Libnet.ro
UNICEF

01:05

Reprezentantilor Sua

Libnet Ro
Presa: Netanyahu se va adresa in curand Congresului SUA

Presa: Netanyahu se va adresa in curand Congresului SUA

Premierul israelian Benjamin Netanyahu se va adresa in curand Congresului american, a anuntat joi seara liderul republican al Camerei Reprezentantilor, Mike Johnson, explicand ca este vorba de o expresie puternica de sprijin in plin razboi in Gaza.

SUA nu mai exporta inteligenta artificiala catre China. Ce a dus la dezicia radicala

Comisia pentru Afaceri Externe a Camerei Reprezentantilor a aprobat miercuri un proiect de lege care vizeaza restrictionarea exporturilor de sisteme de inteligenta artificiala catre China. Decizie fara precedent: de ce nu mai vor SUA sa exporte inteligenta artificiala catre China Scopul principal al acestui proiect de lege este de a oferi administratiei Biden autoritatea necesara .

Ucrainenilor ar trebui sa li se permita sa lupte asa cum considera potrivit, spune seful Camerei Reprezentantilor

Liderul republican al Camerei Reprezentantilor din SUA, Mike Johnson, pare sa sustina ideea ca Ucraina sa aiba voie sa loveasca tinte de pe teritoriul Rusiei cu armele furnizate de Statele Unite, scrie The Kyiv Independent.

Congresul SUA are in vedere introducerea de sanctiuni impotriva CPI

Cererea de a emite un mandat de arestare pentru Benjamin Netanyahu este cauzata de o campanie de presiune asupra Israelului din partea administratiei presedintelui american Joe Biden, a declarat presedintele Camerei Reprezentantilor Mike Johnson.

Klaus Iohannis s-a intalnit la Washington cu presedintele Camerei Reprezentantilor din cadrul Congresului SUA

Cu ocazia vizitei de lucru in Statele Unite ale Americii, presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, s-a intalnit joi, 9 mai 2024, la Washington, cu presedintele Camerei Reprezentantilor din cadrul Congresului SUA, Mike Johnson.

CNBC: Trump Media preseaza Camera Reprezentantilor sa investigheze 8 firme cu privire la vanzarea in lipsa a actiunilor sale

CEO Trump Media i-a indemnat pe presedintii comisiilor importante ai Camerei Reprezentantilor sa investigheze opt firme financiare, din cauza ingrijorarilor legate de posibila vanzare in lipsa ilegala de actiuni ale companiei, al carei actionar majoritar este fostul presedinte al SUA Donald Trump.

Statele Unite voteaza in favoarea extinderii definitiei antisemitismului

Camera Reprezentantilor a Congresului american a votat miercuri in favoarea extinderii definitiei antisemitismului folosita de Ministerul Educatiei, masura propusa ca raspuns la manifestatiile pro-palestiniene care perturba campusurile din intreaga tara.

Mike Johnson, amenintat cu destituirea de o apropiata a lui Trump, din cauza votului in favoarea ajutorului acordat Ucrainei

Republicana Marjorie Taylor Greene a anuntat, miercuri, ca saptamana viitoare va depune o motiune pentru destituirea presedintelui Camerei Reprezentantilor a Congresului SUA, Mike Johnson, pentru ca a sustinut trimiterea de noi fonduri pentru Ucraina.

Ce diferenta va face ajutorul american pe campul de lupta din Ucraina

Pentru artileristii ucraineni epuizati care tin pe loc trupele ruse langa orasul estic Kupiansk, pachetul de ajutor american votat in sfarsit sambata de Camera Reprezentantilor a SUA este o salvare si poate schimba evolutia frontului, dar pentru aceasta va fi nevoie de timp si de noi trupe.

Rusia afirma ca noul ajutor al SUA pentru Ucraina nu va schimba situatia de pe front

Pachetul de ajutor militar pentru Ucraina aprobat sambata de Camera Reprezentantilor din Congresul SUA nu va produce o schimbare fundamentala pe campul de lupta, a declarat luni purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov.

Taiwanul multumeste Statelor Unite pentru ajutorul militar de 2 miliarde USD

Guvernul din Taiwan a multumit Statelor Unite pentru ajutorul militar de circa 2 miliarde de dolari care a fost aprobat de Congres. Pachetul de ajutor militar extern, care include si o componenta de 2 miliarde de dolari pentru Taiwan, fusese aprobat de Senatul SUA in februarie 2024, apoi de Camera Reprezentantilor la data de 20 .

Volodimir Zelenski crede ca pachetul de ajutor de 61 de miliarde de dolari oferit de SUA ar putea ajuta Kievul sa incetineasca avansul Rusiei

Presedintele Volodmir Zelenski si-a exprimat recunostinta pentru Camera Reprezentantilor SUA dupa aprobarea unui nou pachet de asistenta militara de 61 de miliarde de dolari pentru Ucraina, dupa luni de intarzieri. El a spus ca ajutorul ar putea salva mii de vieti. Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a descris sprijinul SUA drept vital .

Votul din Camera Reprezentantilor a creat un lider republican: Mike Johnson

A trecut votul din Camera Reprezentantior pentru ajutorul SUA pentru Ucraina.

Zelenski multumeste SUA pentru ajutorul de 89 de miliarde de euro

Presedintele ucrainean Volodymyr Zelenski si alti lideri europeni au multumit SUA pentru adoptarea unui proiect de lege de ajutor vital de 89 de miliarde de euro. Proiectul este blocat de luni de zile, iar astazi a fost aprobat. Camera Reprezentantilor a aprobat un ajutor extern de aproximativ 89 de miliarde de euro pentru Ucraina, Israel .

Zaharova spune ca SUA se scufunda intr-un razboi hibrid cu Rusia prin intermediul Ucrainei: Se va termina cu o umilinta ca in Vietnam

Moscova a declarat duminica ca aprobarea de catre Camera Reprezentantilor a Congresului american a unui sprijin suplimentar pentru Ucraina de 61 miliarde de dolari a aratat ca Washingtonul se scufunda mai adanc intr-un razboi hibrid cu Rusia, razboi care se va sfarsi printr-o umilinta similara cu cele din Vietnam sau Afganistan.

Zaharova: Scufundarea SUA intr-un razboi hibrid cu Rusia prin intermediul Ucrainei se va termina cu o umilinta ca in Vietnam

Rusia a declarat, duminica, ca aprobarea de catre Camera Reprezentantilor a Congresului american a unui sprijin suplimentar pentru Ucraina de 60,84 miliarde de dolari a aratat ca Washingtonul se scufunda mai adanc intr-un razboi hibrid cu Rusia, razboi care se va sfarsi printr-o umilinta.

Pachetul de ajutor aprobat de SUA: Israelul multumeste, in timp ce Autoritatea Palestiniana acuza o agresiune

Camera Reprezentantilor a Statelor Unite a aprobat un pachet de 95 de miliarde de dolari de ajutor extern pentru Ucraina, Israel si Taiwan. Proiectul urmeaza sa fie trimis la Senat, unde se asteapta adoptarea si promulgarea de catre presedinte in saptamana viitoare. Pachetul aprobat de SUA cuprinde: Un ajutor de 61 de miliarde de dolari a fost aprobat pentru a sprijini Ucraina in conflictul sau cu Rusia. Acest pachet include fonduri pentru achizitia de sisteme avansate de armament si alte echipamente de aparare. Un ajutor de 26,4 miliarde de dolari pentru Israel, precum si ajutor umanitar pentru cetatenii din Gaza. Un supliment de securitate ce include 8,1 miliarde de dolari pentru a contracara actiunile Chinei in regiunea Indo-Pacific. Pachetul include, de asemenea, fonduri pentru dezvoltarea infrastructurii submarine si pentru finantarea militara externa pentru Taiwan si alti aliati. Israelul considera ca ajutorul apara civilizatia occidentala .

Israelul multumeste Camerei Reprezentantilor din SUA pentru pachetul de ajutor adoptat

Prim-ministrul israelian Benjamin Netanyahu a multumit Camerei Reprezentantilor din SUA pentru adoptarea proiectului de lege privind ajutorul acordat Israelului.

Rusia Ucraina, ziua 767. Statele Unite au aprobat ajutorul pentru Ucraina, de 61 de miliarde USD

Camera Reprezentantilor din Statele Unite a aprobat ajutorul pentru Ucraina, in valoare de 61 de miliarde de dolari. Votul in Camera Reprezentantilor s-a desfasurat in ziua de sambata, 20 aprilie 2024, dupa o controversa politica derulata, in SUA, timp de cateva luni. Senatul SUA aprobase deja ajutorul pentru Ucraina. Presedintele Biden si Partidul Democrat au .

SUA: Vot favorabil pentru interzicerea TikTok. Firma chineza, obligata sa cedeze proprietatea asupra aplicatiei

Aplicatia TikTok ar putea fi interzisa in Statele Unite ale Americii. Camera Reprezentantilor a adoptat sambata un proiect de lege care impune un ultimatum pentru TikTok: platforma trebuie sa intrerupa orice legatura cu compania-mama ByteDance si, implicit, cu China, pentru a evita interzicerea in SUA. Proiectul de lege prevede ca aplicatia sa fie inlaturata din magazinele de aplicatii daca nu isi gaseste un nou proprietar, potrivit abcnews. go. com.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2226 seconds )