Libnet.ro
UNICEF

20:45

Reprezentative Maghiarilor

Libnet Ro
Consiliul National Secuiesc cere statelor UE sa nu primeasca Romania in Schengen. Reactia UDMR

Consiliul National Secuiesc cere statelor UE sa nu primeasca Romania in Schengen. Reactia UDMR

Consiliul National Secuiesc solicita statelor din Schengen sa ceara informatii de la organizatiile reprezentative ale maghiarilor din Romania cu privire la situatia drepturilor.

Consiliul National Secuiesc cere tarilor UE sa nu primeasca Romania in spatiul Schengen

Consiliul National Secuiesc cere statelor din Schengen sa ceara informatii de la organizatiile reprezentative ale maghiarilor din Romania cu privire la situatia drepturilor minoritatilor din tara noastra, inainte de a vota aderarea tarii noastre.

Consiliul National Secuiesc cere tarilor UE sa amane primirea Romaniei in spatiul Schengen

Consiliul National Secuiesc a transmis statelor din Schengen ca Romania nu este pregatita pentru aderare si ca organizatiile reprezentative ale maghiarilor din Romania trebuie consultate cu privire la situatia drepturilor minoritatilor din tara noastra, inainte de a vota pentru primirea Romaniei. Consiliul National Secuiesc se opune aderarii la Schengen .

Consiliul National Secuiesc cere tarilor UE sa amane primirea Romaniei in spatiul Schengen

Consiliul National Secuiesc a cerut statelor din Schengen sa ceara informatii de la organizatiile reprezentative ale maghiarilor din Romania cu privire la situatia drepturilor minoritatilor din tara noastra, inainte de a vota pentru primirea Romaniei.

Romania vs Ungaria: Istoria confruntarilor directe - Ungurii nu ne-au mai batut din 1981

Duelurile Romania - Ungaria au nascut mereu pasiuni, meciurile dintre cele doua prime reprezentative fiind unele incinse. Ultima victorie a maghiarilor dateaza din anul 1981 1-0), in timp ce primul succes al tricolorilor a venit de-abia in 1999. Intra in material pentru a vedea istoria confruntarilor directe.

actualitate, 20:45

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
watchshop.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1411 seconds )