Libnet.ro
UNICEF

21:15

Recep Tayyip

Libnet Ro
Erdogan, discutie cu Vladimir Putin. Liderul Turciei a cerut o incetare imediata a razboiului din Ucraina A fost abordata si situatia din Siria

Erdogan, discutie cu Vladimir Putin. Liderul Turciei a cerut o incetare imediata a razboiului din Ucraina A fost abordata si situatia din Siria

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a facut apel la o incetare imediata a razboiului din Ucraina, intr-o convorbire telefonica de sambata cu omologul sau rus, Vladimir Putin, relateaza Politico. Erdogan si Putin au discutat despre razboiul din Ucraina si situatia din Siria .

Putin s-a conversat telefonic cu Erdogan

Presedintele rus Vladimir Putin a purtat o convorbire telefonica cu omologul sau turc Recep Tayyip Erdogan, a informat sambata Kremlinul, potrivit Reuters. Erdogan i-a multumit lui Putin pentru atitudinea pozitiva fata de prelungirea acordului de export al cerealelor prin Marea Neagra si si-a aratat intelegerea fata de pozitia de principiu a partii ruse fata de .

Putin si Erdogan au discutat telefonic despre acordul privind exportul cerealelor

Presedintele rus Vladimir Putin a purtat o convorbire telefonica cu omologul sau turc Recep Tayyip Erdogan, a informat sambata Kremlinul.

Kremlinul anunta ca Putin si Erdogan au discutat la telefon. Subiectele abordate

Presedintele rus Vladimir Putin a purtat o convorbire telefonica cu omologul sau turc Recep Tayyip Erdogan, a informat sambata Kremlinul.

Putin promite ca Rusia va livra gratuit Africii cerealele necesare daca acordul asupra exporturilor ucrainene nu va fi prelungit

Presedintele rus Vladimir Putin a promis luni ca Rusia va livra Africii toata cantitatea de cereale necesara daca acordul asupra exporturilor ucrainene nu va fi prelungit dupa doua luni, la finalul extinderii anuntate sambata de omologul sau turc Recep Tayyip Erdogan.

Vladimir Putin: Rusia va livra gratuit Africii cerealele necesare daca acordul asupra exporturilor ucrainene nu va fi prelungit

Presedintele rus Vladimir Putin a promis astazi ca Rusia va livra Africii toata cantitatea de cereale necesara daca acordul asupra exporturilor ucrainene nu va fi prelungit dupa doua luni, la finalul extinderii anuntate sambata de omologul sau turc Recep Tayyip Erdogan.

Presedintele turc anunta prelungirea acordului international privind exportul de cereale ucrainene

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a anuntat astazi prelungirea acordului international privind exportul de cereale ucrainene.

Erdogan declara ca a avut loc prelungirea acordului international privind exportul de cereale ucrainene

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a anuntat sambata prelungirea acordului international privind exportul de cereale ucrainene, informeaza Reuters si AFP. Liderul turc a facut anuntul in cadrul unui discurs televizat, fara a preciza durata prelungirii, care potrivit unui responsabil ucrainean va fi de inca 120 de zile. in urma discutiilor cu cele doua parti, am .

Acordul international privind exportul de cereale ucrainene, prelungit. Anuntul presedintelui turc

Presedintele turc, Recep Tayyip Erdogan, a anuntat sambata prelungirea acordului international privind exportul de cereale ucrainene. Liderul turc a facut anuntul in cadrul unui discurs televizat, fara a preciza durata prelungirii, care potrivit unui responsabil ucrainean va fi de inca 120 de zile.

Acordul dintre Ucraina si Rusia privind exportul de cereale prin Marea Neagra a fost prelungit, anunta Erdogan

Acordul international privind exportul de cereale ucrainene va fi prelungit, a anuntat sambata presedintele turc Recep Tayyip Erdogan, potrivit Reuters. Acordul international privind exportul de cereale va fi prelungit Potrivit unui responsabil ucrainean, acordul va fi prelubgit inca 120 de zile. in urma discutiilor cu cele doua parti, am asigurat prelungirea acordului care urma sa ia sfarsit pe 19 martie, a spus Erdogan in discursul sustinut la Canakkale.

Erdogan si-a dat acordul pentru aderarea Finlandei la NATO; Suedia mai asteapta

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a anuntat vineri ca si-a dat in cele din urma acordul pentru aderarea Finlandei la NATO, parlamentul de la Ankara urmand sa ratifice aderarea acestei tari, nu insa si pe cea a Suediei, transmite Reuters, preluat.

Erdogan si-a dat acordul pentru aderarea Finlandei la NATO. Decizia in privinta Suediei

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a anuntat vineri ca si-a dat in cele din urma acordul pentru aderarea Finlandei la NATO, parlamentul de la Ankara urmand sa ratifice aderarea acestei tari.

Turcia si-a tinut promisiunea: Finlanda a primit votul Ankarei pentru aderarea la NATO

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a anuntat, vineri, acceptul acordat aderarii Finlandei la NATO. Astfel, Parlamentul turc a supus la vot ratificarea cererii de aderare la Alainta Nord-Atlantica a statului nordic, relateaza AFP. Am decis sa incepem procesul de aderare al Finlandei la NATO in Parlamentul nostru, a anuntat acesta, la Ankara, in compania presedintele finlandez Sauli Niinisto, sosit in Turcia pentru a asista la acest moment.

Erdogan cere Parlamentului turc sa ratifice aderarea la NATO a Finlandei

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a dat vineri unda verde aderarii Finlandei la NATO, supunand votului Parlamentului turc ratificarea cererii de aderare la Alianta Nord-Atlantica a Helsinki.

Viktor Orban, discutii cu Erdogan. Turcia si Ungaria, singurele tari care impiedica aderarea Suediei si Finlandei la NATO

Premierul Ungariei, ViKtor Orban, se afla joi in Turcia, pentru discutii cu presedintele Recep Tayyip Erdogan. Vizita sa are loc in aceeasi zi in care presedintele Finlandei, Sauli Niinisto,.

Presedintele sirian se va intalni cu Erdogan cu conditia retragerii trupelor turce din Siria

Presedintele sirian Bashar al-Assad s-a declarat deschis unei intrevederi cu liderul turc Recep Tayyip Erdogan, cu conditia ca acesta din urma sa ordone retragerea trupelor turce din nordul Siriei.

Finlanda anunta ca Turcia a luat decizia de a aproba aderarea sa la NATO

Turcia si presedintele sau, Recep Tayyip Erdogan, au luat decizia privind aderarea Finlandei la NATO, care va fi anuntata oficial vineri in timpul unei vizite a presedintelui finlandez, a anuntat Helsinki miercuri, relateaza AFP.

Finlanda anunta ca Turcia a luat decizia de a aproba aderarea sa la NATO

Turcia si presedintele sau, Recep Tayyip Erdogan, au luat decizia privind aderarea Finlandei la NATO, care va fi anuntata oficial vineri in timpul unei vizite a presedintelui finlandez, a anuntat Helsinki miercuri, relateaza AFP si Agerpres.

Finlanda anunta acordul Turciei de a intra in NATO. Erdogan confirma

Presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a luat decizia privind aderarea Finlandei la NATO: aceasta va fi anuntata oficial vineri in timpul unei vizite a presedintelui finlandez, relateaza AFP. Turcii au sperat ca voi fi acolo pentru a primi raspunsul cand isi vor anunta decizia. Bineinteles, am acceptat invitatia si voi merge pentru a primi expresia intentiilor lor, a transmis presedintele finlandez Sauli Niinisto intr-un comunicat. Erdogan confirma promisiunea .

Turcia anunta ca a luat decizia de a aproba aderarea Finlandei la NATO

Presedintele finlandez Sauli Niinisto a declarat miercuri, 15 martie, ca Turcia a decis sa aprobe aderarea Finlandeni la NATO. Niinisto se va deplasa saptamana aceasta la Istanbul pentru a astepta decizia finala a presedintelui Recep Tayyip Erdogan. Turcii au sperat ca voi fi acolo pentru a le primi raspunsul cand isi vor anunta decizia. Bineinteles, .

actualitate, 21:15

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
watchshop.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2023 Libnet.roibNet.ro

( 0,1718 seconds )