Libnet.ro
watchshop.ro

21:16

RARES BOGDAN: Raluca Turcan s-a descalificat ca lider al PNL

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
RARES BOGDAN: Raluca Turcan s-a descalificat ca lider al PNL

Rares Bogdan, prim-vicepresedinte PNL, a criticat-o dur pe Raluca Turcan, vicepresedinte al partidului, dupa ce aceasta a declarat luni ca nu exista bani in buget pentru plata pensiilor si a cerut demisia lui Florin Citu din functia de presedinte al liberalilor. Raluca Turcan s-a descalificat ca lider al PNL, a declarat Bogdan, afirmand ca va cere sanctionarea acesteia. Daca ar fi facut parte din Guvern, la orice minister, si la Sport, nu ar fi avut o astfel de atitudine, a continuat Rares Bogdan, potrivit Digi24. continuă pe Ziarul Bursa

Schimb de replici Rares Bogdan - Raluca Turcan: S-a descalificat ca lider al PNL Rares are pusee de megalomanie

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan o critica dur pe Raluca Turcan, vicepresedinte al partidului, dupa ce aceasta a declarat luni ca nu exista bani in buget pentru plata pensiilor si a cerut demisia lui Florin Citu din functia de presedinte al PNL. Raluca Turcan s-a descalificat ca lider al PNL, a declarat Rares Bogdan, spunand ca va cere conducerii partidului sanctionarea acesteia. in replica, Turcan spune ca Rares are pusee de megalomanie.

Raluca Turcan nu se teme de excluderea din PNL

Raluca Turcan, presedintele organizatiei liberalilor din Sibiu si ministru al Muncii, afirma ca nu exista un temei statutar pentru excluderea din PNL. Ea explica faptul ca regulamentul PNL arata ca membrii de partid nu trebuie sa atace public formatiunea sau pe presedintele PNL, insa subliniaza ca ea si-a exprimat un punct de vedere in interiorul .

Turcan, catre Rares Bogdan: Trece prin episoade de grandomanie. Vine la pachet cu foarte mult ridicol

Fostul ministru al Muncii, Raluca Turcan, a declarat la predarea mandatului ca prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan are pusee de megalomanie, adaugand ca specialistii pot spune ca de obicei aceasta grandomanie vine la pachet cu foarte mult ridicol.

RALUCA TURCAN: Rares Bogdan are pusee de megalomanie

Raluca Turcan l-a atacat, astazi, pe Rares Bogdan dupa ce acesta a declarat ca va cere sanctionarea ei pentru iesirea inadmisibila referitoare la banii de pensii. Rares vorbeste din ce in ce mai mult despre el insusi la persoana a treia, asta ar trebui sa-l ingrijoreze, a spus Turcan, potrivit Digi24.

Raluca Turcan: Rares Bogdan are pusee de megalomanie. Vorbeste despre el la persoana a treia!

Raluca Turcan sustine ca Rares Bogdan are pusee de megalomanie, ceea ce vine la pachet cu ridicolul.

Rares Bogdan anunta ca pregateste o sanctiune pentru Raluca Turcan

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan spune ca va propune o sanctiune pentru Raluca Turcan. Va asigur ca voi propune o sanctiune pentru Raluca Turcan pentru ca ne-a creat prejudiciu de imagine si noua, si colegilor, a declarat joi seara, Rares Bogdan, in cadrul unei emisiuni.

Rares Bogdan: Sunt suparat pe Raluca Turcan, colega mea. intr-un moment dificil pentru PNL nu cred ca avea ce sa caute critica dansei in spatiul public (VIDEO)

Europarlamentarul Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL, s-a aratat dezamagit de atitudinea Ralucai Turcan, colega sa de partid, pe care a acuzat-o ca a venit cu critici in spatiul public la adresa politicilor formatiunii, in loc sa .

Rares Bogdan, anunt bomba dupa discursul lui Marcel Ciolacu anti-PNL: Pe 25 mai veti fi cu mine in Guvern

Prim-vicepresedintele PNL, Rares Bogdan, a avut o reactie exploziva dupa sedinta de investire a noului Guvern Ciuca. Potrivit politicianului, cel care l-a suparat foarte tare a fost Marcel Ciolacu, care in ciuda aliantei dintre cele doua partide rivale, pana cu putin timp in urma, nu s-a abtinut in a ataca alianta liberala si actiunile presedintelui .

Rares Bogdan, atac la Raluca Turcan: Iresponsabilitate totala. Voi propune o sanctiune. A creat o problema pensionarilor din Romania

Prim-viceprleedintele PNL, Rares Bogdan, a acuzat-o pe Raluca Turcan, fost ministru al Muncii, de faptul ca a creat o problema pensionarilor din Romania cand a zis ca nu mai sunt bani pentru pensii, dar si pentru unele salarii. Mai mult, liberalul a anuntat ca va propune sanctionarea acesteia.

RARES BOGDAN: Arogantele nu au ce cauta intr-o coalitie

Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL, l-a atacat dur pe Marcel Ciolacu, dupa discursul critic pe care liderul PSD l-a avut la adresa liberalilor chiar in momentul in care noul guvern a primit votul de investitura in Parlament.

carturesti.ro

actualitate, 21:16

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,1718 seconds )