Libnet.ro
watchshop.ro

21:30

Raluca Turcan: Rares Bogdan are pusee de megalomanie. Vorbeste despre el la persoana a treia!

Antena3 Antena3,
Raluca Turcan: Rares Bogdan are pusee de megalomanie. Vorbeste despre el la persoana a treia!

Raluca Turcan sustine ca Rares Bogdan are pusee de megalomanie, ceea ce vine la pachet cu ridicolul. continuă pe Antena3

RALUCA TURCAN: Rares Bogdan are pusee de megalomanie

Raluca Turcan l-a atacat, astazi, pe Rares Bogdan dupa ce acesta a declarat ca va cere sanctionarea ei pentru iesirea inadmisibila referitoare la banii de pensii. Rares vorbeste din ce in ce mai mult despre el insusi la persoana a treia, asta ar trebui sa-l ingrijoreze, a spus Turcan, potrivit Digi24.

Turcan, catre Rares Bogdan: Trece prin episoade de grandomanie. Vine la pachet cu foarte mult ridicol

Fostul ministru al Muncii, Raluca Turcan, a declarat la predarea mandatului ca prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan are pusee de megalomanie, adaugand ca specialistii pot spune ca de obicei aceasta grandomanie vine la pachet cu foarte mult ridicol.

Schimb de replici Rares Bogdan - Raluca Turcan: S-a descalificat ca lider al PNL Rares are pusee de megalomanie

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan o critica dur pe Raluca Turcan, vicepresedinte al partidului, dupa ce aceasta a declarat luni ca nu exista bani in buget pentru plata pensiilor si a cerut demisia lui Florin Citu din functia de presedinte al PNL. Raluca Turcan s-a descalificat ca lider al PNL, a declarat Rares Bogdan, spunand ca va cere conducerii partidului sanctionarea acesteia. in replica, Turcan spune ca Rares are pusee de megalomanie.

RARES BOGDAN: Raluca Turcan s-a descalificat ca lider al PNL

Rares Bogdan, prim-vicepresedinte PNL, a criticat-o dur pe Raluca Turcan, vicepresedinte al partidului, dupa ce aceasta a declarat luni ca nu exista bani in buget pentru plata pensiilor si a cerut demisia lui Florin Citu din functia de presedinte al liberalilor. Raluca Turcan s-a descalificat ca lider al PNL, a declarat Bogdan, afirmand ca va cere sanctionarea acesteia. Daca ar fi facut parte din Guvern, la orice minister, si la Sport, nu ar fi avut o astfel de atitudine, a continuat Rares Bogdan, potrivit Digi24.

Rares Bogdan anunta ca pregateste o sanctiune pentru Raluca Turcan

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan spune ca va propune o sanctiune pentru Raluca Turcan. Va asigur ca voi propune o sanctiune pentru Raluca Turcan pentru ca ne-a creat prejudiciu de imagine si noua, si colegilor, a declarat joi seara, Rares Bogdan, in cadrul unei emisiuni.

Rares Bogdan, atac la Raluca Turcan: Iresponsabilitate totala. Voi propune o sanctiune. A creat o problema pensionarilor din Romania

Prim-viceprleedintele PNL, Rares Bogdan, a acuzat-o pe Raluca Turcan, fost ministru al Muncii, de faptul ca a creat o problema pensionarilor din Romania cand a zis ca nu mai sunt bani pentru pensii, dar si pentru unele salarii. Mai mult, liberalul a anuntat ca va propune sanctionarea acesteia.

Rares Bogdan: Sunt suparat pe Raluca Turcan, colega mea. intr-un moment dificil pentru PNL nu cred ca avea ce sa caute critica dansei in spatiul public (VIDEO)

Europarlamentarul Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL, s-a aratat dezamagit de atitudinea Ralucai Turcan, colega sa de partid, pe care a acuzat-o ca a venit cu critici in spatiul public la adresa politicilor formatiunii, in loc sa .

Rares Bogdan, anunt bomba dupa discursul lui Marcel Ciolacu anti-PNL: Pe 25 mai veti fi cu mine in Guvern

Prim-vicepresedintele PNL, Rares Bogdan, a avut o reactie exploziva dupa sedinta de investire a noului Guvern Ciuca. Potrivit politicianului, cel care l-a suparat foarte tare a fost Marcel Ciolacu, care in ciuda aliantei dintre cele doua partide rivale, pana cu putin timp in urma, nu s-a abtinut in a ataca alianta liberala si actiunile presedintelui .

RARES BOGDAN: Arogantele nu au ce cauta intr-o coalitie

Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL, l-a atacat dur pe Marcel Ciolacu, dupa discursul critic pe care liderul PSD l-a avut la adresa liberalilor chiar in momentul in care noul guvern a primit votul de investitura in Parlament.

Raluca Turcan: Ziua de astazi va dovedi caceea ce am spus este adevarat! Pensionarii vor avea de suferit

Raluca Turcan insista in continuare ca nu mai sunt bani pentru pensii: Ziua de astazi va dovedi ca este adevarat ceea ce am spus este adevarat!.

carturesti.ro

actualitate, 21:30

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,1494 seconds )