Libnet.ro
watchshop.ro

20:30

REPORTAJ investirea Guvernului Ciuca: PNL si-a luat portia de umilinta. Ce si-au reprosat partidele si cum s-a ajuns iar la proteste in Parlament

Adevărul Adevărul,
REPORTAJ investirea Guvernului Ciuca: PNL si-a luat portia de umilinta. Ce si-au reprosat partidele si cum s-a ajuns iar la proteste in Parlament

Guvernul Ciuca a fost investit fara emotii, intr-o sedinta in care PSD s-a comportat ca si cum PNL este inca adversarul sau, in timp ce liberalii au acceptat cu resemnare criticile si au facut apel la unitate. continuă pe Adevărul

Sefa Comisiei Europene, reactie dupa investirea Guvernului Ciuca. Ce a transmis Ursula von der Leyen

Presedinta Comisiei Europene Ursula von der Leyen a postat pe Twitter un mesaj pentru premierul Nicolae Ciuca, felicitandu-l si transmitandu-i ca CE va lucra impreuna cu noul Guvern pentru a gasi solutii impotriva pandemiei si pentru a implementa PNRR.

Ministrii guvernului Ciuca audiati in Parlament

Ministrii guvernului Ciuca sunt audiati in Parlament pe parcursul zilei de miercuri, 24 noiembrie 2021. Audierile celor propusi ca ministri se fac in Comisiile reunite ale Camerelor Parlamentului. Update 15: Ministrii propusi la Externe si la Mediu au fost avizati. Bogdan Aurescu, propus la MAE a avut 31 de voturi favorabile si 11 impotriva, iar .

Nicolae Ciuca, in prima sedinta a Guvernului PSD PNL UDMR: Doresc sa multumesc partidelor care au inteles ca mai presus de orice sunt cetateanul si interesul tarii (VIDEO)

Guvernul PSD PNL UDMR a intrat oficial in prima sa sedinta de la investitura, context in care premierul Nicolae Ciuca a multumit Parlamentului pentru votul dat joi, dar si partidelor politice care au .

VIDEO Prima sedinta a Guvernului Ciuca

Guvernul PNL-PSD-UDMR condus de Nicolae Ciuca s-a reunit, joi seara, in prima sedinta dupa ce joi a trecut lejer de votul Parlamentului si a depus juramantul de investitura la Cotroceni.

ASTAZI Birourile permanente reunite stabilesc calendarul pentru investirea Cabinetului Ciuca

Calendarul audierilor pentru ministrii Cabinetului Ciuca si al plenului comun pentru investirea noii echipe guvernamentale va fi stabilit in sedinta Birourilor permanente reunite ale Senatului si Camerei Deputatilor, care este programata astazi, la ora 18,30, potrivit Agerpres.

Lista Guvernului Ciuca va fi depusa marti in Parlament, care stabileste calendarul audierii ministrilor si cand va fi votul in plen Doua probleme pe care trebuie sa le clarifice PSD

Componenta Guvernului condus de Nicolae Ciuca si programul de guvernare al noii coalitii PNL-PSD-UDMR vor fi depuse marti in Parlament, care va stabili calendarul audierii ministrilor propusi si votul in plenul reunit al celor doua Camere, care va fi cel mai probabil joi. Conducerea PSD se reuneste marti, pentru a definitiva propunerea de vicepremier din partea partidului si secretarul general al Guvernului.

Parlamentul se intruneste joi pentru votul de investire a Guvernului Ciuca. Lista completa a ministrilor

Parlamentul Romaniei se intruneste joi pentru votul de investire a Guvernului popus de Nicolae Ciuca. Sedinta plenului reunit va incepe la ora 10:00, cand premierul desemnat va prezenta programul de guvernare si lista ministrilor. Ulterior, .

Programul pe Transporturi al Guvernului PSD-PNL, copy-paste in mare parte din programul PNL-USR. Cum arata planul pe proiectele rutiere

Romania are nevoie de un salt de dezvoltare in infrastructura de transport in urmatorii 10 ani, asa se sustinea in urma cu un an in programul de guvernare pe Transporturi al fostului guvern PNL-USR. Exact asa apare si acum in draftul programului de guvernare pe Transporturi al noului Guvern PSD-PNL. De altfel, cam tot capitolul Transporturi e un mare copy-paste din fostul program de guvernare, schimbat ici-colo sa fie mai la zi sau cu paragrafe mutate.

Programul Guvernului PSD-PNL-UDMR pe dezvoltare si administratie publica: promisuni ca se va rezolva ce nu s-a facut in 30 de ani - drumuri, spitale, digitalizare, cadastru si debirocratizare

PNL-PSD-UDMR promite in programul de guvernare ca Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Administratiei va rezolva ce nu s-a facut in 30 de ani. O parte din promisiuni se regasesc si in programul de guvernare de acum 1 an al PNL-USR-PLUS. Cele mai importante promisiuni sunt: 40% din drumurile judetene si locale vor fi modernizate, se vor reabilita 45 de spitale si se vor face 7 noi, se vor construi 500 de crese, gradinite si scoli, 5 sali polivalente, 8 bazine olimpice, reorganizarea ANL si construirea de locuinte pentru tineri si specialisti - Casa Dascalului, Casa Medicului in mediul rural - cresterea suprafetei cadastrate a Romaniei de la 40 la 65%, descentralizarea fondurilor europene catre UAT-uri, modificarea legislatiei privind restituirea proprietatilor Codul Urbansimului, Codul de procedura administrativa, digitalizare, descentralizare si debirocratizare.

carturesti.ro

actualitate, 20:30

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,1602 seconds )