Libnet.ro
UNICEF

15:45

Un refugiat sirian a fost admis la Conservatorul din Bucuresti

B1 B1,
Un refugiat sirian a fost admis la Conservatorul din Bucuresti

Un refugiat sirian venit in Romania in 2013 a fost admis la Conservatorul din Bucuresti, indeplinindu-si astfel cel mai mare vis al sau. Mohamad Zatari vrea sa atraga totodata atentia. continuă pe B1

Doi turisti din Bucuresti, blocati pe un traseu din Muntii Bucegi

Doi turisti din Bucuresti au fost recuperati, duminica seara, de jandarmii montani de pe un traseu din Muntii Bucegi, deoarece au fost surprinsi de lasarea intunericului fara a avea asupra lor nicio.

Ikea vrea sa deschida al doilea magazin din Bucuresti pana la final de 2018. Compania a ales constructorul

IKEA a anuntat ca a incheiat procesul de selectie pentru principalul constructor al magazinului de pe bulevardul Theodor Pallady, fiind vorba despre antreprenorul general Bog65506;Art. IKEA va investi aproximativ 80 de milioane de euro in cel de-al doilea magazin din Bucuresti, care va avea o suprafata de peste 37. 000 de metri patrati si va angaja aproximativ 300 de persoane.

Ce subiecte au picat la admitere la Scoala de Agenti de Politie de la Campina. Pentru prima data in istorie, un candidat a fost admis cu punctaj maxim

Criza acuta de politisti, provocata de valul de pensionari din acest an, a determinat Ministerul de Interne sa ia masuri fara precedent pentru rezolva problema.

30 de migranti, prinsi la Timisoara intr-un tren care venea din Bucuresti si mergea spre Budapesta

Un grup format din peste 30 de migranti din Siria si Irak, printre care si copii, a fost dat jos in Gara Timisoara Nord, duminica dimineata, din trenul care circula pe ruta Bucuresti- Budapesta, ei fiind preluati de Politia Transporturi Feroviare pentru a fi verificati, anunta News. ro. In ultima perioada, tot mai multe grupuri de migranti sunt depistate la Timisoara, in zona centrala a orasului, obisnuind sa doarma in Parcul Botanic.

Baletul clasic Spargatorul de nuci revine pe 3 decembrie la Sala Palatului din Bucuresti! (P)

Fascinta poveste a Spargatorului de nuci va fi din nou pusa in scena pe 3 decembrie, la Bucuresti: spectacolul de balet clasic ce istoriseste, in doua acte.

IKEA va investi 80 de milioane de euro pentru al doilea magazin din Bucuresti

IKEA a anuntat ca cel de-al doilea magazin din tara noastra, situat pe bulevardul Theodor Pallady, va fi construit de antreprenorul general Bog 'Art, iar odata cu incheierea licitatiei se afla mai aproape de inceperea constructiei. Compania anunta ca investitia va fi de 80 de milioane de euro, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei.

O femeie insarcinata a fost data afara din restaurant pentru ca a incalcat codul vestimentar. Cum s-a imbracat femeia

Unei femei din Washington i s-a cerut sa paraseasca un restaurant pentru ca purta un top nepotrivit, ea fiind insarcinata in luna a saptea. Charisha Gobin a declarat ca a mers la restaurant.

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )