Libnet.ro
UNICEF

06:15

Reconfirmat Ratingul

Libnet Ro
Marcel Ciolacu: Dupa 3 ani, am reusit sa stabilizam lucrurile si sa revenim la o perspectiva stabila pentru Romania

Marcel Ciolacu: Dupa 3 ani, am reusit sa stabilizam lucrurile si sa revenim la o perspectiva stabila pentru Romania

Marcel Ciolacu isi asuma meritele pentru imbunatatirea ratingului de tara. Presedintele PSD a postat un mesaj pe pagina de Facebook in care a afirmat ca perspectiva stabila este rezultatul eforturilor depuse de actuala guvernare. Totusi, liderul social-democratilor a atras atentia ca romanii trebuie sa ramana modesti si cumpatati. De la negativ la stabil! Agentia de rating Fitch a imbunatatit perspectiva de tara a Romaniei si a reconfirmat ratingul. Aceasta este diferenta dintre actuala coalitie de guvernare si dezastrul facut de niste gnomi guralivi de dreapta, aflati intamplator in niste functii publice. Dupa 3 ani, am reusit sa stabilizam lucrurile si sa revenim la o perspectiva stabila pentru Romania. Asta inseamna ca investitorii se vor uita cu si mai mare incredere la Romania, vom continua sa ne dezvoltam intr-un ritm mai accelerat si vom putea creste mai mult salariile angajatilor romani. Este un semnal bun din partea agentiilor de rating internationale. Dar trebuie sa ramanem modesti si cumpatati si sa continuam sa luam masuri pentru oameni si economie, a scris Marcel Ciolacu pe pagina de Facebook.

Marcel Ciolacu: Agentia de rating Fitch a imbunatatit perspectiva de tara a Romaniei si a reconfirmat ratingul

Liderul PSD Marcel Ciolacu a afirmat, dupa ce Agentia de rating Fitch a reconfirmat ratingul Romaniei si a revizuit perspectiva de tara de la negativa la stabila, ca aceasta este diferenta intre actuala coalitie de guvernare si dezastrul facut niste gnomi guralivi de dreapta.

Marcel Ciolacu: De la negativ la stabil! Agentia de rating Fitch a imbunatatit perspectiva de tara a Romaniei

Agentia de rating Fitch a imbunatatit perspectiva de tara a Romaniei si a reconfirmat ratingul, a transmis liderul PSD, Marcel Ciolacu.

Ratingul Romaniei, reconfirmat la minus

Agentia de rating Fitch a reconfirmat ratingul aferent datoriei guvernamentale a Romaniei la BBB-F3 pentru datoria pe termen lung si scurt in valuta si a revizuit perspectiva de tara de la negativa la stabila, a anuntat Ministerul Finantelor. Aceasta este prima modificare in sens pozitiv a perspectivei ratingului Romaniei operata de aceasta agentie din aprilie .

Agentia de rating Fitch a reconfirmat ratingul suveran al Romaniei. Nicolae Ciuca: Prima imbunatatire, dupa aproape trei ani

Decizia Agentiei de rating Fitch reprezinta si un semnal de incredere in perspectivele de crestere economica, fundamentate pe continuarea programelor guvernamentale si sustinerea oportunitatilor de dezvoltare ale Romaniei, transmite premierul Nicolae Ciuca.

Agentia de rating Fitch a reconfirmat ratingul suveran al Romaniei si a revizuit perspectiva de tara de la negativa la stabila

Agentia de rating Fitch a reconfirmat in data de 24 martie 2023 ratingul aferent datoriei guvernamentale a Romaniei la BBB-F3 pentru datoria pe termen lung si scurt in valuta si a revizuit perspectiva de tara de la negativa la stabila. Aceasta este.

Agentia de rating Fitch a revizuit perspectiva de tara a Romaniei de la negativa la stabila

Agentia de rating Fitch a reconfirmat ratingul suveran al Romaniei si a revizuit perspectiva de tara de la negativa la stabila, anunta Ministerul Finantelor, precizand ca decizia este determinata de stabilizarea datoriei publice si implementarea unor politici menite sa asigure o consolidare fiscala graduala, precum si de stabilitatea politica si de reducerea riscurilor privind razboiul din Ucraina si o criza energetica.

Agentia Fitch a ridicat perspectiva de tara a Romaniei de la negativa la stabila

Agentia de rating Fitch a reconfirmat ratingul aferent datoriei guvernamentale a Romaniei la BBB-F3 pentru datoria pe termen lung si scurt in valuta si a revizuit perspectiva de tara de la negativa la stabila, a anuntat, sambata, Ministerul Finantelor.

Fitch a reconfirmat ratingul Romaniei la BBB minus si a revizuit perspectiva de tara de la negativa la stabila

Agentia de rating Fitch a reconfirmat ratingul aferent datoriei guvernamentale a Romaniei la BBB-F3 pentru datoria pe termen lung si scurt in valuta si a revizuit perspectiva de tara de la negativa la stabila, a anuntat, sambata, Ministerul Finantelor.

Standard Poors reconfirma ratingul Romaniei la BBB- si mentine perspectiva stabila Guvern: Romania este o tara sigura pentru investitii, ofera stabilitate si oportunitati

Standard Poors a reconfirmat ratingul suveran aferent datoriei guvernamentale a Romaniei la BBB-A-3, precum si perspectiva stabila, a transmis Ministerul Finantelor. E un semn ca economia noastra va depasi cu bine aceasta perioada complicata prin care trece intreaga Europa, a declarat ministrul Adrian Caciu PSD).

Standard Poors reconfirma ratingul suveran al Romaniei si mentine perspectiva stabila

Agentia Standard Poors a reconfirmat ratingul suveran aferent datoriei guvernamentale a Romaniei la BBB-A-3 pentru datoria pe termen lung si scurt in moneda locala si valuta, precum si perspectiva stabila, potrivit unui comunicat transmis de Ministerul Finantelor.

Ministerul Finantelor - Standard Poors reconfirma ratingul suveran al Romaniei si mentine perspectiva stabila

Agentia Standard Poors a reconfirmat ratingul suveran aferent datoriei guvernamentale a Romaniei la BBB-A-3 pentru datoria pe termen lung si scurt in moneda locala si valuta, precum si perspectiva stabila, anunta Ministerul Finantelor.

Standard and Poor and s reconfirma ratingul suveran al tarii noastre si mentine perspectiva stabila

Agentia Standard and Poor and s a reconfirmat, ieri, 15 aprilie, ratingul suveran aferent datoriei guvernamentale a tarii noastre la BBB-A-3 pentru datoria pe termen lung si scurt in moneda locala si valuta, precum si perspectiva stabile.

Standard and Poor and s reconfirma ratingul suveran al tarii noastre si mentine perspectiva stabila

Agentia Standard and Poor and s a reconfirmat, ieri, 15 aprilie, ratingul suveran aferent datoriei guvernamentale a tarii noastre la BBB-A-3 pentru datoria pe termen lung si scurt in moneda locala si valuta, precum si perspectiva stabile.

Fitch a reconfirmat ratingul Romaniei la BBB- pentru datoria pe termen lung

Agentia de rating Fitch a reconfirmat ratingul suveran aferent datoriei guvernamentale a Romaniei la BBB- pentru datoria pe termen lung in valuta si perspectiva negativa, informeaza Ministerul Finantelor MF).

Ratingul Romaniei, reconfirmat de agentiile Standard Poor`s si Moody`s. Perspectiva, stabila

Agentia internationala de evaluare financiara Standard Poor`s a reconfirmat ratingul Romaniei pentru datoria pe termen lung si scurt in valuta si in moneda nationala la BBB minusA-3, arata comunicatul publicat de agentie si citat .

Standard Poors si Moodys au reconfirmat ratingul Romaniei. Perspectiva este stabila

Agentia internationala de evaluare financiara Standard Poors a reconfirmat ratingul Romaniei pentru datoria pe termen lung si scurt in valuta si in moneda nationala la BBB minusA-3, potrivit unui comunicat publicat de agentie, scrie Agerpres.

Moody and s a imbun and 227;t and 227;tit perspectiva Romaniei din negativa in stabila

Agentia de rating Moody and s a reconfirmat vineri ratingul suveran aferent datoriei guvernamentale a Romaniei la Baa3P-3 pentru datoria pe termen lung si scurt in moned and 227; local and 227; si valut and 227; si a imbun and 227;t and 227;tit perspectiva din negativ and 227; in stabil and 227;.

Fitch a reconfirmat ratingul de tara al Romaniei si a mentinut perspectiva negativa

Agentia de rating Fitch a publicat in data de 23 aprilie 2021 anuntul de reconfirmare a rating-ului .

Fitch a reconfirmat ratingul de tar and 227; al Romaniei si a mentinut perspectiva negativ and 227;

Agentia de rating Fitch a reconfirmat rating-ul aferent datoriei guvernamentale a Romaniei la BBB-F3 pentru datoria pe termen lung si scurt in valut and 227;, precum si perspectiva negativa, anunta .

actualitate, 06:15

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
watchshop.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2023 Libnet.roibNet.ro

( 0,1651 seconds )