Libnet.ro
watchshop.ro

00:06

Raed Arafat, seful DSU: Nu cred ca vom ajunge la a carantina Bucurestiul

B1 TV B1 TV,
Raed Arafat, seful DSU: Nu cred ca vom ajunge la a carantina Bucurestiul

Secretarul de stat Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a explicat ca o propunere din partea INSP nu este suficienta pentru a carantina Capitala, avand in vedere ca impactul unei astfel de decizii . continuă pe B1 TV

Raed Arafat: Nu cred ca vom ajunge la a carantina Bucurestiul

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a declarat, joi, ca nu crede ca Bucurestiul si Ilfovul vor fi carantinate, cum a propus Institutul National de Sanatate Publica INSP).

ARAFAT: Nu cred ca vom ajunge la a carantina Bucurestiul

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a declarat, joi, ca nu crede ca Bucurestiul si Ilfovul vor fi carantinate, cum a propus Institutul National de Sanatate Publica INSP).

Raed Arafat: Accesul la magazinele esentiale nu va fi conditionat de certificatul verde. Seful DSU nu crede ca se va ajunge la carantinarea Bucurestiului

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a declarat, joi,ca a discutat cu premierul interimar Florin Citu dupa ce acesta a spus ca ar trebui implementat certificatul verde si in magazine. Arafat a precizat ca afirmatia premierului nu se refera la cele esentiale.

Anuntul lui Raed Arafat despre cum vor functiona scolile in perioada urmatoare

Raed Arafat, seful DSU Departamentul pentru Situatii de Urgenta), a anuntat, joi, in exclusivitate la Antena 3, cum vor functiona scolile in perioada urmatoare.

Raed Arafat, despre propunerea privind obligativitatea certificatului verde: Nu vorbim de magazinele alimentare, unde sunt lucrurile esentiale la care trebuie sa aiba oricine acces

Raed Arafat, seful Departamentului penru Situatii de Urgenta, spune ca a discutat cu premierul interimar Florin Citu, iar acesta i-a transmis ca nu se referea si la magazinele esentiale atunci cand a spus ca obligativitatea .

Raed Arafat raspunde la propunerea INSP privind carantinarea Bucurestiului si judetului Ilfov

Raed Arafat, secretar de stat, a comentat propunerea Institutul National de Sanatate Publica INSP) privind instituirea carantinei in Capitala si judetul Ilfov. Impactul este unul mult mai complex decat aspectul sanitar. Vom analiza si alte masuri suplimentare.

Raed Arafat, lamuriri de ultima ora cu privire la folosirea certificatului verde in magazine. Ce a vrut sa spuna Florin Citu, de fapt

In urma informatiilor transmise ieri de catre premierul demis, Florin Citu, multi romani s-au speriat si s-au revoltat. Potrivit anuntului sau, in urma unei decizii luate de catre Parlament, cetatenii ar putea sa aiba acces in magazine doar pe baza certificatului verde. La cateva ore distanta, Raed Arafat explica ce a vrut, de fapt, sa .

Raed Arafat, anuntul momentului despre carantinarea Bucurestiului si a judetului Ilfov. Hotararea adoptata dupa solicitarea Institutului National de Sanatate Publica

Situtia Covid-19 in Romania depaseste orice asteptare, astfel ca rata de incidenta atinge valori record in mai multe judete din tara, printre care, Ilfov cu 16,01 la mia de locuitori, urmat de Bucuresti, cu 15, 42. in urma inregistrarii acestor valori, expertii in sanatate au solicitat carantinarea Capitalei si a judetului Ilfov. in urma cererii .

DOCUMENT INSP cere Ministerului Sanatatii si lui Raed Arafat instituirea carantinei in Bucuresti si Ilfov, pentru 14 zile Citu nu vrea sa carantineze Capitala si Ilfovul

Institutul National de Sanatate Publica cere instituirea carantinei zonale pentru 14 zile in zona metropolitana a municipiului Bucuresti definita conform legii 3512001) - Bucuresti + judetul Ilfov - avind in vedere cresterea alarmanta a numarului de infectii COVID-19. Documentul care recomanda carantinarea Capitalei si a judetului Ilfov pentru 14 zile, obtinut de HotNews. ro, a fost transmis Ministerului Sanatatii si lui Raed Arafat, comandantul actiunii, care nu au luat inca o decizie.

Raed Arafat: Masurile se adapteaza evolutiei pandemiei. Nu s-a discutat intrarea in lockdown a Bucurestiului

Avand in vedere explozia de cazuri de COVID-19 din tara, Raed Arafat a vorbit despre eventualele restrictii pe care autoritatile le-ar putea impune in acest context. in primul rand, este important sa respectam masurile deja .

carturesti.ro

actualitate, 00:06

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2378 seconds )