Libnet.ro
UNICEF

19:31

Reuniunea Ministrilor

Libnet Ro
BOGDAN AURESCU: Romania sprijina cea de-a 7-a transa de fonduri din Facilitatea Europeana pentru Pace

BOGDAN AURESCU: Romania sprijina cea de-a 7-a transa de fonduri din Facilitatea Europeana pentru Pace

Ministrul afacerilor externe Bogdan Aurescu a participat luni, la reuniunea ministrilor afacerilor externe din statele membre ale UE, Consiliul Afaceri Externe CAE), care a avut loc la Bruxelles, in care aratat necesitatea continuarii sprijinului multidimensional al UE si al statelor membre pentru Ucraina, in special in vederea depasirii sezonului rece si pentru a face fata unei posibile ofensive a trupelor ruse si a exprimat sprijinul pentru cea de-a 7-a transa de fonduri din Facilitatea Europeana pentru Pace.

Aurescu, la reuniunea ministrilor de Externe din UE

Ministrul Bogdan Aurescu participa astazi la reuniunea ministrilor afacerilor externe din statele membre ale UE Consiliul Afaceri Externe CAE) care va avea loc la Bruxelles. Ministrii de externe europeni vor avea pe agenda discutii aprofundate privind agresiunea Rusiei asupra Ucrainei, cu participarea prin videoconferinta a ministrului ucrainean de externe, D. Kuleba, precum si cu .

MAE: Bogdan Aurescu, la reuniunea ministrilor afacerilor externe din statele membre ale UE

Ministrul Bogdan Aurescu participa astazi la reuniunea ministrilor afacerilor externe din statele membre ale UE - Consiliul Afaceri Externe CAE) - care va avea loc la Bruxelles.

Secretarul de stat al SUA, scrisoare catre ministrul Aurescu: Blinken a multumit Romaniei pentru raspunsul la razboiul din Ucraina

Seful diplomatiei SUA a multumit Romaniei pentru ajutorul acordat refugiatilor ucraineni si pentru eforturile de consolidare a securitatii energetice, dar si pentru cum a fost organizata reuniunea ministrilor de externe din statele NATO.

Bogdan Aurescu participa la reuniunea ministrilor Afacerilor Externe din statele membre ale UE

Ministrul Afacerilor Externe participa astazi, la Bruxelles, la reuniunea sefilor diplomatiilor din statele membre UE. Pe agenda Consiliului Afaceri Externe se afla, printre altele, contracararea efectelor agresiunii Rusiei si situatia din Republica Moldova.

Bogdan Aurescu va participa astazi la reuniunea ministrilor de Externe din statele UE

Ministrul afacerilor externe Bogdan Aurescu participa astazi la reuniunea ministrilor afacerilor externe din statele membre ale UE - Consiliul Afaceri Externe CAE) - care va avea loc la Bruxelles, temele de discutie fiind contracararea efectelor agresiunii Rusiei impotriva Ucrainei, situatia din Republica Moldova in contextul agresiunii ruse contra Ucrainei, subiect introdus pe agenda reuniunii la solicitarea Romaniei, situatia din Iran, aspecte privind drepturile omului, evolutii din Vecinatatea Sudica si situatia din Tunisia.

Provocare fara precedent pentru OSCE. De ce Rusia nu poate fi exclusa din grup

La reuniunea ministrilor de Externe ai statelor membre OSCE, desfasurata vineri la Lodz Polonia), Organizatia pentru Securitate si Cooperare in Europa nu a reusit sa ajunga la o.

Haos la OSCE, in urma blocajului decizional creat de Rusia

OSCE nu a reusit la reuniunea ministrilor de externe ai statelor membre sa ajunga la o declaratie sau la un acord care sa reflecte condamnarea Rusiei pentru agresiunea contra Ucrainei.

NIMIC NOU PE FRONTUL DE EST Reuniunea ministrilor de externe din NATO a reconfirmat sprijinul acordat Ucrainei

Reuniunea ministrilor de externe ai statelor membre NATO ce a avut loc zilele trecute la Bucuresti, nu a adus nimic concludent pentru Moldova, Georgia si Ucraina, fata de ceea ce se stia pana acum: alianta politico-militara va continua sa sprijine regimul de la Kiev in demersurile de aparare a teritoriului national, va acorda ajutorul necesar Moldovei si usa NATO este deschisa pentru eventualele aderari, in timp, ale Ucrainei si Georgiei.

Mircea Geoana, Secretarul General Adjunct al NATO, primele concluzii dupa reuniunea de la Bucuresti

Mircea Geoana, Secretarul General Adjunct al NATO, a declarat, in ultima zi a reuniunii ministrilor de Externe din cadrul NATO, ca Alianta va continua sa sustina intr-un ritm sustinut Ucraina.

Bogdan Aurescu si Dmytro Kuleba, discutii despre razboiul din Ucraina si sprijinul acordat de Romania

Ministrul afacerilor externe Bogdan Aurescu a avut o intalnire bilaterala cu omologul sau ucrainean, Dmytro Kuleba, aflat in vizita la Bucuresti, pentru a participa la Reuniunea ministrilor afacerilor externe din NATO, iar cei doi au discutat despre situatia infrastructurii critice din Ucraina.

Stoltenberg: Principala preocupare NATO este sa ajutam Ucraina sa se apere si sa isi repare infrastructura

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenerg, a declarat in urma participarii la reuniunea ministrilor de externe ca principala preocupare a aliantei este ajutorul oferit Ucrainei pentru aparare si repararea infrastruturii.

Iohannis a deschis reuniunea ministrilor de Externe ai NATO: Usile NATO ar trebui sa ramana deschise pentru Ucraina si Georgia, asa cum s-a decis in 2008, la Bucuresti NATO a luat decizii istorice (VIDEO, GALERIE FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis a deschis reuniunea ministrilor de Externe ai NATO, alaturi de Jens Stoltenberg, secretarul general al aliantei, si Mircea Geoana, adjunctul acestuia. Sedinta are loc la Bucuresti, fapt ce constituie un mesaj puternic de unitate aliata, solidaritate si angajament strategic fata de Flancul Estic al NATO, a spus Iohannis.

Klaus Iohannis: Romania ramane un sustinator al politicii usilor deschise

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, la reuniunea ministrilor afacerilor externe din statele membre NATO, ca Romania este un promotor si furnizor neclintit de securitate si stabilitate in regiunea noastra.

Klaus Iohannis a ajuns la Palatul Parlamentului, unde are loc ministeriala NATO

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns, marti, la Palatul Parlamentului pentru a participa la reuniunea ministrilor Afacerilor Externe din statele membre NATO.

Participantii la ministeriala NATO promit ca Alianta va sprijini Ucraina in perioada urmatoare

Tarile membre ale NATO vor continua sa sprijine Ucraina pe parcursul acestor luni dificile, a declarat marti ministrul de externe britanic James Cleverly, la sosirea la reuniunea ministrilor de externe din Alianta Nord-Atlantica, organizata la Palatul Parlamentului.

Jens Stoltenberg: Este in interesul nostru sa ne asiguram ca presedintele Putin nu castiga

Este in interesul nostru sa ne asiguram ca presedintele Putin nu castiga, a declarat Jens Stoltenberg, inainte de reuniunea ministrilor de Externe la Bucuresti. De acord ca ne intalnim la momentul potrivit, in locul potrivit, a replicat secretarul de stat american, Antony Blinken.

Klaus Iohannis l-a primit la Cotroceni pe Secretarul de Stat al SUA, Antony Blinken

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, l-a primit marti, la Palatul Cotroceni, pe Secretarul de Stat al SUA, Antony Blinken, aflat in vizita in Romania, in contextul participarii la reuniunea ministrilor de externe ai statelor membre NATO si al aniversarii, anul acesta, a 25 de ani de la lansarea Parteneriatului Strategic intre Romania si Statele Unite ale .

Secretarul de Stat Antony Blinken, primit de Klaus Iohannis la Palatul Victoria. Ce au discutat cei doi oficiali

Presedintele Romaniei l-a primit astazi, la Palatul Victoria, pe secretarul de stat al SUA, aflat in vizita in Romania, in contextul participarii la reuniunea ministrilor de externe ai NATO si al aniversarii a 25 de ani de la lansarea Parteneriatului Strategic intre Romania si SUA.

Klaus Iohannis a discutat cu Secretarul de Stat al SUA despre continuarea sprijinului pentru Ucraina

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, l-a primit astazi, la Palatul Cotroceni, pe Secretarul de Stat al SUA, Antony Blinken, aflat in vizita in Romania, in contextul participarii la reuniunea ministrilor de externe ai statelor membre NATO si al aniversarii, anul acesta, a 25 de ani de la lansarea Parteneriatului Strategic intre Romania si Statele Unite ale Americii.

actualitate, 19:31

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2023 Libnet.roibNet.ro

( 0,1683 seconds )