Libnet.ro
UNICEF

01:05

Reuniti Confederatia

Libnet Ro
Marcel Ciolacu, anunt despre modificarea Codului Fiscal

Marcel Ciolacu, anunt despre modificarea Codului Fiscal

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, anunta ca anul viitor nu va exista nicio modificare a Codului Fiscal. El a facut aceasta declaratie dupa o intalnire cu reprezentantii mediului de afaceri reuniti in Confederatia Patronala Concordia.

Marcel Ciolacu: Anul viitor nu va exista nicio modificare a Codului Fiscal Ma bucur ca unele dintre cele mai puternice companii care activeaza in Romania sustin necesitatea cresterii salariului minim

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, sustine ca le-a transmis joi reprezentantilor mediului de afaceri reuniti in Confederatia Patronala Concordia ca anul viitor nu va exista nicio modificare a Codului Fiscal. Le-am transmis astazi reprezentantilor mediului de afaceri reuniti in Confederatia Patronala Concordia ca anul viitor nu va exista nicio modificare a Codului Fiscal. in acelasi timp, ma bucur ca unele dintre cele mai puternice companii romanesti si straine care activeaza in Romania sustin necesitatea cresterii salariului minim, a scris liderul social-democratilor, joi, pe Facebook.

Ciolacu: Anul viitor nu va exista nicio modificare a Codului Fiscal

Marcel Ciolacu anunta ca anul viitor nu va exista nicio modificare a Codului Fiscal. El a facut aceasta declaratie dupa o intalnire cu reprezentantii mediului de afaceri reuniti in Confederatia Patronala Concordia. Le-am transmis astazi reprezentantilor mediului de afaceri reuniti in Confederatia Patronala Concordia ca anul viitor nu va exista nicio modificare a Codului Fiscal.

Atentie, soferi! Transportatorii avertizeaza ca urmeaza tarife RCA ca in Germania si despagubiri ca in Congo

Transportatorii reuniti in Confederatia Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania COTAR) reafirma ca asiguratorii doresc liberalizarea pretului RCA, astfel incat polita sa se scumpeasca dupa pofta asiguratorului.

Oamenii de afaceri romani si straini au propus Guvernului un set de 100 de masuri economice pentru depasirea crizei coronavirusului (document)

Oamenii de afaceri romani si straini reuniti in Confederatia Patronala Concordia si Consiliul Investitorilor Straini au propus Guvernului un set de circa 100 de masuri economice care sa ajute mediul de afaceri sa depaseasca aceasta perioada si sa protejeze consumatorii de efectele epidemiei de coronavirus. Masurile, transmise duminica HotNews, vizeaza amanarea termenului de plata pentru CAS, CASS si CAM pentru o perioada de trei luni cu o bonificatie de 5% pentru companiile care decid sa o plateasca), scheme de imprumuturi garantate de stat sau flexibilizarea temporara a Codului Muncii.

Patronatele bancare si sindicatele au ncheiat primul contract colectiv de munca n cadrul sectorului. Salariul minim negociat: 2500 de lei

Bancherii reuniti in cadrul Consiliului Patronatelor Bancare CPBR) au negociat cu sindicalistii primul contract colectiv de munca, dupa aproape 12 luni de discutii si negocieri. Tinta finala a acestui contract colectiv este imbunatatirea serviciilor bancare oferite in agentii si sucursale. La eveniment a participat si Bogdan Hossu, liderul Cartel Alfa, din care face confederatia Concordia, la care e afiliat CPBR. Bancile se afla de o buna bucata de timp sub o dubla presiune. Pe de o parte presiunea exterioara, datorata unei comunicari ne-inspirate cu clientii, a luptei pentru cote de piata care a condus la abuzuri si practici incorecte, De cealalta parte e presiunea interna, venita din partea unor angajati platiti prost si deseori, insuficient instruiti.

Disperare in mediul de afaceri: liber-profesionistii nu mai sunt tratati fiscal ca independenti si pot fi obligati sa-si gaseasca angajatori

Oamenii de afaceri si micii intreprinzatori, reuniti in Confederatia Nationala a Patronatului Roman CNPR), acuza autoritatile fiscale de comportament agresiv in cadrul controalelor si semnaleaza aparitia unei initiative normative prin care liber-profesionistii isi vor pierde calitatea de lucratori independenti.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
watchshop.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,154 seconds )