Libnet.ro
UNICEF

10:45

Regele pastelor din Italia, jefuit cu el in casa. Cum au reusit hotii sa fuga cu banii si cu bijuteriile acestuia

Antena3 Antena3,
Regele pastelor din Italia, jefuit cu el in casa. Cum au reusit hotii sa fuga cu banii si cu bijuteriile acestuia

Regele pastelor, unul dintre cei mai prosperi oameni de afaceri din Italia, a fost jefuit. Hotii, cinci la numar, au reusit sa fure o suma importanta de bani si mai multe obiecte pretioase. continuă pe Antena3

Regele pastelor din Italia, jefuit in vila sa: A fost un moment traumatizant. Cand iti intra in casa si iti rapesc familia, este grav

Saturnino De Cecco, cunoscut sub porecla regele pastelor, a fost jefuit in vila sa din Abruzzo de patru barbati inarmati. Acesta a fost amenintat si fortat sa deschida seiful din locuinta, in timp ce sotia si fiica sa de cinci ani au fost tinute in captivitate in bucatarie. Hotii au reusit sa fure bani, bijuterii, ceasuri de lux si alte obiecte de valoare .

Regele pastelor din Italia, jefuit in locuinta sa: 40 de minute de teroare

Saturnino De Cecco, cunoscut drept regele pastelor, a fost jefuit in vila sa din Abruzzo, unde a fost amenintat si fortat de catre patru barbati inarmati sa deschida seiful din locuinta, in timp ce sotia si fiica sa de cinci ani au fost sechestrate in bucatarie, conform ANSA si La Reppublica.

actualitate, 10:45

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
watchshop.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2023 Libnet.roibNet.ro

( 0,1259 seconds )