Libnet.ro
UNICEF

23:15

Renewable Energy

Libnet Ro
Consiliul Concurentei a autorizat preluarea unor companii din domeniul energiei regenerabile de catre Enery Power Holding

Consiliul Concurentei a autorizat preluarea unor companii din domeniul energiei regenerabile de catre Enery Power Holding

Consiliul Concurentei a aprobat tranzactia prin care Enery Power Holding GmbH preia companiile Power L. ONE, Rott Energy, Zagra Hidro, Corabia Solar, Holrom Renewable Energy si East Wind Farm.

STUDIU EY: Conditiile volatile accelereaza piata mondiala a energiei regenerabile

Cel mai recent studiu EY Renewable Energy Country Attractiveness Index RECAI 60) arata ca guvernele din intreaga lume isi accelereaza programele de energie regenerabila pentru a contribui la reducerea dependentei de energia importata, in contextul tensiunilor geopolitice si al incertitudinii economice continue.

EY: Crizele globale au accelerat proiectele in domeniul energiilor regenerabile

Cel mai recent studiu EY Renewable Energy Country Attractiveness Index RECAI 60) arata ca guvernele din intreaga lume isi accelereaza programele de energie regenerabila pentru a contribui la reducerea dependentei de energia importata, in contextul.

INVL Renewable Energy Fund vrea sa investeasca 350 de milioane de euro in parcuri fotovoltaice, in Romania

Criza energiei aduce investitii masive in energii regenerabile. Fondul INVL Renewable Energy Fund I ar putea dezvolta parcuri totalizand peste 442 MW - aproape o treime din capacitatile actuale fotovoltaice de productie a energiei electrice.

INVL Renewable Energy Fund I cumpara un proiect pentru un parc fotovoltaic de 174 MW in tara noastra

INVL Renewable Energy Fund I, administrat de INVL Asset Management, a incheiat un acord pentru achizitionarea unui proiect de parc fotovoltaic de 174 de megawati MW) in Romania.

INVL Renewable Energy Fund I cumpara sase proiecte de parcuri solare in Romania

INVL Renewable Energy Fund I, administrat de INVL Asset Management si care investeste in proiectedin domeniul energiei regenerabile, continua sa investeasca activ in Romania a semnat doua contracte pentru achizitia a sase proiecte de parcuri solare cu o capacitate totala de 102,7 megawati MW). Aceste tranzactii ridica portofoliul proiectelor INVL Renewable Energy Fund I .

INVL Renewable Energy Fund I cumpara sase proiecte de parcuri solare in Romania. Cand vor incepe sa produca energie

INVL Renewable Energy Fund I, administrat de INVL Asset Management si care investeste in proiecte din domeniul energiei regenerabile, a semnat doua contracte pentru achizitia a sase proiecte de parcuri solare cu o capacitate totala de 102,7 megawati MW).

INVL Renewable Energy Fund I cumpara sase proiecte de parcuri solare in tara noastra

INVL Renewable Energy Fund I, administrat de INVL Asset Management si care investeste in proiecte din domeniul energiei regenerabile, continua sa investeasca activ in Romania .

Consiliul Concurentei analizeaza preluarea unor companii de catre Energy Power Holding GMBH

Consiliul Concurentei analizeaza tranzactia prin care Enery Power Holding GmbH preia societatile Power L. ONE, Rott Energy, Zagra Hidro, Corabia Solar, Holrom Renewable Energy si East Wind Farm.

Fondul INVL Renewable Energy Fund I va investi 120 de milioane de euro in centralele solare din tara noastra

Fondul INVL Renewable Energy Fund I, administrat de INVL Asset Management, cea mai mare companie de gestionare a activelor din Lituania, isi incepe activitatea in tara noastra si intentioneaza sa investeasca aproximativ 120 de milioane de euro in dezvoltarea parcurilor solare pe care le-a achizitionat.

RAPORT IRENA: Electrificarea inteligenta cu surse de energie regenerabila

Ultimul raport al IRENA International Renewable Energy Agency) arata ca procesul de electrificare este prioritar pe termen mediu - lung pentru a aduce sistemul energetic pe calea de mentinere a cresterii temperaturilor globale sub 2 C, conform unui comunicat remis redactiei.

Studiu EY: Europa de Est isi intensifica eforturile in atingerea tintei de emisii net zero. Romania ocupa primul loc in energie regenerabila

Productia de energie electrica din surse regenerabile va atinge in acest an cel mai rapid ritm inregistrat din anii 70, potrivit estimarilor celei de-a 58-a editii a studiului Renewable Energy Country Attractiveness Index RECAI).

Studiu EY: Romania ocupa primul loc in Europa de Est la energia regenerabila

Productia de energie electrica din surse regenerabile va atinge in acest an cel mai rapid ritm inregistrat din anii 70, potrivit estimarilor celei de-a 58-a editii a studiului Renewable Energy Country Attractiveness Index RECAI). Dar, si cheltuielile alocate infrastructurii de retea ar trebui sa creasca semnificativ pentru o integrare eficienta a resurselor si pentru atingerea .

Siemens preia detinerea Iberdrola la Siemens Gamesa

Conglomeratul industrial german Siemens AG va prelua detinerea companiei spaniole Iberdrola SA la Siemens Gamesa Renewable Energy SA SGRE), producator de energie regenerabila, conform Reuters.

PENTRU ATINGEREA OBIECTIVULUI DE NEUTRALITATE A EMISIILOR EY: Este nevoie de investitii in electrificarea transporturilor si sistemelor de incalzire

Pentru atingerea obiectivului de neutralitate a emisiilor, sunt necesare investitii nu numai in productia de energie regenerabila, ci si in electrificarea transporturilor si a sistemelor de incalzire, in productia de energie din hidrogen si in infrastructura pentru retele inteligente, potrivit celei de-a 54-a editii a raportului EY Renewable Energy Country Attractiveness Index RECAI).

Statele Unite depasesc India in clasamentul celor mai atractive piete pentru investitii in energie regenerabila. Romania nici nu apare in clasament

China se mentine pe primul loc, pentru a treia oara consecutiv, in clasamentul bianual al celor mai atractive 40 de piete din lume pentru investitii in energie regenerabila, conform ultimului raport EY Renewable energy country attractiveness index RECAI). Romania, insa, nici nu apare in acest clasament.

FOTO Noua bijuterie navala, de 200 de milioane de euro, care se construieste la santierul naval din Galati

Este vorba de a doua nava din seria SOV 9020 destinate operatiunilor maritime speciale din domeniul energiilor neconventionale. Beneficiar al navei este compania britanica Bibby Marine Services, care o va folosi pentru deservirea a doua parcuri eoliene uriase - Hohe See si Albatros - care apartin concernului german Siemens Gamesa Renewable Energy EnBW.

Romania iese din top 40 tari atractive pentru proiecte de energie regenerabila

Romania pierde din atractivitatea pentru investitii in proiecte de energie regenerabila, parasind topul celor mai atractive 40 de tari din acest sector, dupa ce, anul trecut, s-a clasat pe locul 34, se arata in raportul bianual EY Renewable energy country attractiveness index RECAI), potrivit unui comunicat de presa trimis redactiei.

Romania a coborat 22 de pozitii in clasamentul pietelor atractive pentru investitii in energie regenerabila

Romania a coborat pe pozitia 35 in clasamentul celor mai atractive piete din lume pentru investitii in energie regenerabila, conform ultimului raport EY, Renewable energy country attractiveness index RECAI), lansat astazi.

Romania urca un loc in clasamentul trimestrial al atractivitatii investitiilor

Romania urca un loc in clasamentul trimestrial al atractivitatii investitiilor in proiecte de energie regenerabila - conform EY Renewable energy country attractiveness index RECAI), ajungand pe pozitia 31, de pe locul 32 in editia anterioara.

actualitate, 23:15

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1461 seconds )