Libnet.ro
watchshop.ro

13:15

Rafael Nadal, pozitie clara in cazul Novak Djokovic: il respect, dar nu sunt de acord cu multe lucruri facute de el in ultimele saptamani

Hotnews Hotnews,
 Rafael Nadal, pozitie clara in cazul Novak Djokovic: il respect, dar nu sunt de acord cu multe lucruri facute de el in ultimele saptamani

Novak Djokovic se afla din nou in custodia fortelor australiene de frontiera, iar Rafael Nadal a declarat ca Australian Open va fi un turneu mare si fara liderul mondial. Spaniolul a subliniat ca, desi are un mare respect pentru sarb, nu este de acord cu multe lucruri facute de acesta in ultimele saptamani. continuă pe Hotnews

Australia: Au fost anuntati judecatorii care vor analiza cazul Novak Djokovic Decizia lor va fi definitiva

Trei judecatori de la Curtea Federala a Australiei vor analiza contestatia lui Novak Djokovic impotriva anularii vizei sale de catre guvern, in cadrul unei audieri care ar putea fi decisiva pentru acest caz, transmite Reuters.

Verdictul final in cazul Novak Djokovic s-ar putea amana pentru joi

Novak Djokovic ar putea afla joi decizia finala privind deportarea sa din Australia, dupa ce avozatii sai au prezentat alte observatii legale relevante pentru potentiala anulare a vizei. Bineinteles, acest lucru va afecta perioada de .

Australian Open 2022: Jucatorii s-au saturat de cazul Novak Djokovic Garbine Muguruza: Nu cred ca este greu sa respecti regulile

Jucatorii si jucatoarele de la Australian Open nu mai vor sa auda despre cazul Novak Djokovic. Sambata, la Media Day, acestia au afirmat ca nu isi doresc sa mai vorbeasca despre situatia sarbului si au vrut sa discute doar despre tenis.

Cazul Novak Djokovic - De ce intarzie autoritatile australiene o decizie in privinta posibilei expulzari a liderului mondial

Joi 13 ianuarie) ar fi trebuit sa fie ziua in care autoritatile australiene sa anunte decizia in cazul Novak Djokovic. Acest lucru nu s-a intamplat, iar jurnalistii de la The Age au venit cu o explicatie. intre timp, liderul mondial si-a aflat adversarul din turul intai, la Melbourne avand loc tragerea la sorti a tablourilor de concurs.

Naomi Osaka, reactie cu privire la cazul Novak Djokovic: Este trist ca unii oameni si-ar putea aminti de el in acest fel

Naomi Osaka a vorbit despre cazul lui Novak Djokovic. Nipona, care isi apara trofeul la Australian Open, a spus ca unii oameni si-ar putea aminti de sarb in aceste circumstante, iar acest lucru este oarecum trist.

Cazul Novak Djokovic: Ultimele noutati de la Melbourne - Presiune mare pe Guvernul australian: Cum conduceti voi tara? Este un dezastru

Guvernul australian, aflat sub presiune din cauza situatiei legate de Novak Djokovic, a precizat, vineri, ca va ramane ferm in privinta regulii de interzicere a intrarii in tara a persoanelor nevaccinate. insa decizia sa cu privire la expulzarea sau neexpulzarea liderului ATP se lasa asteptata, noteaza AFP.

Cazul Novak Djokovic - Motivul pentru care decizia finala a autoritatilor australiene privind viza se amana

Decizia autoritatilor australiene privind o posibila noua anulare a vizei de intrare in tara a lui Novak Djokovic se amana. Acest lucru se intampla dupa ce avocatii jucatorului au depus noi documente in acest caz, informeaza abc. net. au.

Digisport: intrebat despre situatia lui Novak Djokovic, Rafael Nadal nu s-a mai abtinut si a dat cartile pe fata

Cu doua zile inainte de startul Australian Open 2022, Novak Djokovic 34 de ani) nu stie inca daca va evolua la primul turneu de Grand Slam al anului.

Rafael Nadal, acuzat ca a intrat in Australia cu COVID. Spaniolul nu ar fi respectat carantina de 14 zile

Dupa ce Novak Djokovic a recunoscut ca nu a stat in carantina in luna decembrie, in urma testarii pozitive, si spaniolul Rafael Nadal ar putea avea probleme in justitie, din cauza unei situatii si mai .

FOTO Novak Djokovic s-a intors in hotelul de carantina - Cand va fi luata o decizie finala in cazul sarbului

Novak Djokovic se afla, de sambata dimineata, din nou in custodia fortelor australiene de frontiera, iar prima audiere in instanta in cadrul contestatiei depuse de avocatii liderului mondial la a doua decizie de a i se anula viza de intrare in tara a fost scurta si s-a incheiat, informeaza The Age.

carturesti.ro

actualitate, 13:15

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1701 seconds )