

Varianta Delta face ravagii in intreaga lume. inca odata se dovededeste ca vom fi in siguranta numai atunci cand toata lumea este in siguranta. in plus, specialistii cauta metode noi pentru a putea detecta mai rapid noua tulpina. in Romania, desi cazurile cresc, de la 1 august au fost introduse noi relaxari, pe de-o parte.

Raed Arafat, despre restrictiile anti-Covid-19 impuse exclusiv pentru persoanele nevaccinate

Secretarul de stat in MAI a vorbit luni seara despre situatia Covid-19 din Romania. Potrivit acestuia, pentru moment, incidenta cazurilor nu este ingrijoratoare, dar odata cu atingerea unor valori, autoritatile vor incepe sa introduca pe rand noi restrictii, in special pentru persoanele nevaccinate. inca suntem departe Valul patru al pandemiei devine amenintator pentru intreaga lume, .

Raed Arafat: La incidenta de doi la mie, anumite activitati se rezerva numai vaccinatilor si ne intoarcem la situatia care a fost inainte de 1 august

Secretarul de stat in cadrul Ministerului de Interne, Raed Arafat, a declarat ca la nivel national avem o incidenta de 0,06 la mie a cazurilor de COVID-19, insa, daca rata de infectare va creste la doi la mie, spre exemplu, ne vom intoarce la masurile de dinainte de 1 august si anumite activitati vor fi rezervate doar persoanelor vaccinate.

Raed Arafat: La incidenta de doi la mie, anumite activitati se rezerva numai vaccinatilor si ne intoarcem la situatia care a fost inainte de 1 august

Secretarul de stat in cadrul Ministerului de Interne, Raed Arafat, a declarat luni seara, la Digi 24, ca la nivel national avem o incidenta de 0,06 la mie a cazurilor de COVID-19, insa, daca rata de infectare va creste la doi la mie, spre exemplu, ne vom intoarce la masurile de dinainte de 1 august si anumite activitati vor fi rezervate doar persoanelor vaccinate, potrivit News.

Raed Arafat, despre COVID: Lumea este intr-o faza in care nu mai crede. Sunt ingrijorat

Lumea este intr-o faza in care nu mai crede in boala produsa de virusul SARS-CoV-2, a declarat, luni seara, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), dr. Raed Arafat. Acesta atrage atentia ca varianta Delta este extrem de agresiva.

actualitate, 06:01

evomag.ro

ştirile zilei

carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2364 seconds )