Libnet.ro
UNICEF

22:30

Raluca Turcan: Majorarea pensiilor cu 40% e o iluzie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Raluca Turcan: Majorarea pensiilor cu 40% e o iluzie

Cresterea pensiilor cu 40% este o iluzie, deoarece Romania, in nicio etapa a dezvoltarii ei, nu este in stare sa faca efortul bugetar necesar acestei majorari, de 138 de miliarde de lei, a declarat ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Raluca Turcan. continuă pe Wall-Street Ro

Ministrul Muncii: Majorarea pensiilor cu 40% e o iluzie; sper ca recalcularea tuturor pensiilor sa aiba loc intr-un an si jumatate

Cresterea pensiilor cu 40% este o iluzie, deoarece Romania, in nicio etapa a dezvoltarii ei, nu este in stare sa faca efortul bugetar necesar acestei majorari, de 138 de miliarde de lei, a declarat, luni, la B1 TV, ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Raluca Turcan, potrivit Agerpres.

MINISTRUL MUNCII: Majorarea pensiilor cu 40% e o iluzie

Cresterea pensiilor cu 40% este o iluzie, deoarece Romania, in nicio etapa a dezvoltarii ei, nu este in stare sa faca efortul bugetar necesar acestei majorari, de 138 de miliarde de lei, a declarat, luni, ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Raluca Turcan.

Raluca Turcan, despre stimulentul de risc pentru personalul din domeniul asistentei sociale: Ministerul sustine acordarea acestuia

Ministrul Muncii a discutat, luni, cu reprezentantii CNSRL Fratia cu privire la acordarea stimulentului de risc pentru personalul din domeniul asistentei sociale si comunitare implicat in ingrijirea persoanelor vulnerabile pe perioada pandemiei. Raluca Turcan a aratat ca ministerul pe care il conduce sustine acordarea acestuia pentru angajatii care au fost izolati la locul de munca in perioada starii de urgenta.

Raluca Turcan: Mi-as dori sa scoatem complet subiectul pensiilor de sub lupa politica. O majorare de 40% a pensiilor niciodata nu a fost pregatita si dorita la modul real (VIDEO)

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, spune ca isi doreste ca subiectul pensiilor sa fie scos complet de sub lupa politica. Prezenta luni seara in cadrul emisiunii Dosar de politician, Turcan a declarat.

Raluca Turcan: As vrea ca peste un an un an si jumatate sa putem spune exact cat vor fi pensiile si peste patru ani, sa aducem predictibilitate in sistemul de plata a pensiilor si salariilor (VIDEO)

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, spune ca si-ar dori ca peste cel mult un an si jumatate sa se ajunga la o predictibilitate in privinta pensiilor din Romania, astfel incat atunci sa se poata spune ca.

Raluca Turcan: imi pare rau ca sunt singura femeie din Guvern. M-am convins ca politica nu e nici pe departe despre egalitatea de gen

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a declarat luni seara, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca ii pare rau ca este sinngura femeie care face parte din cabinetul Citu si ca s-a convins, din nou.

RALUCA TURCAN: Statul trebuie sa devina mai util pentru oamenii vulnerabili, prin sprijinul pe care il acorda

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a declarat ca va demara campania de evaluare a ajutoarelor sociale in urma careia vor fi identificati beneficiarii de ajutoare sociale care sunt apti de munca, persoane care ar putea ocupa posturile vacante de muncitori necalificati.

Pensii 2021. Anuntul socant al zilei pentru milioane de pensionari. Ce a decis Raluca Turcan

Raluca Turcan vine cu un nou anunt socant pentru milioane de pensionari. Ce trebuie sa ia la cunostinta cei care beneficiaza de suma lunara in cauza? Anuntul oficial al ministrului Muncii. Pensii 2021: anuntul ministrului Muncii Ministrul Muncii anunta ca in zilele urmatoare va emite un ordin in privinta evaluarii dosarelor de pensie, astfel ca .

Raluca Turcan, ministrul Muncii: Sustin acordarea stimulentului de risc personalului din asistenta sociala izolat la munca in starea de urgenta

Ministrul Muncii, Raluca Turcan sustine acordarea sistemului de risc pentru angajatii din domeniul asistentei sociale, care au fost izolati la locul de munca, pe durata starii de urgenta, dupa cum a anuntat.

Raluca Turcan: Ministerul Muncii sustine acordarea stimulentului de risc pentru angajatii izolati la locul de munca in perioada starii de urgenta

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a anuntat luni ca a purtat discutii cu reprezentantii Confederatiei Nationate a Sindicatelor Libere din Romania - Fratia, pe marginea acordarii stimulentului de risc pentru personalul din domeniul asistentei sociale si comunitare : Ministerul sustine acordarea acestuia pentru angajatii care au fost izolati la locul de munca in perioada starii de urgenta.

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )