Libnet.ro
UNICEF

07:45

Rating Fitch

Libnet Ro
Un nou avertisment puternic al Fitch Ratings cu privire la datoriile SUA

Un nou avertisment puternic al Fitch Ratings cu privire la datoriile SUA

Un nou avertisment puternic din partea agentiei de rating de credit Fitch cu privire la datoria SUA a adaugat joi o noua urgenta negocierilor in curs de desfasurare a plafonului datoriilor dintre Casa Alba si republicanii din Congres, cu doar sapte zile inainte ca Statele Unite sa se confrunte cu o amenintare iminenta de nerespectare a platii datoriilor, transmite CNBC.

Economia SUA, pusa sub supraveghere: Fitch ar putea retrograda rating-ul AAA, din cauza datoriilor publice

Agentia de evaluare financiara Fitch Ratings a decis sa plaseze sub supraveghere ratingul AAA al Statelor Unite, cel mai ridicat posibil, din cauza riscului unei incapacitati de plata, relateaza AFP, citata de Agerpres.

Nicusor Dan: Toata lumea economica se uita la Fitch. Agentia de rating a spus despre Bucuresti ca apreciaza planul de investitii si i-a dat calificativul Puternic. Ne confirma ca suntem o investitie sigura (VIDEO)

Agentia de rating Fitch a spus despre Bucuresti ca apreciaza planul de investitii si i-a dat calificativul Puternic, a declarat primarul general Nicusor Dan, miercuri seara, pe B1 TV, la Buna, Romania! cu Radu Buzaianu si Razvan Zamfir.

Nicusor Dan: Fitch a imbunatatit profilul de credit al Bucurestiului o clasa mai sus decat ratingul national. Agentia a remarcat si performanta operationala solida a orasului si planul de investitii ambitios

Nicusor Dan, primarul general al Capitalei, a anuntat ca Fitch, una dintre cele mai importante agentii de rating din lume, a imbunatatit profilul individual de credit al Bucurestiului de la bbb+ la a, o clasa mai sus decat ratingul national. Acest lucru denota o capacitate mare de indeplinire a obligatiilor, a explicat primarul. Totodata, Fitch a remarcat si performanta operationala solida a orasului si un plan de investitii ambitios, a mai precizat Dan.

Nicusor Dan, anunta ca Fitch a imbunatatit profilul individual de credit al Bucurestiului de la bbb+ la a

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, anunta ca agentia de rating Fitch a imbunatatit profilul individual de credit al Bucurestiului de la bbb+ la a, o clasa mai sus decat ratingul national, avand semnificatia unei mari capacitati de indeplinire a obligatiilor, .

Fitch a imbunatatit perspectiva de la negativa la stabila pentru Bucuresti, Brasov, Oradea si Buzau

Agentia de rating Fitch a imbunatati perspectiva de la negativa la stabila pentru Capitala, si alte trei orase, relateaza Agerpres.

Banca din Romania care va avea dobanda fixa la imprumuturi. Rata nu se va mai mari

Conform celor mai recente date publicate de Fitch Credit Ratings, care a confirmat IDR-urile pe termen lung in valuta si in moneda locala, Garanti BBVA,una din marile banci din Romania, a primit doua noi rating-uri, B si, respectiv, B+ si a lasat perspectiva neschimbata la negativ la data de 24 februarie 2023. De asemenea, agentia .

Fitch a oferit orasului Resita un rating BBB minus

Fitch Ratings a atribui ieri orasului Resita din Romania un rating BBB minus pentru datoria pe termen lung in valuta si moneda locala, cu perspectiva stabila, informeaza un comunicat al agentiei de evaluare financiara.

Fitch a imbunatatit perspectiva ratingurilor BCR si BRD la stabila

Fitch Ratings a imbunatatit perspectiva atribuita ratingurilor pentru datoriile pe termen lung IDR) de la negativa la stabila pentru Banca Comerciala Romana BCR) si BRD-Groupe Societe Generale BRD), si a confirmat ratingurile la BBB plus,.

Marcel Ciolacu: Dupa 3 ani, am reusit sa stabilizam lucrurile si sa revenim la o perspectiva stabila pentru Romania

Marcel Ciolacu isi asuma meritele pentru imbunatatirea ratingului de tara. Presedintele PSD a postat un mesaj pe pagina de Facebook in care a afirmat ca perspectiva stabila este rezultatul eforturilor depuse de actuala guvernare. Totusi, liderul social-democratilor a atras atentia ca romanii trebuie sa ramana modesti si cumpatati. De la negativ la stabil! Agentia de rating Fitch a imbunatatit perspectiva de tara a Romaniei si a reconfirmat ratingul. Aceasta este diferenta dintre actuala coalitie de guvernare si dezastrul facut de niste gnomi guralivi de dreapta, aflati intamplator in niste functii publice. Dupa 3 ani, am reusit sa stabilizam lucrurile si sa revenim la o perspectiva stabila pentru Romania. Asta inseamna ca investitorii se vor uita cu si mai mare incredere la Romania, vom continua sa ne dezvoltam intr-un ritm mai accelerat si vom putea creste mai mult salariile angajatilor romani. Este un semnal bun din partea agentiilor de rating internationale. Dar trebuie sa ramanem modesti si cumpatati si sa continuam sa luam masuri pentru oameni si economie, a scris Marcel Ciolacu pe pagina de Facebook.

Marcel Ciolacu: Agentia de rating Fitch a imbunatatit perspectiva de tara a Romaniei si a reconfirmat ratingul

Liderul PSD Marcel Ciolacu a afirmat, dupa ce Agentia de rating Fitch a reconfirmat ratingul Romaniei si a revizuit perspectiva de tara de la negativa la stabila, ca aceasta este diferenta intre actuala coalitie de guvernare si dezastrul facut niste gnomi guralivi de dreapta.

Marcel Ciolacu: De la negativ la stabil! Agentia de rating Fitch a imbunatatit perspectiva de tara a Romaniei

Agentia de rating Fitch a imbunatatit perspectiva de tara a Romaniei si a reconfirmat ratingul, a transmis liderul PSD, Marcel Ciolacu.

Ratingul Romaniei, reconfirmat la minus

Agentia de rating Fitch a reconfirmat ratingul aferent datoriei guvernamentale a Romaniei la BBB-F3 pentru datoria pe termen lung si scurt in valuta si a revizuit perspectiva de tara de la negativa la stabila, a anuntat Ministerul Finantelor. Aceasta este prima modificare in sens pozitiv a perspectivei ratingului Romaniei operata de aceasta agentie din aprilie .

Agentia de rating Fitch a reconfirmat ratingul suveran al Romaniei. Nicolae Ciuca: Prima imbunatatire, dupa aproape trei ani

Decizia Agentiei de rating Fitch reprezinta si un semnal de incredere in perspectivele de crestere economica, fundamentate pe continuarea programelor guvernamentale si sustinerea oportunitatilor de dezvoltare ale Romaniei, transmite premierul Nicolae Ciuca.

Nicolae Ciuca: Agentia de rating Fitch a operat, dupa aproape trei ani, prima imbunatatire a ratingului Romaniei

Premierul Nicolae Ciuca a precizat ca agentia de rating Fitch a operat, dupa aproape trei ani, prima imbunatatire a ratingului Romaniei si a revizuit perspectiva de tara de la negativa la stabila.

Ciuca: Agentia de rating Fitch a revizuit perspectiva de tara de la negativa la stabila

Premierul Nicolae Ciuca a anuntat ca Agentia de rating Fitch a revizuit perspectiva de tara a Romaniei de la negativa la stabila, sustinand ca decizia reprezinta un semnal de incredere in perspectivele de crestere economica ale tarii.

Agentia de rating Fitch a reconfirmat ratingul suveran al Romaniei si a revizuit perspectiva de tara de la negativa la stabila

Agentia de rating Fitch a reconfirmat in data de 24 martie 2023 ratingul aferent datoriei guvernamentale a Romaniei la BBB-F3 pentru datoria pe termen lung si scurt in valuta si a revizuit perspectiva de tara de la negativa la stabila. Aceasta este.

Agentia de rating Fitch a revizuit perspectiva de tara a Romaniei de la negativa la stabila

Agentia de rating Fitch a reconfirmat ratingul suveran al Romaniei si a revizuit perspectiva de tara de la negativa la stabila, anunta Ministerul Finantelor, precizand ca decizia este determinata de stabilizarea datoriei publice si implementarea unor politici menite sa asigure o consolidare fiscala graduala, precum si de stabilitatea politica si de reducerea riscurilor privind razboiul din Ucraina si o criza energetica.

Agentia Fitch a ridicat perspectiva de tara a Romaniei de la negativa la stabila

Agentia de rating Fitch a reconfirmat ratingul aferent datoriei guvernamentale a Romaniei la BBB-F3 pentru datoria pe termen lung si scurt in valuta si a revizuit perspectiva de tara de la negativa la stabila, a anuntat, sambata, Ministerul Finantelor.

Fitch a reconfirmat ratingul Romaniei la BBB minus si a revizuit perspectiva de tara de la negativa la stabila

Agentia de rating Fitch a reconfirmat ratingul aferent datoriei guvernamentale a Romaniei la BBB-F3 pentru datoria pe termen lung si scurt in valuta si a revizuit perspectiva de tara de la negativa la stabila, a anuntat, sambata, Ministerul Finantelor.

actualitate, 07:45

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
watchshop.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2023 Libnet.roibNet.ro

( 0,1708 seconds )