Libnet.ro
watchshop.ro

01:05

Raluca Turcan: Ziua de astazi va dovedi caceea ce am spus este adevarat! Pensionarii vor avea de suferit

Antena3 Antena3,
Raluca Turcan: Ziua de astazi va dovedi caceea ce am spus este adevarat! Pensionarii vor avea de suferit

Raluca Turcan insista in continuare ca nu mai sunt bani pentru pensii: Ziua de astazi va dovedi ca este adevarat ceea ce am spus este adevarat!. continuă pe Antena3

RALUCA TURCAN: Adevarul despre banii de pensii va iesi la iveala cand se va face rectificarea bugetara

Ministrul interimar al Muncii, Raluca Turcan, a declarat, astazi, intrebata in legatura cu afirmatia sa potrivit careia nu ar exista bani pentru pensii, ca adevarul va iesi la iveala cel mai probabil in prima sedinta de Guvern, cand se va face rectificarea bugetara, mentionand ca pentru luna noiembrie a fost nevoie sa se ia bani de la alocatii pentru a alimenta bugetul de pensii.

RALUCA TURCAN: Rares Bogdan are pusee de megalomanie

Raluca Turcan l-a atacat, astazi, pe Rares Bogdan dupa ce acesta a declarat ca va cere sanctionarea ei pentru iesirea inadmisibila referitoare la banii de pensii. Rares vorbeste din ce in ce mai mult despre el insusi la persoana a treia, asta ar trebui sa-l ingrijoreze, a spus Turcan, potrivit Digi24.

Schimb de replici Rares Bogdan - Raluca Turcan: S-a descalificat ca lider al PNL Rares are pusee de megalomanie

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan o critica dur pe Raluca Turcan, vicepresedinte al partidului, dupa ce aceasta a declarat luni ca nu exista bani in buget pentru plata pensiilor si a cerut demisia lui Florin Citu din functia de presedinte al PNL. Raluca Turcan s-a descalificat ca lider al PNL, a declarat Rares Bogdan, spunand ca va cere conducerii partidului sanctionarea acesteia. in replica, Turcan spune ca Rares are pusee de megalomanie.

RARES BOGDAN: Raluca Turcan s-a descalificat ca lider al PNL

Rares Bogdan, prim-vicepresedinte PNL, a criticat-o dur pe Raluca Turcan, vicepresedinte al partidului, dupa ce aceasta a declarat luni ca nu exista bani in buget pentru plata pensiilor si a cerut demisia lui Florin Citu din functia de presedinte al liberalilor. Raluca Turcan s-a descalificat ca lider al PNL, a declarat Bogdan, afirmand ca va cere sanctionarea acesteia. Daca ar fi facut parte din Guvern, la orice minister, si la Sport, nu ar fi avut o astfel de atitudine, a continuat Rares Bogdan, potrivit Digi24.

Raluca Turcan: Rares Bogdan are pusee de megalomanie. Vorbeste despre el la persoana a treia!

Raluca Turcan sustine ca Rares Bogdan are pusee de megalomanie, ceea ce vine la pachet cu ridicolul.

Florin Citu o pune la punct pe Raluca Turcan in privinta aliantei cu PSD

Florin Citu o pune la punct pe ministrul Muncii Raluca Turcan in privinta declaratiilor referitoare la alianta cu PSD pentru guvernare. Raluca Turcan a spus ca Florin Citu ar trebui sa demisioneze de la conducerea partidului. Presedintele PNL, Florin Citu, a declarat ca le-a spus colegilor care au o problema sa vina sa o discute .

Raluca Turcan sustine ca mai este nevoie de bani si la alte ministere

Ministrul interimar al Muncii, Raluca Turcan a declarat, marti, ca sunt si alte ministere care au nevoie de bani de urgenta. Ceasul ticaie pentru milioane de romani, a spus ea despre riscul de a nu se mai putea face platile si a aratat ca este nevoie sa se faca de urgenta rectificarea bugetara.

Raluca Turcan: De ce au fost bani luati de la Ministerul Muncii la rectificarea bugetara? Sincer, nu stiuNu exista niciun temei sa fiu exclusa din PNL

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, afirma ca anuntul privind o rectificare bugetara imediat dupa investirea noului guvern, rectificare la care ministerul Muncii va primi bani, confirma afirmatiile sale cu privire la bugetul pentru pensii.

Florin Citu, atac la Raluca Turcan: A stat un an in Guvern si nu prea intelege cum stau lucrurile

Presedintele PNL, Florin Citu, a declarat, marti, ca au loc controale la 17 ministere, nu doar la Ministerul Muncii, si a respins astfelacuzatiile Ralucai Turcan,care a spus ca e vorba de verificari la comanda. Liderul PNL a precizat ca Raluca Turcan a stat un an de zile in guvern si nu prea intelege cum stau lucrurile.

Raluca Turcan insista ca nu sunt bani de pensii. Noi declaratii

Raluca Turcan revine cu noi declaratii despre lipsa banilor de pensii si alocatii si spune ca adevarul in acest sens va iesi la iveala. Declaratiile au fost facute in Parlament, potrivit news. ro. Raluca Turcan, noi declaratii incendiare Realitatea este ca pare ca in dezbaterea publica sa fie cuvantul meu contra cuvantul altora. Adevarul va iesi .

carturesti.ro

actualitate, 01:05

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,1556 seconds )