Libnet.ro
UNICEF

06:46

Reuniune Praga

Libnet Ro
Secretar de stat din Ministerul Turismului, la o reuniune europeana, dialog in engleza cu jurnalistii: Nu vorbesc prea bine engleza. () imi pare rau! Pa, pa! (VIDEO)

Secretar de stat din Ministerul Turismului, la o reuniune europeana, dialog in engleza cu jurnalistii: Nu vorbesc prea bine engleza. () imi pare rau! Pa, pa! (VIDEO)

Dimitrie Horatiu Clepan PSD), secretar de stat in Ministerul Turismului, a participat la o reuniune informala a ministrilor Comertului ce a avut loc la Praga. Dupa ce a fost primit de gazda, a mers catre jurnalisti, la fel ca orice alt invitat. Numai ca dialogul s-a blocat, pentru ca social-democratul nu stie engleza.

Bucurestiul va fi, saptamana viitoare, gazda reuniunii ministrilor de externe ai NATO

Ministerul Afacerilor ExterneMAE) saluta aniversarea, luni, a 20 de ani de la primirea invitatiei de aderare a Romaniei la Alianta Nord-Atlantica, la Summitul NATO de la Praga. Astfel, saptamana viitoare, la Bucuresti, va avea loc reuniunea ministrilor de externe ai NATO, prima reuniune in acest format organizata de tara noastra de la aderarea la Alianta Nord-Atlantica si al doilea eveniment formal NATO de nivel inalt gazduit de Romania, dupa Summitul de la Bucuresti din 2008. Usa NATO, deschisa tuturor democratiilor .

Premierul Olandei vine la militarii olandezi din Romania

Premierul Olandei, Mark Rutte, vine la militarii olandezi din Romania, in tabara lor de la Cincu judetul Brasov). Aceasta informatie a fost confirmata de presedintele Romaniei, Klaus Iohannis. Aflat la Praga, la prima reuniune a Uniunii Politice Europene, Iohannis a fost intrebat de jurnalisti, vineri, 7 octombrie 2022, despre stadiul procesului de admitere a Romaniei .

Klaus Iohannis, la summitul de la Praga: Propun sa despartim piata gazului de cea a electricitatii E nevoie de diversificarea resurselor de energie si de masuri care sa previna o recesiune in Europa (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis participa la reuniunea informala a Consiliului European de la Praga. Se va discuta aici despre razboiul declansat de Rusia in Ucraina si despre criza energetica. Declaratiile presedintelui Iohannis inainte de reuniune: Vom incepe discutiile foarte probabil pe Ucraina. E clar si personal voi sublinia ca e nevoie de unitate, de solidaritate. Vom condamna categoric anexarile de teritorii facute de Rusia, nerecunoscute, dar, in acelasi timp, vreau sa salut expres adoptarea celui de-al optulea pachet de sanctiuni. Vom discuta cateva masuri sper concrete legat de iarna. Vorbesc de Ucraina, cum putem sa sprijinim Ucraina pentru a trece peste iarna care va veni. E a doua tema energia. Am atins-o deja ieri. Azi vom merge probabil mai in detaliu. E nevoie de masuri mai hotarate pentru a duce pretul energiei in jos. Cu toate masurile luate pana acum, care au fost bune, nu s-a reusit inca o coborare semnificativa a pretului energiei, asta inseamna ca trebuie sa fim mai hotarati. Eu raman al propunerea mea sa despartim piata gazului de piata electricitatii si cred ca tot mai multi din Consiliu sunt de aceeasi parere. Sper sa se convinga si Comisia. E clar nevoie de diversificarea resurselor pentru energie la general, dar pe gaz in special. Aici avem ceva progrese, dar inca prea putine. Interconectorul Grecia Bulgaria a inceput sa functioneze, dar capacitatea trebuie crescuta, la fel capacitatea porturilor pentru gazul natural lichefiat. Vom abroda si chestiuni legate economie la modul general. Masuri care vin sa previna o recesiune in Europa sunt evident necesare.

Republica Moldova va gazdui urmatoarea reuniune a Comunitatii Politice Europene

Republica Moldova va gazdui urmatoarea reuniune a Comunitatii Politice Europene, la sugestia facuta ieri la Praga de presedintele Consiliului European, Charles Michel.

Klaus Iohannis a participat la prima reuniune a Comunitatii Politice Europene

Klaus Iohannis a participat la prima reuniune a Comunitatii Politice Europene, care a avut loc la Praga. Liderii europeni au discutat despre razboiul din Ucraina, criza energiei, economie si schimbarile climei. Potrivit Administratiei Prezidentiale, Summitul Comunitatii Politice Europene a oferit oportunitatea unui dialog politic pe teme privind sprijinul pentru Ucraina, reactia la escaladarile recente ale .

Klaus Iohannis a participat astazi la prima reuniune a Comunitatii Politice Europene

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a participat, astazi, la prima reuniune a Comunitatii Politice Europene, care a avut loc la Praga, Republica Ceha.

Klaus Iohannis a subliniat importanta strategica a regiunii Marii Negre si a pledat pentru consolidarea cooperarii UE-NATO, la prima reuniune a Comunitatii Politice Europene

Presedintele Klaus Iohannis a participat la prima reuniune a Comunitatii Politice Europene, joi, la Praga, si a pledat pentru consolidarea cooperarii dintre UE si NATO, subliniind totodata importanta strategica a regiunii Marii Negre, arata informatiile transmise de Administratia Prezidentiala. La summitul din capitala Cehiei au participat reprezentantii institutiilor europene, liderii statelor UE, dar si partenerii din Balcanii de Vest, Ucraina, Republica Moldova, Georgia, Armenia si Azerbaidjan, Marea Britanie, Turcia, Islanda, Norvegia, Elvetia si Liechtenstein.

Iohannis: Schimbarile profunde de securitate din prezent solicita un raspuns european unit si puternic

Presedintele Klaus Iohannis a participat, joi, la prima reuniune a Comunitatii Politice Europene, care a avut loc la Praga, context in care a subliniat importanta abordarii in comun cu partenerii europeni a schimbarilor profunde de securitate din prezent, aspecte care solicita un raspuns european un.

KLAUS IOHANNIS: Unitatea UE se poate consolida daca Romania, Bulgaria, Croatia vor deveni parte din Schengen

Unitatea UE se poate consolida daca Romania, Bulgaria si Croatia vor deveni parte din Spatiul Schengen, a declarat, joi, presedintele Klaus Iohannis, inainte de prima reuniune a Comunitatii Politice Europene, la Praga.

Iohannis, despre integrarea in Spatiul Schengen: Nu exista inca garantia

Unitatea UE se poate consolida daca Romania, Bulgaria si Croatia vor deveni parte din Spatiul Schengen, a declarat, joi, presedintele Klaus Iohannis, inainte de prima reuniune a Comunitatii Politice Europene, la Praga. Sunt sanse, sunt sanse, fiindca nevoia de unitate in Europa a devenit si mai clara cu ocazia razboiului dus de Rusia impotriva Ucrainei .

Olaf Scholz, la prima reuniune a Comunitatii Politice Europene: Invazia rusa din Ucraina este inacceptabila

Liderii care participa la prima reuniune a Comunitatii Politice Europene CPE) considera inacceptabila invazia rusa din Ucraina, a declarat joi, la Praga, cancelarul german Olaf Scholz.

Iohannis, la Praga: Voi sublinia nevoia solidaritatii cu Ucraina

Presedintele Klaus Iohannis, care participa joi, la Praga, la prima reuniune a Comunitatii Politice Europene, a afirmat ca va vorbi, in acest nou format, despre nevoia solidaritatii cu Ucraina.

Peste 40 de lideri europeni se reunesc la Praga pentru a discuta despre securitate si energie

Peste 40 de lideri din intreaga Europa sunt asteptati astazi la Praga pentru prima reuniune a platformei Comunitatea Politica Europeana CPE).

Comunitatea politica europeana se reuneste astazi pentru prima data

Prima reuniune a comunitatii politice europene CPE), ce va reuni lideri de pe intregul continent, are loc astazi, la Praga, inaintea reuniunii informale a sefilor de stat sau de guvern, informeaza Consiliul European.

Klaus Iohannis participa la reuniunea Comunitatii Politice Europene si la reuniunea informala a Consiliului European

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va participa, in perioada 6-7 octombrie 2022, la prima reuniune a Comunitatii Politice Europene si la reuniunea informala a Consiliului European, care se desfasoara la Praga, Republica Ceha.

Presedintele Iohannis participa la reuniunea Comunitatii Politice Europene si la reuniunea informala a Consiliului European

Presedintele Klaus Iohannis va participa, joi si vineri, la prima reuniune a Comunitatii Politice Europene si la reuniunea informala a Consiliului European, care se desfasoara la Praga, in Republica Ceha, a informat Administratia Prezidentiala.

Iohannis participa la prima reuniune a Comunitatii Politice Europene si la reuniunea Consiliului European

Presedintele Klaus Iohannis va participa la prima reuniune a Comunitatii Politice Europene si la reuniunea informala a Consiliului European, la Praga, in perioada 6-7 octombrie, anunta Administratia Prezidentiala.

Liz Truss va participa la prima reuniune a Comunitatii politice europene

Premierul britanic, Liz Truss, a decis sa participe la prima intalnire a Comunitatii politice europene pe 6 octombrie la Praga.

Azi, Summitul de la Praga al liderilor partidelor extremiste din Europa

Importanta reuniune azi, la Praga, a liderilor partidelor extremist-nationaliste din Europa, manifestare la care se anunta si o reprezentare romaneasca prin cei de la partidul Noua Dreapta. Este din ce in ce mai limpede ca sperantele liderilor partidelor extremiste din Europa se leaga de o eventuala sustinere majora si un reviriment al interesului pentru temele sale electorale la nivelul opiniilor publice din zona central si est-europeana.

actualitate, 06:46

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (https://translate.google.com)
 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2023 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )