Libnet.ro
watchshop.ro

01:05

Rares Bogdan: Singura sansa sa ne recucerim electoratul este sa livram buna guvernare Cele 64 de reforme din PNRR sunt garantate de catre marca liberala a acestui Guvern (VIDEO)

B1 TV B1 TV,
Rares Bogdan: Singura sansa sa ne recucerim electoratul este sa livram buna guvernare Cele 64 de reforme din PNRR sunt garantate de catre marca liberala a acestui Guvern (VIDEO)

PNL intelege extrem de clar ca singura sansa sa isi recucereasca electoratul este sa livreze buna guvernare, a subliniat eurodeputatul Rares Bogdan, prim-vicepresedintele liberalilor, joi seara, pe B1 TV, la Dosar de politician cu Silviu . continuă pe B1 TV

Rares Bogdan: Pe data de 25 mai 2023 veti fi cu mine in Guvern, domnule Ciolacu. Voi veni in Guvern tocmai pentru a ma asigura ca arogantele nu au ce sa caute

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan afirma ca, in 25 mai 2023, cand va avea loc rotatia in Guvern, el va ocupa o functie in Executiv. I-am spus domnului Ciolacu dupa aceste negocieri: pe data de 25 mai veti fi cu mine in Guvern. Voi veni in Guvern tocmai pentru a ma asigura ca arogantele nu au ce sa caute. Voi fi un garant liberal ca domnul Ciolacu va face ceea ce trebuie in Guvern, a declarat el, potrivit News. ro. Rares Bogdan a sustinut ca alaturi de el vor mai veni alti doi colegi.

Rares Bogdan anunta ca pregateste o sanctiune pentru Raluca Turcan

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan spune ca va propune o sanctiune pentru Raluca Turcan. Va asigur ca voi propune o sanctiune pentru Raluca Turcan pentru ca ne-a creat prejudiciu de imagine si noua, si colegilor, a declarat joi seara, Rares Bogdan, in cadrul unei emisiuni.

Rares Bogdan: Sunt suparat pe Raluca Turcan, colega mea. intr-un moment dificil pentru PNL nu cred ca avea ce sa caute critica dansei in spatiul public (VIDEO)

Europarlamentarul Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL, s-a aratat dezamagit de atitudinea Ralucai Turcan, colega sa de partid, pe care a acuzat-o ca a venit cu critici in spatiul public la adresa politicilor formatiunii, in loc sa .

Rares Bogdan, despre Marcel Ciolacu: Arogantele nu au ce cauta intr-o coalitie. in 2023 voi veni ministru, sa ma asigur ca face ce promite

Prim-vicepresedintele PNL, Rares Bogdan, l-a atacat pe Marcel Ciolacu, dupa discursul critic pe care liderul PSD l-a avut la adresa liberalilor chiar in momentul in care noul guvern a primit votul de investitura in Parlament. Arogantele nu au ce cauta intr-o coalitie, a afirmat europarlamentarul, care a anuntat in premiera ca in mai 2023, cand va avea loc rotatia guvernamentala, va renunta la functia actuala pentru a deveni ministru.

Rares Bogdan: Cred ca Marcel Ciolacu a incurcat discursurile astazi in Parlament, parea scris pentru demiterea Guvernului Citu. Se mai intampla, probabil din cauza emotiilor (VIDEO)

Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL, a comentat discursul sustinut de Marcel Ciolacu joi in plenul Parlamentului, la sedinta pentru investirea Guvernului Ciuca, si spune ca mesajul social-democratului parea mai degraba conceput pentru momentul in care a .

Rares Bogdan, atac la Raluca Turcan: Iresponsabilitate totala. Voi propune o sanctiune. A creat o problema pensionarilor din Romania

Prim-viceprleedintele PNL, Rares Bogdan, a acuzat-o pe Raluca Turcan, fost ministru al Muncii, de faptul ca a creat o problema pensionarilor din Romania cand a zis ca nu mai sunt bani pentru pensii, dar si pentru unele salarii. Mai mult, liberalul a anuntat ca va propune sanctionarea acesteia.

carturesti.ro

actualitate, 01:05

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,1673 seconds )