Libnet.ro
UNICEF

08:15

Regatul Unit

Libnet Ro
Londra anunta ca analizeaza activ posibilitatea de a trimite Ucrainei avioane britanice

Londra anunta ca analizeaza activ posibilitatea de a trimite Ucrainei avioane britanice

Prim-ministrul britanic Rishi Sunak l-a rugat pe secretarul apararii, Ben Wallace, sa analizeze ce avioane ar putea Londra sa ofere Regatul Unit sa ofere Ucrainei, a anuntat purtatorul de cuvant al premierului, potrivit The Guardian. Londra analizeaza activ posibilitatea de a trimite Ucrainei avioane britanice .

Regatul Unit impune o noua serie de sanctiuni impotriva unor indivizi si entitati ruse

Regatul Unit a anuntat astazi ca a impus o noua serie de sanctiuni impotriva elitelor din cadrul armatei ruse si de la Kremlin, printre care sase entitati ce furnizeaza echipament militar, inclusiv drone, pentru invazia rusa asupra Ucrainei.

Zelenski a ajuns la Londra intr-o vizita surpriza

ACTUALIZARE Volodimir Zelenski a primit un cadou simbolic de la premierul britanic Rishi Sunak, in amintirea reginei Elisabeta a II-a --- *ACTUALIZARE Volodimir Zelenski a fost primit de Regele Charles al III-lea la Palatul Buckingham --- *ACTUALIZARE Volodimir Zelenski le cere aliatilor Ucrainei avioane de lupta, in contextul vizitei la Londra --- *ACTUALIZARE Regatul Unit impune o noua serie de sanctiuni impotriva unor indivizi si entitati ruse --- Presedintele Volodimir Zelenski a ajuns, astazi, la Londra, in a doua sa vizita oficiala intr-o tara straina de cand a inceput invazia ruseasca in Ucraina.

Marea Britanie, o noua serie de sanctiuni impotriva Rusiei

Regatul Unit a anuntat miercuri ca a impus o noua serie de sanctiuni impotriva elitelor din cadrul armatei ruse si de la Kremlin, printre care entitati ce furnizeaza Moscovei echipament militar.

Elitele ruse din cadrul armatei si de la Kremlin, sanctionate de Regatul Unit

Marea Britanie a anuntat miercuri ca a impus o noua serie de sanctiuni impotriva elitelor din cadrul armatei ruse si de la Kremlin, printre care sase entitati ce furnizeaza echipament militar, inclusiv drone, pentru invazia rusa asupra Ucrainei, informeaza Reuters.

Zelenski, vizita-supriza in Marea Britanie

Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski este asteptat miercuri in Regatul Unit pentru a doua sa vizita in strainatate de la inceputul invaziei ruse acum aproape un an, a anuntat guvernul britanic.

Zelenski, vizita-surpriza in Regatul Unit. Londra anunta ca va antrena militari ucraineni pe avioane NATO

Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski face miercuri prima vizita in Marea Britanie de la invazia Ucrainei de catre Rusia, in urma cu aproape un an, relateaza The Associated Press si Reuters.

Revolut: Clientii care investesc in cripto vor fi recompensati

Revolut va oferi recompense clientilor care investesc in criptomonede. Noul instrument se numeste Staking si e disponibil pentru utilizatorii din Regatul Unit si Spatiul Economic European SEE), inclusiv Romania. Revolut a fost evaluata la aproximativ 33 de miliarde de dolari in ultima runda de finantare cunoscuta din 2021, iar compania a devenit cel mai valoros .

Functie noua la Revolut: Cei care investesc in cripto primesc recompense

Revolut lanseaza un nou instrument, numit Staking, dedicat celor care investesc in criptomonede, disponibil pentru utilizatorii din Regatul Unit si Spatiul Economic European SEE), inclusiv Romania.

Revolut lanseaza crypto staking pentru europenii posesorii sai de carduri

Platforma Revolut, cu 25 de milioane de clienti la nivel global, a introdus crypto staking un fel de depozit bancar) pentru clientii sai din Regatul Unit si din Spatiul Economic European SEE). Este de asteptat ca functia sa fie activa chiar in aceasta saptamana, permitand utilizatorilor sa genereze venituri din activele lor cripto in timpul fazei sale de testare soft, conform cointelegraph. Staking-ul este disponibil in prezent pentru DOT, XTZ, ADA si ETH, cu randamente cuprinse intre 2,99% si 11,65% .

Consiliul Afaceri Generale al UE se reuneste luni, la Bruxelles. Prioritatile presedintiei suedeze, pe ordinea de zi

Consiliul Afaceri Generale al Uniunii Europene CAG) se reuneste la 6 februarie 2023, la Bruxelles, pentru a discuta despre urmatoarea reuniune a Consiliului European, despre relatiile dintre UE si Regatul Unit si despre prioritatile presedintiei suedeze.

Premierul Irlandei spune ca acordul vamal Regatul Unit-UE nu a fost incheiat

Faptul ca partile sunt aproape de a rezolva disputa privind statutul special al Irlandei de Nord dupa Brexit a fost dezbatut anterior de ziarul The Times.

Atentionare pentru romanii care vor sa mearga in Marea Britanie. Greva anuntata la Politia de Frontiera

O atentionare de calatorie emisa de Ministerul Afacerilor Externe MAE) vizeaza romanii care vor sa tranziteze sau sa calatoreasca Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord. Politia de Frontiera britanica Border Force) a anuntat organizarea unor greve miercuri si joi.

MAE, atentionare de calatorie pentru romanii care vor sa mearga in Marea Britanie

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau intentioneaza sa calatoreasca in Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord ca, miercuri si joi, Politia de Frontiera britanica Border Force) a anuntat organizarea unei greve.

Atentionare de calatorie, in Marea Britanie: Greva Politiei de Frontiera

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau intentioneaza sa calatoreasca in Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord ca, in perioada 1 2 februarie, politia de frontiera britanica Border Force) a anuntat organizarea unei greve. Politistii englezi organizeaza o greva .

Casa regala britanica l-a insarcinat pe cel mai inalt prelat al tarii sa medieze scandalul cu printul Harry si Meghan Markle

Monarhia britanica l-a insarcinat pe arhiepiscopul de Canterbury cu misiunea de a-i convinge pe printul Harry si sotia sa, Meghan Markle, sa participe la incoronarea regelui Charles III in luna mai, scrie presa din Regatul Unit, citata de News. ro.

Romanii din Regatul Unit ar fi primit in mod eronat ajutoare financiare de la stat. Cum a fost posibil

Este posibil ca peste 140. 000 de cetateni ai UE din Regatul Unit sa restituie milioane de lire sterline intrucat au beneficiat de acesti bani din cauza unei erori de la Ministerul de Interne.

REGATUL UNIT: Premierul Rishi Sunak il demite pe presedintele Partidului Conservator din guvern

Prim-ministrul britanic Rishi Sunak l-a demis astazi din guvern pe ministrul fara portofoliu si presedintele Partidului Conservator, Nadhim Zahawi, dupa ce o investigatie independenta a descoperit o incalcare grava a Codului ministerial.

Regatul Unit: Premierul Rishi Sunak il demite pe presedintele Partidului Conservator din guvern

Prim-ministrul britanic Rishi Sunak l-a concediat duminica din guvern pe ministrul fara portofoliu si presedintele Partidului Conservator Nadhim Zahawi dupa ce o investigatie independenta a descoperit o incalcare grava a Codului ministerial, relateaza Reuters, DPA si AFP.

Clientii Revolut primesc noi beneficii. Despre ce este vorba

Revolut, super aplicatia financiara cu peste 25 de milioane de clienti la nivel global, lanseaza un nou plan financiar special conceput pentru clientii sofisticati din Regatul Unit si Spatiul Economic European SEE). Noul produs, care aduce si mai multe beneficii pentru clienti, va deveni disponibil la nivel extins in primavara 2023. Clientii noi si existenti .

actualitate, 08:15

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
watchshop.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2023 Libnet.roibNet.ro

( 0,1578 seconds )