Libnet.ro
UNICEF

22:00

Ratacita Polonia

Libnet Ro
SUA si Federatia Rusa au folosit linia speciala de comunicare militara o singura data de la invadarea Ucrainei

SUA si Federatia Rusa au folosit linia speciala de comunicare militara o singura data de la invadarea Ucrainei

O linie de comunicatie creata intre armatele americane si cele ruse la inceputul razboiului Moscovei impotriva Ucrainei a fost folosita doar o data pana in acest moment, a informat un oficial american pentru Reuters. Ce a declansat temerile oficialilor americani Oficialul a refuzat sa ofere detalii suplimentare, insa a declarat ca nu a fost folosita atunci cand o racheta ratacita a aterizat in Polonia, membru NATO, pe 15 noiembrie, ucigand doi oameni. Explozia a fost, fara indoiala, provocata de o racheta de protectie aeriana ucraineana, totusi Rusia a fost in cele din urma responsabila pentru ca a inceput razboiul la sfarsitul lunii februarie, a declarat NATO.

Aliatii din NATO au testat sistemul de aparare aeriana din Romania prin simularea unui atac

Aliatii din NATO au testat, miercuri, sistemul de aparare aeriana francez desfasurat in Romania, simuland un atac cu avioane de lupta, informeaza Reuters, care citeaza Comandamentul Aerian Aliat al NATO de la Ramstein. Se intampla la o saptamana dupa ce o racheta ratacita s-a prabusit in Polonia, scotand in evidenta brese in scutul aerian al aliantei.

Aliatii NATO au testat apararea antiaeriana si antiracheta din Romania VIDEO

NATO a efectuat miercuri un exercitiu militar pentru a testa apararea aeriana si aparea antiracheta din Romania, la circa o saptamana dupa ce o racheta ratacita s-a prabusit in Polonia si a scos in evidenta unele brese din scutul aerian al Aliantei.

Aliatii din NATO au testat sistemul de aparare aeriana din Romania prin simularea unui atac

Aliatii din NATO au efectuat miercuri un exercitiu militar pentru a testa apararea aeriana si aparea antiracheta din Romania, la circa o saptamana dupa ce o racheta ratacita s-a prabusit in Polonia si a scos in evidenta bresele din scutul aerian al Aliantei Nord-Atlantice.

NATO a testat apararea aeriana si apararea antiracheta din Romania

Aliatii din NATO au efectuat miercuri un exercitiu militar pentru a testa apararea aeriana si aparea antiracheta din Romania, la circa o saptamana dupa ce o racheta ratacita s-a prabusit in Polonia si a scos in evidenta bresele din scutul aerian al.

Polonia reafirma ca ancheta privind incidentul cu racheta va fi o operatiune comuna cu SUA

Presedintele Poloniei a declarat ca investigatiile la locul unde marti a aterizat o racheta ratacita, trasa in razboiul dintre Rusia si Ucraina - incident in urma caruia doi polonezi au murit -, vor continua sa fie o operatiune comuna cu Statele Unite.

Vecinul victimei rachetelor ce au lovit Polonia: Toata lumea se teme

Vecinul uneia dintre victimele rachetelor ce au lovit Polonia spune ca Toata lumea se teme, dar viata va merge inainte. La cateva ore dupa ce o racheta ratacita a adus moartea in satul lor, locuitorii din Przewodow, situat in sud-estul Poloniei, s-au luptat miercuri 16 noiembrie) sa constientizeze ca razboiul aflat la usa lor .

O reuniune NATO are loc miercuri, la cererea Poloniei, pentru consultari in baza Articolului 4

Ambasadorii NATO se vor intalni miercuri la cererea Poloniei, in baza Articolului 4 al Aliantei, au declarat pentru Reuters doi diplomati europeni. Consultarile au loc dupa o explozie in Polonia, in apropiere de granita cu Ucraina, care ar fi fost provocata de o racheta ruseasca ratacita.

Jandarmii montani au recuperat o turista din Polonia ratacita in Masivul Bucegi

Jandarmii montani au intervenit, miercuri, pentru a salva o turista din Polonia, ratacita inMasivul Bucegi. Femeia, in varsta de 32 de ani, a urcat pe un traseu montan din Bucegi si s-a ratacit din.

actualitate, 22:00

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,158 seconds )