Libnet.ro
UNICEF

08:02

Reuniunii Ministrilor

Libnet Ro
Josep Borrell spera ca UE va aproba astazi un nou ajutor militar pentru Ucraina

Josep Borrell spera ca UE va aproba astazi un nou ajutor militar pentru Ucraina

Seful diplomatiei europene Josep Borrell si-a exprimat astazi speranta ca statele membre ale UE vor aproba o noua transa de ajutor militar de 500 de milioane de euro pentru Ucraina in cadrul reuniunii ministrilor de externe la Bruxelles.

Ungaria ar putea bloca ajutorul UE de jumatate de miliard de euro pentru Ucraina

Seful diplomatiei europene Josep Borrell si-a exprimat speranta ca statele membre ale UE vor aproba o noua transa de ajutor militar de 500 de milioane de euro pentru Ucraina in cadrul reuniunii de luni a ministrilor de externe la Bruxelles. Principalul.

LIVE UPDATE Rusia Ucraina, ziua 334: Zelenski promite masuri pentru combaterea coruptiei

UPDATE, ora 11:56: Seful diplomatiei europene, Josep Borrell, si-a exprimat speranta ca statele membre ale UE vor aproba o noua transa de ajutor militar de 500 de milioane de euro pentru Ucraina in cadrul reuniunii de astazi a ministrilor de externe la Bruxelles. intr-o declaratie pentru presa la sosirea la reuniune, Borrell a spus ca .

Alianta Baukultur, 32 de state pentru o cultura locala de inalta calitate

Colaborarea la nivel international in domeniul cultural este foarte importanta pentru dezvoltarea acestui sector. Memorandumul pentru lansarea Aliantei Baukultur a fost adoptat la Conferinta ministrilor Culturii Davos Baukultur Alliance 2023, desfasurata in ajunul reuniunii anuale a Forumului Economic Mondial organizat in Elvetia.

Marea Britanie va gazdui o reuniune a ministrilor Justitiei dedicata crimelor de razboi comise de Rusia in Ucraina

In cadrul reuniunii internationale, subiectul principal de pe agenda de discutii va fi ancheta asupra presupuselor crime de razboi comise de armata rusa in Ucraina.

Londra va gazdui o reuniune internationala dedicata crimelor de razboi comise de Rusia in Ucraina

Ancheta asupra presupuselor crime de razboi comise de armata rusa in Ucraina va fi principalul punct pe agenda reuniunii ministrilor justitiei din mai multe tari, care se vor intalni in Marea Britanie in luna martie.

Crimele de razboi comise de Rusia in Ucraina, in centrul unei reuniuni internationale in Londra

Ancheta asupra presupuselor crime de razboi comise de armata rusa in Ucraina va fi principalul punct pe agenda reuniunii ministrilor justitiei din mai multe tari, care se vor intalni in Marea Britanie in luna martie, informeaza agentiile PA Media si dpa.

Anthony Blinken i-a trimis ministrului Aurescu o scrisoare privind colaborarea militara de la Marea Neagra

Ministrul afacerilor externe Bogdan Aurescu a primit ieri, din partea secretarului de stat al Statelor Unite ale Americii, Antony Blinken, o scrisoare transmisa omologului roman ca urmare a organizarii cu succes si gazduirii in perioada 29-30 noiembrie 2022, la Bucuresti, de catre seful diplomatiei romane, a Reuniunii ministrilor de externe din statele membre NATO, respectiv in urma consultarilor politice bilaterale avute cu prilejul vizitei inaltului oficial american, la 29 noiembrie.

Bogdan Aurescu va participa astazi la reuniunea ministrilor de Externe din statele UE

Ministrul afacerilor externe Bogdan Aurescu participa astazi la reuniunea ministrilor afacerilor externe din statele membre ale UE - Consiliul Afaceri Externe CAE) - care va avea loc la Bruxelles, temele de discutie fiind contracararea efectelor agresiunii Rusiei impotriva Ucrainei, situatia din Republica Moldova in contextul agresiunii ruse contra Ucrainei, subiect introdus pe agenda reuniunii la solicitarea Romaniei, situatia din Iran, aspecte privind drepturile omului, evolutii din Vecinatatea Sudica si situatia din Tunisia.

Aurescu: Profilul in NATO si rolul in razboiul din Ucraina, importante pentru aderarea la Schengen

Ministrul de Externe a declarat, in urma reuniunii ministrilor NATO de la Bucuresti ca profilul Romaniei in alianta si contributiile aduse la contracararea razboiului din Ucraina au un rol important in discutiile privind aderarea la spatiul Schengen.

Antony Blinken califica drept barbare atacurile Rusiei asupra infrastructurii civile din Ucraina

Secretarul de stat american Antony Blinken a denuntat miercuri atacurile barbare ale Rusiei asupra infrastructurii civile din Ucraina, la finalul reuniunii de doua zile a ministrilor de externe din cadrul NATO de la Bucuresti.

Mircea Geoana, Secretarul General Adjunct al NATO, primele concluzii dupa reuniunea de la Bucuresti

Mircea Geoana, Secretarul General Adjunct al NATO, a declarat, in ultima zi a reuniunii ministrilor de Externe din cadrul NATO, ca Alianta va continua sa sustina intr-un ritm sustinut Ucraina.

Antony Blinken: Strategia lui Putin nu a functionat si nu va functiona

Secretarul de stat american Antony Blinken a denuntat atacurile barbare ale Rusiei asupra infrastructurii civile din Ucraina, la finalul reuniunii de doua zile a ministrilor de externe din cadrul NATO de la Bucuresti, potrivit Reuters si AFP, preluat.

Secretarul de stat american Antony Blinken: Mesajul reuniunii de la Bucuresti este ca sustinem Ucraina cat va fi necesar pentru a castiga razboiul!

Secretarul american de stat Antony Blinken a prezentat principalele concluzii la finalul reuniunii ministrilor de Externe din statele NATO, eveniment care a avut loc pe parcursul ultimelor trei zile in capitala Romaniei.

Ministrul Aurescu a discutat cu omologul ceh despre sustinerea pentru Schengen, Parteneriatul Estic, Ucraina

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, a avut astazi, o intrevedere cu omologul sau din Cehia, Jan Lipavsky, in marja Reuniunii ministrilor de Externe din statele membre NATO pe care ministrul roman o gazduieste la Bucuresti.

Bogdan Aurescu a discutat cu omologul din Slovacia despre dezvoltarea relatiilor economice

Ministrul Afacerilor Externe Bogdan Aurescu a avut, astazi, o intrevedere cu ministrul afacerilor externe si europene al Republicii Slovace, Rastislav Ka269;er, in marja reuniunii ministrilor de externe din statele membre NATO, pe care ministrul roman de externe o gazduieste la Bucuresti.

Principalele subiecte discutate in prima zi a Reuniunii ministrilor de Externe ai statelor membre NATO, de la Bucuresti

Marti, 29 noiembrie, a fost prima zi a lucrarilor Reuniunii ministrilor de externe ai statelor membre NATO, gazduita la Bucuresti de ministrul roman al afacerilor externe Bogdan Aurescu.

Jens Stoltenberg: NATO nu este parte a razboiului, dar va continua sa sprijine Ucraina cat este necesar

NATO nu este parte a razboiului, dar va continua sa sprijine Ucraina atat timp cat este necesar, a declarat secretarul general al Aliantei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg, la finalul primei zile a reuniunii ministrilor de externe din tarile aliate.

Jens Stoltenberg: Singurul mod de a asigura o pace de lunga durata este sa oferim sprijin militar Ucrainei

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a vorbit marti, in marja reuniunii ministrilor de Externe ai NATO de la Bucuresti, despre o posibila pace in Ucraina. Acesta a precizat ca singurul mod de a obtine o pace durabila este continuarea sprijinului militar oferit Ucrainei: O pace de lunga durata va fi mai mult decat o pace si pacea nu va fi posibila daca autocratia si posibilitatea agresiunii rusesti ramane o posibilitate. Toata lumea este in favoarea pacii dar pentru a o obtine trebuie sa ne asiguram ca agresiunea ruseasca din prezent nu va avea succes. Rusia a incalcat suveranitatea impotriva unei alte tari vecine si vedem atacurile asupra civililor din Ucraina. Nu mai exista acces la electricitate si aceste atacuri nu afecteaza doar fortele armate dar si pe civilii ucraineni. E un razboi brutal care are multe efecte asupra populatiei civile.

Jens Stoltenberg, intrebat despre aderarea Ucrainei la NATO dupa prima zi a Ministerialei aliate de la Bucuresti: in prezent ne concentram pe sprijinul de care este nevoie urgent (VIDEO)

NATO se concentreaza in prezent pe acordarea sprijinului de care Ucraina are nevoie urgent, a declarat secretarul general al Aliantei, Jens Stoltenberg, marti, la Bucuresti, dupa prima zi a reuniunii ministrilor de externe din statele aliate.

actualitate, 08:02

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
watchshop.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2023 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )