Libnet.ro
carturesti.ro

01:06

Rata de infectare in Bucuresti a ajuns la 15,4 la mia de locuitori

Antena3 Antena3,
Rata de infectare in Bucuresti a ajuns la 15,4 la mia de locuitori

Rata de infectare in Capitala a depasit, joi, 15 la mia de locuitori. continuă pe Antena3

Rata de infectare in Bucuresti se apropie de 15 la mia de locuitori

Rata de infectare in Bucuresti a ajuns marti la 14,71 la mia de locuitori, fata de 14,2 cu o zi in urma, potrivit datelor publicate de Directia de Sanatate Publica Bucuresti. in urma cu o luna 12 septembrie), incidenta cazurilor COVID-19 la mia de locuitori in Capitala era 1,44.

Incidenta in Capitala a atins un nou record! Rata de infectare a depasit 15 la mia de locuitori

Rata de infectare in Capitala a depasit, miercuri, 15 la mia de locuitori.

Rata de infectare a depasit 15 la mia de locuitori in Bucuresti. Ce spune prefectul orasului

Incidenta ratei de infectare la nivelul Capitalei a batut recordul. CNSU a anuntat o rata de peste 15 infectari la mia de locuitori. in aceste conditii se asteapta ca Prefectul Capitalei, Alexandra Vacaru, sa anunte noi decizii restrictive. Pentru moment singurele directive date in Bucuresti au fost cele de limitare a programului de lucru al .

Rata de infectare in Bucuresti a trecut de 14 la mia de locuitori

Rata de infectare in Capitala a trecut luni de 14 la mia de locuitori si a ajuns la 14,2, fata de 13,6 la mie cu o zi in urma si de 12,65 sambata, conform datelor publicate de Directia de Sanatate Publica Bucuresti. in urma cu o luna 11 septembrie), rata de infectare in Bucuresti era 1,37 la mia de locuitori.

Rata de infectare COVID in Bucuresti a depasit pragul de 14 la mia de locuitori

Rata de infectare in Bucuresti a ajuns luni la 14,2, fata de 13,6 la mia de locuitori cu o zi in urma, conform datelor transmise de catre autoritati. Guvernul a stabilit o serie de restrictii pentru persoanele nevaccinate. Conform noilor masuri, circulatia persoanelor nevaccinate intre orele 20. 00 si 05. 00 este permisa doar cu declaratie.

Incidenta COVID-19 a ajuns in Bucuresti la 15,42 la mia de locuitori

Rata de infectare in Bucuresti este in continua crestere si a ajuns astazi la 15,42 la mia de locuitori, fata de 15,1 in urma cu o zi, potrivit datelor publicate de Directia de Sanatate Publica. Este cea mai mare incidenta de la inceputul pandemiei, potrivit Digi24.

Record in Capitala! Rata de infectare se apropie de 15 la mia de locuitori

Rata de infectare a ajuns, marti, in Bucuresti, la 14,71 la mia de locuitori. Este cea mai mare incidenta de la inceputul pandemiei.

Judetul Ilfov ar putea intra in carantina. Rata de infectare a ajuns la 15 la mie

Judetul Ilfov ar putea intra in carantina, dupa ce rata de infectare a ajuns de 15 la mia de locuitori.

Incidenta COVID-19 in Bucuresti a depasit 15 la mia de locuitori

Rata de incidenta a COVID-19 calculata la 14 zile a ajuns, astazi, in Bucuresti, la 15,1 cazuri la mia de locuitori, potrivit site-ului Directiei de Sanatate Publica.

Incidenta din Bucuresti a ajuns la 15,4 la mia de locuitori. Capitala a atins cea mai mare rata de infectare de la debutul pandemiei

Rata de infectare cu SARS-CoV-2, in Bucuresti, a ajuns la 15,4 la mia de locutori. Astfel, Bucurestiul atinge cea mai mare rata de infectare de la debutul pandemiei. Comparativ cu ziua de joi a saptamanii .

watchshop.ro

actualitate, 01:06

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )