Libnet.ro
watchshop.ro

21:00

Realitate trista - violenta impotriva femeilor este in crestere

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Realitate trista - violenta impotriva femeilor este in crestere

Printre efectele secundare ale crizei sanitare se numara si cresterea gradului de violenta in familie. Numarul femeilor care au fost victime ale violentei domestice a crescut cu 10% in 2021, conform celor mai recente date ale Politiei Romania. continuă pe Ziarul Bursa

VIDEO Va doresc capace in cap pentru ca se pare ca asta meritati, sincer. Instigare la violenta impotriva femeilor din partea autorului unui roman despre violenta domestica Editura retrage cartea de pe piata

Va doresc sa aveti barbati care in momentul in care vin de la munca sa va ia la palme. Cu mese, cu scaune, cu capace, a spus intr-un live pe Facebook actorul George Burcea, instigand la violenta impotriva femeilor. Cuvintele instigatoare au fost spuse fix in timpul unui LIVE despre romanul sau Scrisoare catre Ceausescu, care are ca tema violenta domestica . Derapajul actorului a fost semnalat initial de activista Alina Dumitriu, iar marti seara editura Hyperliteratura a anuntat ca a decis retragerea de piata a cartilor sale.

NICOLAE CIUCA: Condamn cu fermitate violenta impotriva femeilor si comportamentul abuziv

Premierul Nicolae Ciuca se pronunta cu fermitate impotriva violentei la care sunt supuse unele dintre femei si a comportamentului abuziv, discriminatoriu, pe care le considera intolerabile pentru o societate democratica, potrivit Agerpres.

Nicolae Ciuca, la prima sedinta a noului cabinet: Guvernul Romaniei condamnaorice fel de violenta impotriva femeilor

Premierul Nicolae Ciuca a condus prima sedinta de Guvern de la investirea Guvernului.

Ziua Internationalapentru Eliminarea Violentei impotriva Femeilor:in ultimii 8 ani, 426 de femei au fost ucise de un membru al familiei

25 noiembrie esteZiua Internationala pentru Eliminarea Violentei impotriva Femeilor. ONG-urile din cadrul Retelei VIF atrag atentia ca pandemiade COVID-19 a sporit numarul de cazuri de violenta impotriva femeilor. Prin urmare, este nevoie de eforturi sustinute si de masuri mai ferme pentru preventia si combaterea fenomenului.

Editura care i-a publicat cartea lui George Burcea o retrage de pe piata,dupa ce actorul a instigat la violenta impotriva femeilor

Editura Hyperliteratura a decis retragerea de pe piata a cartii Scrisoare catre Ceausescu, scrisa de George Burcea, dupa ce actorul a postat pe Facebook un indemn la violenta impotriva femeilor.

carturesti.ro

actualitate, 21:00

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,1536 seconds )