Libnet.ro
UNICEF

12:18

Raluca Turcan

Libnet Ro
incep lucrarile la acoperisurile castelelor Peles si Pelisor. Anuntul ministrului Culturii

incep lucrarile la acoperisurile castelelor Peles si Pelisor. Anuntul ministrului Culturii

Raluca Turcan a declarat ca lucrarile vor incepe in cel mai scurt timp.

incep lucrarile de renovare la Castelul Peles si Pelisor. Cat vor costa reparatiile platite de Ministerul Culturii

Ministrul Culturii, Raluca Turcan, a declarat ca vor incepe lucrarile de renovare de urgenta pentru acoperisurile Castelului Pelisor si Peles. Lucrarile ar trebui sa dureze 6 luni de la emiterea ordinului de incepere, dupa cum arata contractul semnat de Institutul National al Patrimoniului, informeaza Ziare. com. Cat costa lucrarile .

Turcan: in cel mai scurt timp, vor demara lucrarile la acoperisurile castelelor Peles si Pelisor

Ministrul Culturii, Raluca Turcan, anunta ca in cel mai scurt timp vor demara lucrarile de executie pentru interventia in prima urgenta si servicii de proiectare la acoperisurile castelelor Peles si Pelisor.

Raluca Turcan: Marile studiouri americane de film sunt interesate sa revina in Romania

Ministrul Culturii, Raluca Turcan, afirma ca marile studiouri americane de film sunt interesate sa revina in Romania.

Ministrul Culturii: Marile studiouri americane sunt interesate sa revina in Romania

Ministrul Culturii, Raluca Turcan, dezvaluie ca marile studiouri americane manifesta un interes semnificativ pentru revenirea in Romania. Marile studiouri americane sunt interesate sa revina in Romania, valoarea profesionistilor din tara noastra fiind bine-cunoscuta peste ocean, a scris Turcan, sambata, pe Facebook, dupa ce s-a intalnit la Washington cu Charles H. Rivkin, Presedinte si CEO al .

Raluca Turcan: Va indemn sa ne unim vocile si sufletele si sa daruim celor din jur ce avem mai frumos

Ministrul Culturii, Raluca Turcan, a transmis, vineri, un mesaj cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei in care indeamna la celebrarea pasiunii, talentului, daruirii si bunatatii romanilor, potrivit retelei sale de socializare.

Agentii de presa: Ministrul Culturii, Raluca Turcan va face o vizita la Washington DC

Ministrul Culturii, Raluca Turcan, va face, in perioada 26 noiembrie - 2 decembrie, o vizita la Washington DC, unde se va intalni cu reprezentanti ai Congresului American, ai Departamentului de Stat American, precum si cu profesionisti din domeniul cultural si academic, dar si cu reprezentanti ai industriei de film.

Ministrul Culturii trimite Corpul de control sa verifice legalitatea lucrarilor de la Bojdeuca lui Ion Creanga

Corpul de control al Ministerului trebuie sa verifice legalitatea avizului pentru lucrarile realizate la Bojdeuca lui Ion Creanga, dupa ce Raluca Turcan, Ministrul Culturii a solicitat acest lucru.

Raluca Turcan trimite Corpul de control la Bojdeuca lui Creanga, dupa ce monumentul a fost reabilitat. Se va verifica calitatea lucrarilor

Ministrul Culturii, Raluca Turcan, a cerut verificarea legalitatii emiterii avizului pentru interventia asupra monumentului Bojdeuca scriitorului Ion Creanga. Comisia Nationala a Monumentelor Istorice si Institutul National pentru Patrimoniu vor fi solicitate pentru evaluarea calitatii interventiei asupra casei memoriala a scriitorului, reabilitata de Consiliul Judetean Iasi, conform unui comunicat de presa emis de Ministerul Culturii. Raluca Turcan trimite Corpul de control la Bojdeuca lui Creanga .

Raluca Turcan trimite Corpul de control la Bojdeuca lui Creanga, dupa ce monumentul a fost reabilitat

Ministrul Culturii, Raluca Turcan, a cerut verificarea legalitatii emiterii avizului pentru interventia asupra monumentului Bojdeuca scriitorului Ion Creanga. Comisia Nationala a Monumentelor Istorice si Institutul National pentru Patrimoniu vor fi solicitate pentru evaluarea calitatii interventiei asupra casei memoriala a scriitorului, reabilitata de Consiliul Judetean Iasi, conform unui comunicat de presa emis de Ministerul Culturii. Raluca Turcan trimite Corpul de control la Bojdeuca lui Creanga .

Ministrul Culturii cere verificari in cazul restaurarii bojdeucii lui Creanga

Ministrul Culturii, Raluca Turcan, a solicitat Corpului de control verificarea legalitatii avizului pentru interventia realizata asupra monumentului istoric Bojdeuca scriitorului Ion Creanga, iar Comisia Nationala a Monumentelor Istorice si Institutul National pentru Patrimoniu vor fi solicitate sa se pronunte asupra calitatii interventiei, prin analizarea proiectului si prin deplasare la fata locului.

Raluca Turcan, ministrul Culturii, trimite Corpul de Control pentru verificarea lucrarilor la Bojdeuca lui Creanga

Ministrul Culturii, Raluca Turcan, a solicitat Corpului de Control verificarea legalitatii avizului pentru interventia realizata asupra monumentului istoric Bojdeuca scriitorului Ion Creanga.

Raluca Turcan: Fostele inchisori comuniste vor fi incluse pe lista UNESCO

Fostele inchisori comuniste vor fi incluse la inceputul anului viitor in Lista Indicativa a Romaniei pentru Patrimoniul Mondial UNESCO, a declarat, ieri, Raluca Turcan, ministrul Culturii, la un eveniment desfasurat la Muzeul National al Satului Dimitrie Gusti.

Raluca Turcan: The former communist prisons will be included in the UNESCO list

The former communist prisons will be included at the beginning of next year in Romania and s Indicative List for UNESCO World Heritage, Raluca Turcan, the Minister of Culture, said yesterday at an event held at the National Museum of the Dimitrie Gusti Village.

Muzeul National de Istorie va fi reabilitat! La ce suma se ridica investitia: Un moment extrem de important

Muzeul National de Istorie va fi reabilitat, potrivit spuselor ministrului Culturii, Raluca Turcan. Pentru realizarea proiectului de restaurare, consolidare, extindere si reamenajare a sediului Muzeului National de Istorie a Romaniei au fost alocati 100 de milioane de euro. 100 de milioane de euro pentru reabilitarea Muzeului National de Istorie .

Muzeul National de Istorie va fi reabilitat. Investitia se ridica la peste 100 de milioane de euro

Ministrul Culturii, Raluca Turcan, a anuntat, miercuri, ca pentru realizarea proiectului de restaurare, consolidare, extindere si reamenajare a sediului Muzeului National de Istorie a Romaniei au fost alocati 100 de milioane de euro.

Bucurestiul va avea un teatru nou, construit cu fonduri norvegiene

Ministrul Culturii, Raluca Turcan, a informat ca lucrarile pentru noul teatru Grivita, din Bucuresti, sunt finalizate in proportie de 30%. Fondurile pentru finantarea proiectului sunt asigurate din fonduri norvegiene.

Raluca Turcan, ministrul Culturii: in 2024, Bucurestiul va avea un nou teatru, construit de la zero

In 2024, Bucurestiul va avea un nou teatru, construit de la zero, a anuntat ministrul Culturii, Raluca Turcan, care a vizitat santierul viitorului teatru Grivita.

Ministrul Culturii sustine ca filmarile din Romania pentru serialul Wednesday au fost oprite pentru ca statul a pacalit producatorii

Ministrul Culturii, Raluca Turcan, a declarat intr-un interviu pentru Digi24, ca producatorii filmului Wednesday au intrerupt filmarile din Romania pentru ca au fost pacaliti ca vor primi acest ajutor de stat si dupa care statul le-a spus ne pare rau.

Turcan: Cu PSD ar fi trebuit sa existe un protocol de neagresiune. Racolarea primarilor, considerata incorecta

Raluca Turcan, ministra a Culturii si vicepresedinta a PNL, a afirmat ca ar fi trebuit sa se ajunga in Coalitie la un pact de neagresiune intre cele doua forte, dat fiind ca vin si alegerile. Mai mult, aceasta s-a declarat nemultumita de racolarea de primari PNL de catre PSD.

actualitate, 12:18

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (https://translate.google.com)
 
watchshop.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2023 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )