Libnet.ro
watchshop.ro

05:15

Rasturnare de situatie: Lionel Messi nu mai semneaza cu Barcelona

B1 TV B1 TV,
Rasturnare de situatie: Lionel Messi nu mai semneaza cu Barcelona

Intelegerea dintre Lionel Messi si Barcelona a picat, iar acum conducerea clubului discuta cum ar putea sa explice public acest esec, noteaza jurnalistii de la Marca. S-a ajuns intr-un punct fara intoarcere, unul imposibil de . continuă pe B1 TV

evomag.ro

PORTRET Lionel Messi- Purecele devenit prea mare pentru Barcelona

Ajuns la varsta de 13 ani la centrul de antrenament catalan, Purecele, un jucator de buzunar 1,69 m), va ramane in Catalonia ca o mandrie locala, dar la fel de mult si un simbol planetar. Cel mai bun marcator din istoria clubului, capitan cu 35 de trofee si recorduri multiple, argentinianul Lionel Messi a intruchipat Barcelona timp de doua decenii. Dar micul atacant cu sase baloane de aur aproape devenise prea mare pentru Barca, scrie AFP.

OFICIAL Lionel Messi se va desparti de Barcelona - Lovitura anului in fotbal

O era importanta din istoria Barcelonei s-a sfarsit joi: gruparea catalana a anuntat ca Lionel Messi nu isi va prelungi contractul. Argentinianul, sextuplu castigator al Balonului de Aur, a evoluat intreaga sa cariera pentru echipa care l-a recrutat in 2001, cand avea doar 13 ani.

Barcelona face ultimele precizari despre viitorul lui Lionel Messi - Argentinianul e in vacanta in Ibiza

Joan Laporta, presedintele Barcelonei, vrea sa anunte joi oficializarea reinnoirii contractului starului argentinian Lionel Messi. intre timp, fotbalistul se relaxeaza in vacanta la Ibiza.

Sfarsitul unei ere |Ce performante a reusit Leo Messi la FC Barcelona: Lista trofeelor castigate

Lionel Messi si-a incheiat aventura la FC Barcelona, club la care a evoluat inca din vremea junioratului. Anuntul a fost facut de reprezentantii clubului, care au invocat obstacole financiare si structurale. De numele lui Messi .

Este oficial. Messi nu mai continua la Barcelona. Anuntul clubului

FC Barcelona a anuntat oficial ca Leo Messi 34 de ani) nu va mai continua la clubul catalan! Se pare ca cele doua parti nu au ajuns la un acord financiar dupa negocierile purtate joi.

actualitate, 05:15

carturesti.ro

ştirile zilei

evomag.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )