Libnet.ro
watchshop.ro

00:06

Rapelul cu Pfizer sau Moderna da rezultate foarte bune dupa doza unica JohnsonJohnson

Adevărul Adevărul,
Rapelul cu Pfizer sau Moderna da rezultate foarte bune dupa doza unica JohnsonJohnson

O doza de rapel cu un vaccin diferit, pe baza de ARN mesager, a dat rezultate mai bune in cazul persoanelor care au fost imunizate cu vaccinul anti-COVID-19 de la Johnson Johnson, conform rezultatelor preliminare ale unui studiu american publicat miercuri, relateaza AFP, preluata de Agerpres. continuă pe Adevărul

Rapelul cu Pfizer sau Moderna da rezultate foarte bune dupa doza unica JohnsonJohnson - studiu

O doza de rapel cu un vaccin diferit, pe baza de ARN mesager, a dat rezultate mai bune in cazul persoanelor care au fost imunizate cu vaccinul anti-COVID-19 de la Johnson Johnson, conform rezultatelor preliminare ale unui studiu american publicat miercuri, relateaza AFP, preluata de Agerpres.

Cu ce vaccin sa fac doza 3 - Pfizer sau Moderna? E mai bine sa folosesc acelasi vaccin de la primele doua doze sau sa le combin?

M-am vaccinat la primele doua doze cu Pfizer, iar acum au trecut 6 luni si ma aflu in fata dozei 3. Ce vaccin aleg - Pfizer sau Moderna? Cum este mai bine - sa fac doza 3 cu acelasi vaccin de la primele doua doze sau sa le combin? Multi romani isi pun zilele acestea intrebarea, in conditiile in care, la primele doua doze, Pfizer a fost de departe cel mai utilizat vaccin in tara noastra. La doza 3, autoritatile te lasa sa alegi intre Pfizer si Moderna, singurele vaccinuri folosite pentru doza 3. Un medic din linia intai a explicat pentru HotNews. ro cum faci cea mai buna alegere pentru doza 3.

carturesti.ro

actualitate, 00:06

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2346 seconds )